Aklım çok karışık.....Yardım lütfen.

Araf_Melegi

MiskinveAzimli
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
85
11
13
4 aydır tanıdığım bir insan var. Hani derler ya karakteri tam aradığım insan. İlgisi, sevgisi çok güzel. HAli vakti yerinde. Saygılı. Amaaa çok çirkin....:KK43: .... Ben de Angelina jolie değilim ama genellikle oldukça güzel bulunurum.Evet güzellik geçici ama....
Bir de en nefret ettiğim şeye sahip : yemek yerken ağız şapırdatma durmadan..delirtici ! :KK20::KK20::KK20:
O benimle yavaş yavaş evlenme hayalleri kuruyor. Benim aklım çok çok karışık... Bir daha tam aradığım gibi bir karaktere rastlar mıyım (yaş 31) bilmiyorum. :KK45:Lütfen yardımmmmm:KK22:

Son düzenleme:
4 aydır tanıdığım bir insan var. Hani derler ya karakteri tam aradığım insan. İlgisi, sevgisi çok güzel. HAli vakti yerinde. Saygılı. Amaaa çok çirkin....:KK43: Yani maymundan hallice.... Ben de Angelina jolie değilim ama genellikle oldukça güzel bulunurum.Evet güzellik geçici ama....
Bir de en nefret ettiğim şeye sahip : yemek yerken ağız şapırdatma durmadan..delirtici ! :KK20::KK20::KK20:
O benimle yavaş yavaş evlenme hayalleri kuruyor. Benim aklım çok çok karışık... Bir daha tam aradığım gibi bir karaktere rastlar mıyım (yaş 31) bilmiyorum. :KK45:Lütfen yardımmmmm:KK22:
Eğer güzellik çirkinlik şimdiden gözüne batıyorsa zor, yani herşeyi aradığım gibi de demişsin, güzellik aradığın bir durum değilse o zaman başka.
Ama çirkinlik değişmez sonuçta. Dert ederim diyorsan böyle iyi birinin evlenip adamıda mutsuz edip başına dert olma. Onuda yakışıklı bulan biri olur elbet.

bu iş yaş sölim..şimdiden miden bulanıyorsa elektrik alamadıysan ilerde hiç almazsın boşa zaman kaybı ..yani yaşın gelmiş evlenecen diye zorla birini sevmeye çalışmak bence çok yanlış

yüreği güzel olsun arkadaşım en önemlisi o çünkü ..mesela şöyle düşün..çok yakışıklı eşin var ama sana saygısız,aldatılıyorsun kendini beğenmiş falan falan ama birde çirkin ama yüreği sevgi dolu sana kıymet veren,senin mutluluğun için uğraşan biri hangisi tercih edersin?..varsın yakışıklı olmasın ama adam gibi adam olsun..

Güzelik onemsiz diyenlerden degilim malesef , en azindan icin isinmali ..
Gordugunde hosuna gitmeli , baktiginda gönlune gozune hitap etmeli ...

Eger bunlarin hic biri yoksa , dunyanin en iyi insanu olsa bile yibede isinamazsin kendisine malesef...
Onun icin kendini fazla zorlama , olmuyorsa birak.

yüreği güzel olsun arkadaşım en önemlisi o çünkü ..mesela şöyle düşün..çok yakışıklı eşin var ama sana saygısız,aldatılıyorsun kendini beğenmiş falan falan ama birde çirkin ama yüreği sevgi dolu sana kıymet veren,senin mutluluğun için uğraşan biri hangisi tercih edersin?..varsın yakışıklı olmasın ama adam gibi adam olsun..
bence yanlış düşünüyorsun cnm ..bir ömür geçicek bir insanla aynı yatakta...bilemiyorum yani sen erkek olsunda taştan olsun diyorsan senin bilecegın şey tabı..ama bence elektrık almak şart

Maymun mu ? Benzetme hic olmamis yani maymun diyecek kadar begenmiyorsaniz
buraya bu kisi icin konu acip yormasaydiniz kendinizi..
Karakteri iyi diye evlenirseniz, yarin cok yakisikli birini görüp asik oldugunuz da esinizi
terketme olasiliginiz %99

O benimle evlilik hayalleri kuruyor demişsiniz.

Peki o hayalleri kurarken sizin onun ağız şapırdatmasından iğrendiğinizi, maymundan hallice olduğunu düşündüğünüzü, başka birini bulamamaktan korktuğunuz için onu aday listesine aldığınızı biliyor mu?

Sırf yaşınız ilerliyor diye hakkında böyle düşündüğünüz bir adamla evlenilir mi?

Ya da bunları düşündüğünüz halde adamın zamanını çalmak hatta onunla evlenmek ne denli makul?

35i geçtikten sonra dahi mutlu evlilikler yapıyor insanlar.

Nedir bu kimseyi bulamazsam bari bu bana kalsın fikri anlamadım. :KK12:

senin kalbin ısınmamış adama..
BİR ZAMANLARDA LEYLA İSİMLİ BİR GENÇ KIZ İLE MECNUN ADINDA BR DELİ KANLI VARMIŞ BİRBİRLERİNİ GÖRDÜKLERİ İLK ANDAN BERİ AŞIK OLMUŞLAR VE SEVGİLİ OLMUŞLARDI LEYLA ÇİRKİN Dİ KASABANIN ERKEKLERİ KONUŞMAK BİLE İSTEMEZDİ ONUNLA MECNUN İSE YAKIŞIKLI BİR DELİ KANLI İDİ TÜM KASABA KIZLARI ONUN PEŞİNDE BİR YUDUM SU VERMEK İÇİN BİLE SIRAYA GİRER AMA MECNUN SADECE LEYLANIN GETİRDİĞİ SUYU İÇER VE ONUN ELLERİNİ ÖPER DİZLERİNE KAPANIRDI MECNUN BİR GÜN KÖY KAHVESİNİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN KÖYLÜLERDEN BİRİ OĞLUM MECNUN SEN DÜNYA YAKIŞIKLISI, TATLI BİR ERKEKSİN PEŞİDE ONCA KIZ VAR LEYLA İSE ÇİRKİN BİR KIZ SEN İSE ONUNLA EVLENMEYE KARAR VERİYORSUN NEDEN? DER... MECNUN HİÇ DÜŞÜNMEDEN HERKESİN GÖZLERİNE BAKARARK EY AHALİ SİZ ONU ÇİRKİN GÖRÜYORSUNUZ AMA ONU BİR DE BENİM GÖZÜMLE GÖRÜN DER... ..
Yani arkadaşım güzellik baktığın gözde gönüldedir..Rabbimin ol emrindedir.. o sevgiyi kalbine koyanda koymayanda bellidir.. ama yaradılana maymundan hallice demek kimin haddinedir:KK12: ve not: güvenme güzelliğine bir sivilce yeter...

Maymun olarak gördüğünüz biri!!!! Bence kendinizi hiç yormayin çirkinlik önemli değil bana göre gönül güzelliği olsun ama siz ona karşı çok saygısız bir hitap şeklinde bulunmaktasiniz . Bence onu maymun olarak nitelendirdiginizi duyuyor olsa değil sizinle evlilik planı yapmak yuzunuze bile bakmaz . Allahın yarattigina çirkin denilmez. . Yemek yerken çıkardığı seste haklısın ama çirkinlik konusunda yaptığın tanimlama bence çok yanlış! !

Ben anlamıyorum bu güzellik takıntısını. Ben de çok güzel biri değilim hatta kendimi çirkin bulurum. Yani bunun farkındayım. Arada bir bu duruma feci üzüldüğüm oluyor. Peki benim suçum ne? Düşünüyorum güzellik insanın elinde olan bir şey değil ki. Yaratılmadan önce sorulmadı bize. Elhamdülillah bu halime. Sizin ondan daha üstün neyiniz var çirkin tanımı nedir ya? Nedir sizi güzel yapan? Allah sizi güzel yarattı diye çirkinlerden üstünlüğünüz nedir? Lanet olsun şu anlayışa. Sanki tipimizi kendimiz seçiyoruz da insanları bu konuda dışlıyoruz.

"maymuna" benzeyen biriyle evlenmeyin siz.insan insana hiç maymun der mi?hiç sevmiyorum böyle şeyler.kısaca benim tipim değil diyebilirdiniz.size göre yakışıklı olmayan belki başkasına göre karizmadır.
belkide sizi bazıları güzel bulurken bazıları kullandığınız tabirle desek maymuna benzetiyordur.bunu sizin için söyleseler hoşunuza gider mi?

gönül kimi severse güzel odur derler.. çirkin diye tasvir edilen bi insana deliler gibi aşık olan biri olabilir ve o kişi ona dunyanın en güzel insanı gibi gelir.. siz 'maymun' bile diyebiliyosunuz, sanırım duygunuz yok o kişiye karsı ve mantıkla şusu busu var diyosunuz.. aynı yastıga yatacagınız insana kalbiniz ısınmalı..

bence yanlış düşünüyorsun cnm ..bir ömür geçicek bir insanla aynı yatakta...bilemiyorum yani sen erkek olsunda taştan olsun diyorsan senin bilecegın şey tabı..ama bence elektrık almak şart
ben de yalnızca iç güzelliği diyemiyorum.. evet öncelikli olan o ama insana karsısındaki hoş gelmeli, cok yaksıklı/güzel olamkla ilgili degil bu, sevince herseyi guzel gelir zaten

dış görünüş de önemlidir diyenlere hücum edenleri anlayamıyorum ben de, içi iğrenc olsun dışı önemli demiyo ki insanlar, tabiki ahlaklı güzel kalpli olsun, gönlüme de gözüme de hoş görünsün ayrıca demek yanlış mıdır? öncelikli önemli olan tabi ki kalptir, onun dısında da sevince zaten güzel geliyor, ama ilk anda 'maymun' denebiliyosa, zor

Betimlemeni çok yanlış bulsam da sana hak veriyorum. Bir ömür aynı yatağa gireceğim adama bakarken iyi hissetmeliyim..

Benimle ilgilenen bir adam vardı. Yüzü gözü gayet yakışıklı, vücudu da gerçekten abartmıyorum taş gibi : ) Her gün aradı, ilgisini hiç eksik etmedi, üstelik yalnız olduğum bir dönemdeydi. Hatta dürüst olmam gerekirse benden daha güzel fizikli hatunlarla takılacak bir adamdı, benimle ilgilendi.

Karakter olarak beğenmeme rağmen elektrik alamadım, o çekimi hissedemedim. Muhtemelen karşıma çıkan en güzel vücutlu adamı reddettim.

Evet fizik önemli, ama daha önemlisi o çekimi hissetmek. İsterse dünyanın en yakışıklısı olsun, hissetmiyorsanz boş. Dünyanın en çirkini olsun, o çekim varsa çirkinliği gözünüz zaten görmez.

Back
X