- Konu Sahibi Araf_Melegi
Maymundan hallice ne demek ya . Bu lafı söylerken kendinizi kötü hissetmiyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sende yanlış düşünüyorsun insanların burda güzellikten kastı hadi kıvanç tatlıtuğ yada brad pitt gbi yada ona benzer güzellikten olsun denilmiyor..burda elektrik meselesi güzellikten daha önemli..ben nice yakışıklılar gördüm inanılmaz itici!..nice çirkinler gördüm enerjisi elektriği yüksek hatta şeytan tüyü var diyoruz dimi bu tür tiplere..sorun burda konu sahibinin çıktığı şahsı hem fiziksel olarak çirkin bulması ,hemde itici davranışlara sahip olup çekmemesi bilmem anlatabildimmi..ksıacası güzellik elbette göreceli bir kavramdır.her güzel etkileyici de değildir önemli olan elektrik almak..baksana adam şapırdataak yemek yıormuş bundan kim elektrik alıp etkilenebilirki sence !..biraz anladıysan sende çirkinim diye dert yanma önemli olan etrafa saçtığın ışıktan ibaret!..Ben anlamıyorum bu güzellik takıntısını. Ben de çok güzel biri değilim hatta kendimi çirkin bulurum. Yani bunun farkındayım. Arada bir bu duruma feci üzüldüğüm oluyor. Peki benim suçum ne? Düşünüyorum güzellik insanın elinde olan bir şey değil ki. Yaratılmadan önce sorulmadı bize. Elhamdülillah bu halime. Sizin ondan daha üstün neyiniz var çirkin tanımı nedir ya? Nedir sizi güzel yapan? Allah sizi güzel yarattı diye çirkinlerden üstünlüğünüz nedir? Lanet olsun şu anlayışa. Sanki tipimizi kendimiz seçiyoruz da insanları bu konuda dışlıyoruz.
ne demek o öyle şimdi ..erkek olsunda taştan olsun falan ben öyle bir şey mi dedim ..önemli olanın dış görünüş olmadığını karakterin daha önemli olduğunu söyledim sadece ..çünkü etrafımda yakışıklı olupta eşlerini üzen insanlar gördüm ben hepsi bu..bence yanlış düşünüyorsun cnm ..bir ömür geçicek bir insanla aynı yatakta...bilemiyorum yani sen erkek olsunda taştan olsun diyorsan senin bilecegın şey tabı..ama bence elektrık almak şart
4 aydır tanıdığım bir insan var. Hani derler ya karakteri tam aradığım insan. İlgisi, sevgisi çok güzel. HAli vakti yerinde. Saygılı. Amaaa çok çirkin........ Ben de Angelina jolie değilim ama genellikle oldukça güzel bulunurum.Evet güzellik geçici ama....
Bir de en nefret ettiğim şeye sahip : yemek yerken ağız şapırdatma durmadan..delirtici !
O benimle yavaş yavaş evlenme hayalleri kuruyor. Benim aklım çok çok karışık... Bir daha tam aradığım gibi bir karaktere rastlar mıyım (yaş 31) bilmiyorum.Lütfen yardımmmmm
![]()
Doğru ya da yanlış benim şahsi fikrim bu. Evet elektrik meselesi. Ama Allah'ın yarattığı bir kul için de maymun tabiri çok uygunsuz. Toplum içerisindeki davranışları için evet söylediklerinde haklı bu sonradan edinilen bir şeydir. Zaten önemli olan da budur. Aslında bizim de aslında pek önemsemediğimiz bir şey ama nedense en başta bu tür yorumlar yapılıyor. Bir insanı tanımadığımızda onun için söyleyeceğimiz şey güzel ya da çirkin sözcüğünden ibaret olmuş durumda. Halbuki tanıdığımız birilerinden bahsederken onların güzel ya da çirkin olduğundan değil "iyi ya da kötü" diye bahsederiz. Elektrik meselesine katılıyorum ama insanların seçme şansının bulunmadığı bir özelliğe göre değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. Arkadaşın hakkında hayırlısı olsun.cnm sende yanlış düşünüyorsun insanların burda güzellikten kastı hadi kıvanç tatlıtuğ yada brad pitt gbi yada ona benzer güzellikten olsun denilmiyor..burda elektrik meselesi güzellikten daha önemli..ben nice yakışıklılar gördüm inanılmaz itici!..nice çirkinler gördüm enerjisi elektriği yüksek hatta şeytan tüyü var diyoruz dimi bu tür tiplere..sorun burda konu sahibinin çıktığı şahsı hem fiziksel olarak çirkin bulması ,hemde itici davranışlara sahip olup çekmemesi bilmem anlatabildimmi..ksıacası güzellik elbette göreceli bir kavramdır.her güzel etkileyici de değildir önemli olan elektrik almak..baksana adam şapırdataak yemek yıormuş bundan kim elektrik alıp etkilenebilirki sence !..biraz anladıysan sende çirkinim diye dert yanma önemli olan etrafa saçtığın ışıktan ibaret!..