erkek arkadaşımla durumler ciddi evlenmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
fakat ben üniversite okumak istiyorum karşı çıkmıyo oku diyo ama o lise mezunu üniversiteyide istemiyo elimde zaten mesleğim var gerek yok bi kpss ye girerim o kadar dio . doğru akıl almam lazım ilerde bi gün ben lise o üniversite mezunu olunca sorun olur mu ?
elınde meslegın olması cok guzel ama unıversıte okumak bıle su zamanda yetmezken mıllet yuksek lısans yapıyor
suan karsı cıkmaz cıka maz cunku hıc bırseyınız degıl
suan yasın cok kucuk bellıkı ablan olarak kesınlıkle unıversıtenı oku derım bılezını tak koluna o okumuyosa kendı bılır onun hedefı olmayabılır, ıstemeyede bılir, ama sen kendın dıyorsun okumak ıstıyorum dıye
ılerdede cok sorun olucak belkı ıyı bır konumda ıyı bır yere gelıceksınız,bır kuru ekmek malesef karın doyurmadıgı gıbı maddı konularda bıle su zaamanda sorun cıkıyor benım yasıma geldıgınde ne degımı anlıcaksınız.
unıyu bıtır, ılerde cok pısman olursun (eskı erkek arkadasım da benım lıse mezunuydu o zamanlar 18 yasında fılandım oda oku dıyordu fılan ama aılesı fılan evlendıkten sonra ne yapıcaksın okuyup calısırsın dıyordu ıykı ayrılmısım ondan ıyıkıde okulumu bıtırmısım suan ıkı unuversıte bıtırdım ıyı bı yerdeyım ıyı bı durumdayım kımseye mınnetım yok
burda herkez sız bırbırınızı sevıyorsanız sorun olmaz dıyende olucak (evet olucaktır ama o cok nadır cıftler arasında cıkıyor binde bır derler ay hah ıste o )
unıversıteyı bıtırınce o zamana kadar okulda karsına kımler cıkıcak ıs hayatında belkı daha ıyı bır kısmetın cıkar
bu dedıklerımı yabana atma, cok pısman olursun
o cocuguda karsına al dekı ben uniyu bıtırcem, cıddı dusunuyorsan universıteyı bıtırdıkten sonra evlenmeyı dusundunu belırt
zaten cok cıddı dusunuyorsa okukukubu da bıtır oku dıyosa buna ıtıraz etmez
yasınız kac bılmıyorum ama bır bayan 25/28 yas arası ıdeal evlenme yasıdır
evde kalıcak bırınede benzemıyosn gayet bılınclı bırı olabıldıgını dusunuyorum