• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım cook karışık

Korunmak icin gizli gizli ilac kullanmaniz bile sizin soz hakkiniz olmadiginin gostergesi. Mecburi bir evlilik miydi?
Aslinda ilaci illk basta hazir olmadigm icin kullanmaya basladim. Cunku planda yokken istedigi gibi davrandi sormadan. Ben de korktgum ve hazir olmadigm icin bidaha aynisini yapabilir diye bir sure kullaniyim desim. Sonra da zaten surekli tartismalardan dolayi kullanmaya d3vam ettim. Ama artik doktora gitmeyi planliyo ve acikcasi korkuyorum anlasilir diye

ne üstünlüğü varmış paşanın..
istediğini söyleyen istemediğini işitir.
Hayir ben asssla da bu tarz cumleler etmem. Hiiic etmedim. Omrumde bir kere vurdugu icin senden nefret ediyorum dedim o kadar. Ama boyle cumleler asla kurmam. Diyorum ya o bir ERKEK!
[/QUOTE]

Şiddet hakaret
Çocuk yapmakla boşanma arasind gidip gelen düşünceler
Siz abartmiyorsunuz bunların 1/10 una katlanmayan direkt boşanan kadınlar var
Ama siz zaten sevgiliyken bu özelliklerini farkederek evlenmediniz mi?

Karsında kı var senın?
Sen kendini benimle bır mı tutuyorsun?

Adamın sordugu sorulara bak, sureklı bu sorularla geliyor anladıgım kadarıyla.
Bılemedım, hayırlısı olsun.
Evettt. Dun mesela skintidan dolaplari acip kapiyodu bi dolabi acinca yiyecekler devrildi ben de reflwks olarak ya napitosunnn! Cekillll diye bagirsim. Evet yersiz ve sacma bi cikisti ben de anlamadim. Basladi cocuk mu azarliyosun sen kim var karsinda senin kim?? Terbiyesiz vs neleeer nwlerrr

Hayir ben asssla da bu tarz cumleler etmem. Hiiic etmedim. Omrumde bir kere vurdugu icin senden nefret ediyorum dedim o kadar. Ama boyle cumleler asla kurmam. Diyorum ya o bir ERKEK!

Şiddet hakaret
[/QUOTE]
Vurma hakaret hic yoktu evlenmeden. Sadecw fazla sinirliydi. Bi de evlenmedwn herseyi gorwmiyo insan. Evdeki duzeni degistiriyim begenmiyosa soylenir. O orda oldu mu o renk kna uydumu sunlar hos durmuyo.. yani bazi seyler ev icinde ortaya cikiyo. Itip kakmasi aslinda ilk senelerde daha fazlaydi. Aman ailem uzulmesin. Aman cok taze wvliyim belki duzelir diye diye bu zamana geldim. Ha hakkaten epeyyy de duzeldi. Ama hala var. Olabiliyo yani.ben ainirlendigmde bile tam tepki veremiyorum. Ben ben degilim gibi hissediyorum

Şiddet hakaret
Vurma hakaret hic yoktu evlenmeden. Sadecw fazla sinirliydi. Bi de evlenmedwn herseyi gorwmiyo insan. Evdeki duzeni degistiriyim begenmiyosa soylenir. O orda oldu mu o renk kna uydumu sunlar hos durmuyo.. yani bazi seyler ev icinde ortaya cikiyo. Itip kakmasi aslinda ilk senelerde daha fazlaydi. Aman ailem uzulmesin. Aman cok taze wvliyim belki duzelir diye diye bu zamana geldim. Ha hakkaten epeyyy de duzeldi. Ama hala var. Olabiliyo yani.ben ainirlendigmde bile tam tepki veremiyorum. Ben ben degilim gibi hissediyorum
[/QUOTE]

Duzelmedigini zannetmiyorum sadece siz daha fazla alttan almaya daha fazla ses çıkarmamaya baslamissiniz o yüzden de ben ben değilim gibi hissediyorum diye açıklıyorsunuz durumu. Maddi özgürlüğümüz var mı? Yaşlarınız kac?

Sizi doven , hakaretler eden , kendisini sizden ustun goren bir adamla evlisiniz
Normal evlilik boyle degildir , normalde kocalar karılarını dovmez , hakaret etmez ve kendisini karisindan ustun gormez
Sizinki insan bile olamamis kaldi ki koca olabilsin
Bosanin elbette , bunu bize sormaniz bile abes

Evlilik sizi siz olmaktan cikarmis.Beyefendinin kararlariyla ilerliyor.Çocuk yapmaya karar vermis.O vermis ya yeter,siz de tasiyici olursunuz.Dogunca da ,onun her turlu kararinin uygulayicisi olursunuz.Ismini koyar,okulunu seçer.Anneliginizi bol bol eleştirir.Siz ordan oraya savrulur,en sonunda cocugunuzun gözünde de sözügeçen ebeveyn olamaz ,oyle bi hayat yasarsiniz.Sen kendini benimle bir mi tutuyorsun lafı,köle efendi itaat iliskisini hatirlatti.İtaat bekliyor sanırım.Zor bi hayatiniz var.Iyi taraflariyla kapanir mi bu korkunç huylar bilemedim.Tamamen size bagli.

Konular arası çok hızlı geçmişsiniz o yüzden çok anlayamadım. Anladığım kadarıyla yorum yazacağım.

Sormuşsunuz eşimin gözü dönünce hakaret etmesi normal değil. Bugün gözü dönünce hakaret eden yarın gözü dönünce eşini bıçaklıyor. Gözüm döndü düşünmeden hareket etmenin, kontrol kaybetmenin bahanesi olamaz hele ki evlilikte.

Mutsuzsanız boşanın. Eşinizi şu an resmen kandırıyorsunuz istemiyorsanız çocuk sahibi olmazsınız bu tek kişinin verebileceği bir karar değil. Ayrıca eşiniz çocuğunuz olursa elbette okuluna kadar her şeyine karışabilir. Bunun nesi anormal? Anne baba ortak çocuklarının hayatına ortak karar verirler.

Eşinizin ataerkil zihniyetinin de bir günde oluşmadığını tahmin ediyorum. Ne kadardır evlisiniz?
4 senrdir rvliyiz. Bilemiyorum bazi seyler sonradan dank ediyo snairim yas alfikca. Okula karismasi tabi normal. Detayli anlatmadan atlamisim cok uzun oldu diye. Yatili okula verecekmis. Yok istemem ki drdim. Bunu dememe ragmen haala ayninseyi soyler toplumda falan. Yatili kuran kursu. Ve gun gelir o ister ben yok dersem emiiiinim ya beni dinlemez ya da cok israr ederim dinler. Bu sefer de der ki, senin yetstrecegin cocuk bu olur. Allahi kitabi sen bliyomusun ki cocuga ogretesin??? Bu tarz cumelleri oluyo cunku. Goruyorum gelecegi

Evlilik sizi siz olmaktan cikarmis.Beyefendinin kararlariyla ilerliyor.Çocuk yapmaya karar vermis.O vermis ya yeter,siz de tasiyici olursunuz.Dogunca da ,onun her turlu kararinin uygulayicisi olursunuz.Ismini koyar,okulunu seçer.Anneliginizi bol bol eleştirir.Siz ordan oraya savrulur,en sonunda cocugunuzun gözünde de sözügeçen ebeveyn olamaz ,oyle bi hayat yasarsiniz.Sen kendini benimle bir mi tutuyorsun lafı,köle efendi itaat iliskisini hatirlatti.İtaat bekliyor sanırım.Zor bi hayatiniz var.Iyi taraflariyla kapanir mi bu korkunç huylar bilemedim.Tamamen size bagli.
Anbelerinin zerre degeri yok gozlerinde. Ha eksigini hic birakmazlar bakarlar falan ama zerre soz hakki yoktur anne gibi degildir kaynanam yani. Bayag kizildiginda azarlanir falan.. babalarinin bole yaptigini dusunuyor ve duyuyorum. Ben de cocugum gozunde ole ilucam. Ki evet coook dogru laf ettiniz. Soyelr zaten. Benim itaat sorunum varmis:)) ona itaat etmeli kocam oldugu ici bi lider olarak gormeliymsim

Tipik modern gorunumlu geri kafali turk erkegi. Bu saatten sonra degismez de. Ya idare edeceksin ya ayrilacaksin.
Bana cocuk konusunda da adam tek basina karar almis gibi geldi. Cocuk istemiyorum demedin mi? Dedin de senin dusuceni mi onemsemedi?

Aslinda ilaci illk basta hazir olmadigm icin kullanmaya basladim. Cunku planda yokken istedigi gibi davrandi sormadan. Ben de korktgum ve hazir olmadigm icin bidaha aynisini yapabilir diye bir sure kullaniyim desim. Sonra da zaten surekli tartismalardan dolayi kullanmaya d3vam ettim. Ama artik doktora gitmeyi planliyo ve acikcasi korkuyorum anlasilir diye
Yol ayrımına gireceksiniz. Alıştığınız düzenden ödün vereceksiniz. İkilemlerden - boşansam boşanmasam- kurtulup senden çocuk istemiyorum diyeceksiniz başka yolu yok. O da boşanalım diyebilir hazır olun. Kaçarak erteleyerek hayatınızdan çalmayın. Ne olacaksa olsun bir an önce. Yani er geç olacaksa doğum kontrol haplarıyla sadece boşanmanızı erteliyorsunuz. Ha bu süreçte çocuk fikrine de ısınabilirim diyorsanız bilemem.

Anbelerinin zerre degeri yok gozlerinde. Ha eksigini hic birakmazlar bakarlar falan ama zerre soz hakki yoktur anne gibi degildir kaynanam yani. Bayag kizildiginda azarlanir falan.. babalarinin bole yaptigini dusunuyor ve duyuyorum. Ben de cocugum gozunde ole ilucam. Ki evet coook dogru laf ettiniz. Soyelr zaten. Benim itaat sorunum varmis:)) ona itaat etmeli kocam oldugu ici bi lider olarak gormeliymsim
İşiniz cok zor ama böyle azarlanan bi anne olmak istemiyorsan ,cok güçlü durman gerekiyor. Ben uzman degilim ama besbelli babasinin erkek rol modelini beslemis yıllarca ,evlenince de uygulamaya gecti.Babasi da acayip kabahatli .Ama kayınvalideniz yaşamış çekmis, o zaman ayrilmak güçtü.Ama sizin için bi çikar yol var.Tabi ben böyle yaziyorum ama ,bu tarz bi adami tolere edemeyecegimden diyorum.Siz basederim diyorsaniz,maddi manevi elinizi güçlendirin

Evlenmeden önce aşktan gözünüze perde inmiş görememissiniz, evliliğin başından itibaren akliniz devreye girmis, gözünüzdeki perde kalkmış. Bu adamdan çocuk sahibi olmak için aklınızı kacirmis olmanız gerek ama aklinizda gayet başınızda.Herşeyin farkindasiniz gelecegi kitap gibi okumussunuz. Hicbirseyden cekinmeyin. Olan 4 yıliniza olsun. Koşarak uzaklaşin

Bu adam yarın bir gün oğlu olduğunda onu da kendi gibi yetiştirecek size söz hakkı tanımayacak. Yatılı kuran kursu ne ya kim bilir nasıl davranıyorlar oralarda kafaya bak kafaya çok biliyorsa alsın karşısına kendi eğitim versin. Çok sinir oldum. Bence görüşleriniz çok farklı ve sizi eritmiş böyle birinden çocuk yapma ve evliliği devam ettirmeye devam etmek sizin için ızdırap olur. Siz soğumuşsunuz ondan sevmiyorsunuz. Bazen 1 yanlış 3 5 7 doğruyu da götürüyor. Eşiniz geri kafalı..

Eşiniz çok iğrenç bir insan bu net. Şiddet var, hakaret var, çok açık yazmamışsınız ama bana sormadan oldu o yüzden ilaç başladım gibi bir şey yazmışsınız, evlilik içi tecavüz var sanırım (umarım yanılıyorumdur) Çocuk olunca bunlar iyice artacak bence. Sen kitap biliyor musun ki çocuğa öğreteceksin demiş bir de, kimin iyi müslüman olup kimin olmadığına da karar veriyor beyfendi. En tiksindiğim insan tipi şu: kendi üç beş ibadet yapıyor, dışarı kendini dindar gösteriyor ya tamam, o kesin mükemmel bir kul oldu, başkasını değerlendiriyor artık. Kulluktan çıkmış hesap soruyor artık paşa. Ben ikinci sınıf insan olmayı kabul ederim, kendimi onunla bir tutmamaya alışırım derseniz siz bilirsiniz tercih meselesi tabi, bence çekilecek çile değil.

Back
X