• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım eşimde kaldı

ben 2 ayda bir gidiyorum 4 saatlik mesafe var aramozda 3 gun yetiyor ailemde geliyor kaliyor boyle duzene oturtmak lazim..evliligin ilk zamanlari belki daha uzun kalabilir insan ama zaman gectikce daha cok alisiyorsun esine fazla kalmak mumkun olmuyor tek uyumak zor geliyo:))

15 gün kalmak bana normal geldi. 1 aylık evliyken gitmezdim tabiiki. Burada, 3-4 yıl evliyim daha 2 3 gün kalmadım diyenler bana anormal geldi.
Katılıyorum. Bir ay olması dışında sıkıntı yok bana göre konuda. Ailemle aramda epey mesafe var. Çocuk var. Ailem çocuğumu çocuğum da ailemi özlüyor. Hepimizin ihtiyacı oluyor. Geldiğimde 10 gün kalıp dönüyorum. Her zaman eşimle gelemem.

Eee naptin simdi neye karar verdin..
Bak ben de 10 aylik evliydim, ailemin yanina yaz tatiline gittim..giderken agladim zirladim hatta ama cok yalniz kaliyodum esimin.isinden dolayi. Hamileydm de. O yuzden gitmem.uygun oldu gittim.. gunler zor gecti gel beni al diye diye. 15gun falan.durdum ama esimin.basinin etini yedim hep.
Insan evine duzenine alisinca ailen de zor geliyo cekemiyosun falan. Rahat olamiyosun..Bence sen de kendi evine esine alismaya bak oyle zirt pirt kacip gitme....

arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten farklı şehirde bile olsanız en fazla 1 hafta yeterdi o da 1 aylık evliyken değil bi 3-4 ay geçsin ya. ben eşimi bırakıp 1 günlük tatile bile gidememiştim annem ve teyzelerim toplanıp plan yapıp gitmişti ki her sene olan bi organizasyon değil.

Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Hakkaten bir aylık evlıyken 15 gun nıye kalırkı annesınde bır ınsan tamam ozleyebılırsın aılenı ama 1 2 gun kalır donersın en fazla 15 gun bence cok cok fazla keyfe göre kalıyorsun sonucta bır saglık problemı vs olsa neyse

Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Hakkaten bir aylık evlıyken 15 gun nıye kalırkı annesınde bır ınsan tamam ozleyebılırsın aılenı ama 1 2 gun kalır donersın en fazla 15 gun bence cok cok fazla keyfe göre kalıyorsun sonucta bır saglık problemı vs olsa neyse

Ne biçim arkadaşınız var sizin kötü fikirli..
Hem eşiniz öyle şeytana uyacak biri mi ki endişeleniyorsunuz?

Hadi siz yaşınızdan dolayı cahilsiniz de aileniz de mi cahil?

1 aylık evlilikte 15 gün baba evine gitmek ne demek ki ?

Cehalet beni deli ediyorsun!

Aldatilip aldatmaması değil ki konu. Aldatacak olan evde karisi olsa da yapar.
Burada sorun sizsiniz.
Ben bir evin bir kiziyim tek çocuğum ve annemle başbaşa yasiyoduk. Başka sehre taşındık evlenince benim de aklim annem de kaldı özledim. Ama bu demek değil ki anne sevgisi ozlemiyle yeni evlendiğim sevdigim adamı bırakayim.
Çok yanlış yapmışsınız.
Eşim annemi ozledim onbes gün annemde kalacağım sen yalnız kal dese kendimi ikinci planda hissederim ve üzülürüm.
Artık esinizle siz çekirdek ailesiniz birbirinize sorumluluklarımızı var. Hepsini geçtim onbes gün yalnız bırakılmak çok kötü.
Ben sanırım beni o kadar sure yalnız bıraksa eşim affetmezdim.
Hastalık olur cenaze olur annenizin ihtiyacı olur bir ayda kalınır ama sadece ozledim diye onbeş gün kalınması çok kötü hissettirir karşı tarafa.
Ben kendimi annesinden daha az önemli ve daha az sevilen biri olarak hissederdim.
Çok kırıcı bu yaptıginiz.
Ana kuzusuysaniz evlenip kimseyi mutsuz etmeyeceksiniz.
Anasından ayrılamayan kadın da erkek de evlenmesin cidden.

Ya 30 günlük evli kadının 15 günlüğüne annesinde kalma olayı nedir gerçekten.Gitsem annem üzülür ne demek.Evlenmeseydin o zaman.Bir de şeytana uymak ne güzelim.15 günde şeytana uyacak kadar güvenmedğin adamla neden evlendin.Kaç yaşındasın arkadaşlarınla ergen muhabbeti yapıyorsun.Şeytana uyacağı için değil,evliliğin sorumluluğunu almak için evine dönmen lazım.Ben fesat bir insan değilimdir,ama 30 günlük evli gelinin 15 günlüğüne annesine gelmesini yadırgar,acaba sorun nedir derim.

Back
X