Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

_poine_

Çakıl & Cadı
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
10
32
Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma :KK43:
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..

Bu ne demek yahu?
Ben temkinli yaklaşırdım, hatta yaklaşacağımı bile sanmıyorum.

Yaklaştığım söylenemez..
Uzak durduğum da söylenemez gerçi de..
Ben erkeklerin evlenmeden önce herşeye doyarlarsa evlendiklerinde başka kadina bakmayacağına karılarinı aldatmayacağına inanan bi insanım ama tabi bu arkadaşınki biraz fazla hızlı ve dolu olmuş kendi tezimi çürüttürüyo bana..

Yaklaştığım söylenemez..
Uzak durduğum da söylenemez gerçi de..
Ben erkeklerin evlenmeden önce herşeye doyarlarsa evlendiklerinde başka kadina bakmayacağına karılarinı aldatmayacağına inanan bi insanım ama tabi bu arkadaşınki biraz fazla hızlı ve dolu olmuş kendi tezimi çürüttürüyo bana..
Hayırlısı.
Fikrim belirttiğim gibidir.

Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma :KK43:
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..
Bu konuyu hatırlıyorum. İkinci üyelik vakası mı?

Kısa süren iki evlilik, ikisinden de birer çocuk yapmış bir adam ayran gönüllüdür, sorumluluk sahibi değildir. Kızlarına bakıyor olması bunu değiştirmez. Sorumluluk sahibi olan adam o çocukları dünyaya getirmeden önce düşünürdü.

Adam iyi diyonda. 2 tanede cocuk var zor ilerde kesin problem olacak sen bekarsin 2 cocuklu adamla evleneceksin bu sorumluluğu almaya hazirmisin. Tamam ben onu cok seviyorum diyosan cocuklarinida seveceksin. Demedi deme :KK14::cool:

Bu konuyu hatırlıyorum. İkinci üyelik vakası mı?

Kısa süren iki evlilik, ikisinden de birer çocuk yapmış bir adam ayran gönüllüdür, sorumluluk sahibi değildir. Kızlarına bakıyor olması bunu değiştirmez. Sorumluluk sahibi olan adam o çocukları dünyaya getirmeden önce düşünürdü.

Yok uyelik uzun sureli benim ama konum ilk ve yeni :) Diger konuyu cok merak ediyorum hatta..

Bende sizin gibi dusunurdum inanin, ama bana yaklasimi konusmalari ciddiyeti bilmiyorum ya çok iyi bir oyuncu ya da.. ne bileyim bulamiyorum birsey..

bu konu başkası tarafından açılmıştı bu başka bir üye bayanlar.ben olsam senin yerinde cnm temkinli yaklaşırdım.gerçekten hayatı çok hızlı geçmiş 1.evliliği konusunda yüz üstü bırakıp gitmemiş herkes böyle hareket etmez2.evliliğini bilemicem hemen niye çocuk hadi 1. hataydı ya 2. bu beni düşündürdü açıkcası. çocuklarıyla ilgeniyor mu? çok iyi düşün derim ve anlattıkları ne kadar doğru bide o var.

X