• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklim karisik, banada bi yol gösterin...

Esme84

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
23
7
8
Herkese iyi geceler. Düsündükce isin icinden cikamiyorum. Kimseyede anlatamiyorum derdimi. O yüzden burada yazmaya karar verdim. Belki biraz uzun olacak ama okuyup akil verirseniz sevinirim.
Esimle cok zor bir sürecten sonra evlendik. 4 sene oluyor nerdeyse. Ben suan 31 o da 33 yasinda. 1 bucuk senelik borc kredi ödeme sürecinden sonra zamani geldi bi bebegimiz olsun dedim. Esimde olur dedi. Ama sadece olur dedi. Baska hic birsey yapmadi su ana kadar. Cinsel iliski durumumuz yok denecek kadar az, o da ben her 2-3 aya bir hatirlatirsam daha dogrusu tartisma cikarirsam öyle. Yoksa esimin aklina gelmez sanirim. 2 bucuk sene zarfinda bir cok kez konustum, üzüldügümü anlatmak istedim. Ilk baslarda haklisin ama isler rayina otursun bi rahatliyayim dedi. Tamam dedim bekledim. Sonra istedigi isi buldu ama hic birsey degismedi. Hala cinsel anlamda bana karsi cok ilgisiz. Ama benim canimi en cok yakan olay su, son 6-7 aydir rüyasinda biriyle sevisiyor ve gece uyku halinde bana saldiriyor. Kendisine sordugumda hatirlamadigini söylüyor. Artik kendimi resmen aldatilmis hissediyorum. En son artik bu gün dayanamadim ve hayatinda biri varsa ayrilalim dedim. Sen böyle vurdum duymaz davranicaksan hala ben o yataga girmem dedim. Kötü olanda hic bi cevap vermiyor. Sus pus oturuyor karsimda. Simdi o yatakta uyuyor bende koltukta düsünmekten kafayi yemek üzereyim. Iyice bunaldim artik. Daha ne kadar anlayisli olup sabretmem lazim? Yada daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. En sonunda esime bir gün gelecek bu evden sessiz sedasiz gidicem dedim. Yine sifir tepki. Okuyanlardan Allah razi olsun. Buraya yazmak bile iyi geldi.

Herkese iyi geceler. Düsündükce isin icinden cikamiyorum. Kimseyede anlatamiyorum derdimi. O yüzden burada yazmaya karar verdim. Belki biraz uzun olacak ama okuyup akil verirseniz sevinirim.
Esimle cok zor bir sürecten sonra evlendik. 4 sene oluyor nerdeyse. Ben suan 31 o da 33 yasinda. 1 bucuk senelik borc kredi ödeme sürecinden sonra zamani geldi bi bebegimiz olsun dedim. Esimde olur dedi. Ama sadece olur dedi. Baska hic birsey yapmadi su ana kadar. Cinsel iliski durumumuz yok denecek kadar az, o da ben her 2-3 aya bir hatirlatirsam daha dogrusu tartisma cikarirsam öyle. Yoksa esimin aklina gelmez sanirim. 2 bucuk sene zarfinda bir cok kez konustum, üzüldügümü anlatmak istedim. Ilk baslarda haklisin ama isler rayina otursun bi rahatliyayim dedi. Tamam dedim bekledim. Sonra istedigi isi buldu ama hic birsey degismedi. Hala cinsel anlamda bana karsi cok ilgisiz. Ama benim canimi en cok yakan olay su, son 6-7 aydir rüyasinda biriyle sevisiyor ve gece uyku halinde bana saldiriyor. Kendisine sordugumda hatirlamadigini söylüyor. Artik kendimi resmen aldatilmis hissediyorum. En son artik bu gün dayanamadim ve hayatinda biri varsa ayrilalim dedim. Sen böyle vurdum duymaz davranicaksan hala ben o yataga girmem dedim. Kötü olanda hic bi cevap vermiyor. Sus pus oturuyor karsimda. Simdi o yatakta uyuyor bende koltukta düsünmekten kafayi yemek üzereyim. Iyice bunaldim artik. Daha ne kadar anlayisli olup sabretmem lazim? Yada daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. En sonunda esime bir gün gelecek bu evden sessiz sedasiz gidicem dedim. Yine sifir tepki. Okuyanlardan Allah razi olsun. Buraya yazmak bile iyi geldi.

bence bu sorunu tek başınıza çözmeniz zor
bir evlilik danışmanına gitmeye razı olmaz mı?
eğer olmazsa, önce siz kendi başınıza gidin
bu sorun karşısında nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorun, öğrenin, ona göre bir yol çizin

fakat ve bence en önemlisi
bu evden sessiz sedasız gitmeyi düşünürken yani sorunlarınıza çözüm bulamadan bebek yapmayın
sonra sorunlar daha da büyüyor, olan da o masum çocuklara oluyor...

bence bu sorunu tek başınıza çözmeniz zor
bir evlilik danışmanına gitmeye razı olmaz mı?
eğer olmazsa, önce siz kendi başınıza gidin
bu sorun karşısında nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorun, öğrenin, ona göre bir yol çizin

fakat ve bence en önemlisi
bu evden sessiz sedasız gitmeyi düşünürken yani sorunlarınıza çözüm bulamadan bebek yapmayın
sonra sorunlar daha da büyüyor, olan da o masum çocuklara oluyor...
Bilemiyorumki ikna olurmu. Ilk baslarda benimle beraber aglardi, tamam haklisin doktora gidicem derdi. Ama simdi hic bir sekilde tepki göstermiyor. Hani deseki hayir bebek istemiyorum ona bile anlayis göstericem. Ki zaten bu durumda bende düsünmüyorum.

Çok zor bi durum.Bir erkek nasıl 2-3 ay eşini istemez. Normal ilişkiniz nasıl?
Bence çocuk yapma zaten.
Cözülmesi gereken sorunlarıniz var gibi.
Giderim diyorsun sesi çıkmıyor.
Uzun uzun konuş anlat
Ben 31 yaşında genç bir kadınım benimde isteklerim var kadın olmayı hissetmek istiyorum de .
Eğer sen bunlari beceremiyorsan ayrilalim bende yoluma bakaýim de.
Biraz sert ama bence demelisin.Belki irkilir.

Yalnız rüyada "hallenmek" için gerçekten reel hayatta aylardr sevişmemiş olmak lazım. Bence raad olun, hayatında başkası yok; olsaydı onunla sevişiyor olurdu zaten, 6-7 ay rüyasında sayıklamazdı.
Ancak sizi çekici bulmuyor olabilir, veya hayatında olmasa da aklında, çekici buldugu veya platonik oldugu biri olabilir.
Duygularından emin olamadığından sizinle paylaşmıyor olabilir.
Size tavsiyem, önünüzdeki birkaç ayda "başkasına aşık oldum" itirafı gelirse, şaşırmamanız. Ama aldatma yok bence. Çocuk falan da yapmayın.

Bilemiyorumki ikna olurmu. Ilk baslarda benimle beraber aglardi, tamam haklisin doktora gidicem derdi. Ama simdi hic bir sekilde tepki göstermiyor. Hani deseki hayir bebek istemiyorum ona bile anlayis göstericem. Ki zaten bu durumda bende düsünmüyorum.

o yüzden diyorum ya, kendin git
böyle böyle de, gelmeye de ikna olmuyor de, ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim diye sor, öğren
ona göre davran
çekip gitmeden önce, elinden geleni yaptığına emin olmalı insanHoppa

Bu gece ki konulardan, bana uyku yok anladım :KK14:
Anlayışlı olman gerekmiyor önce bunu söyliyeyim,
Ama gitmek de çare değil seviyorsan.
Acaba kırıcı birşeyi yaşadınız cinsellikle ilgili.rüyalar bana onu düşündürdü.
Başkası olsa niye rüya görsün?

O kadar tepkiye sus pus oturuyor rüya görüyor hatırlamıyorum diyor bence eşinizin bildiği sizin bilmenizi istemediği bir rahatsızlığı var farklı bir kadın gibi düşünmeyin hemen sie ihtiyacı var aranız daha da soğumasın size güvenmesini sağlayın sizde özel durumları paylaşın samimiyetinize içtenliğinize karşılık verir ürolojik bir sorun olabilir evlendiğiniz ilk zamanlar böyle miydi acaba ya da siz böyle miydiniz fiziksel görünüş ruhsal ve cinsel anlamda.

Çok zor bi durum.Bir erkek nasıl 2-3 ay eşini istemez. Normal ilişkiniz nasıl?
Bence çocuk yapma zaten.
Cözülmesi gereken sorunlarıniz var gibi.
Giderim diyorsun sesi çıkmıyor.
Uzun uzun konuş anlat
Ben 31 yaşında genç bir kadınım benimde isteklerim var kadın olmayı hissetmek istiyorum de .
Eğer sen bunlari beceremiyorsan ayrilalim bende yoluma bakaýim de.
Biraz sert ama bence demelisin.Belki irkilir.
Normal iliskimiz aslinda cok iyi. Sevdigini hissettirir. Sarilir öper. Yatarken bile bana sarilmadan uyumaz. Her konuda en büyük yardimcim aslinda. Ama gel gelelim bu konuda ilerleyemiyoruz. Kac kere konustum, anlattim. Mektup bile yazdim. Hep anlayisli bi sekilde onuda kirmak istemedim hic. Sorunu kendimde aradim. Acaba bisey varda bendenmi sogudu diye. Zaten baska sorunlarimizda olsa cok daha sert davranabilirim.

O kadar tepkiye sus pus oturuyor rüya görüyor hatırlamıyorum diyor bence eşinizin bildiği sizin bilmenizi istemediği bir rahatsızlığı var farklı bir kadın gibi düşünmeyin hemen sie ihtiyacı var aranız daha da soğumasın size güvenmesini sağlayın sizde özel durumları paylaşın samimiyetinize içtenliğinize karşılık verir ürolojik bir sorun olabilir evlendiğiniz ilk zamanlar böyle miydi acaba ya da siz böyle miydiniz fiziksel görünüş ruhsal ve cinsel anlamda.
Bu da aklima gelmedi degil aslinda. Belki dedim bi rahatsizligi vardir söyleyemiyodur. Onuda tatli bi dille anlatmaya calistim. En son gecen sene tamam doktora gidicem dedi ama sözde kaldi tabi. Hic umrunda degilmis.gibi davraniyor su an.

Normal iliskimiz aslinda cok iyi. Sevdigini hissettirir. Sarilir öper. Yatarken bile bana sarilmadan uyumaz. Her konuda en büyük yardimcim aslinda. Ama gel gelelim bu konuda ilerleyemiyoruz. Kac kere konustum, anlattim. Mektup bile yazdim. Hep anlayisli bi sekilde onuda kirmak istemedim hic. Sorunu kendimde aradim. Acaba bisey varda bendenmi sogudu diye. Zaten baska sorunlarimizda olsa cok daha sert davranabilirim.

Peki siz cinsellik için yanaşınca tepkisi ne oluyor?

Bu gece ki konulardan, bana uyku yok anladım :KK14:
Anlayışlı olman gerekmiyor önce bunu söyliyeyim,
Ama gitmek de çare değil seviyorsan.
Acaba kırıcı birşeyi yaşadınız cinsellikle ilgili.rüyalar bana onu düşündürdü.
Başkası olsa niye rüya görsün?
Evet cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum. Bana dokunmayip rüyasinda öyle seyler görmesi cok agir geliyor bana. Illaki biri var demiyorum zaten hayatinda. Ama düsünce olarak bile beni aldatiyor gibi geliyor bana.

Ya adam iktidarsiz seni niye aldatiyo olsun seni bile tatmin edemiyo iki kadin mi idare edecek makul ol

Iliski yasamadigi icin halleniyo ruyada zaten

Işte bende onu diyorum,
Sizinle ilişki başlatmasına engel bir sıkıntımı yaşadı ki, rüya görmesi cinselliği bastırdığını düşündürüyor.

Bende zaten illaki baska kadin var demedimki. Ama rüyalarinda bile sanki baskasini arzu ediyo gibi geliyo bana.
Ilk mesajinda diyosun baska biri mi var dedim diye

Seni arzulamiyo olabilir tabi o baska bi sey onu da soyler mi bilemiyorum

Işte bende onu diyorum,
Sizinle ilişki başlatmasına engel bir sıkıntımı yaşadı ki, rüya görmesi cinselliği bastırdığını düşündürüyor.
Benim bildigim kadariyla hayir, ama kendisinede sordum seninle ilgili degil dedi.

Back
X