• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karışık,sevmiyorum ama ona alıştım

boşlukta oldugu zamanda beraber güzel vakit geçirmişiniz bu yüzden seni sevdğini falan düşünmüş..bnce seninde dediğin gibi kafası karışıkken verilmiş bi karardır seni seviyor olsa kaybetmekten korkar bi çelsede arkdş olarak olmuyor demez biraz zaman bekler en azından.. ha bide hemen arkadaşınla samimiyete girmez.. snde kendine hakim ol ve hayatından tamamen çıkarmya çalış cnm. :34:

Peki şimdi nasıl davranıcam aynı ortamda olucaz o arkadaşımı da boğasım var . Sürekli gözümün önünd ekounuşup durucak hadi çocuğu sevmesem umursamasamda kıza sinir oluyorum

boşluktan o şekilde yakın davranmış bence canım aslında seninde bu alışman boşluktan bence çünkü sevmiyorum diyosun.eğer sevseydi seni bi şekilde ikna etmeye çalışırdı gidip onla bunla konuşmazdı.şu dakikadan sonra yüz vermek anlamsız bence.bırak istedğiyle konuşsun sende o yokmuş gbi davran....:80:

Zamanla istemesen bile hiç takmayacaksın bu durumu kafana.
Şimdi biraz sabırlı olmaya çalış, gözmemezlikten gel.
Yazdıkların her şeyin bilincinde bir kız olduğunu gösteriyor zaten.
Ne sen onu cidden sevmişsin ne de o seni.

Böyle çoluk çocukla uğraşma bence.
Sevgilisinden ayrılmış sana gelmiş, senden hoşlandığını sanmış boşluktan; şimdi de yakın arkadaşınla muhabbette.
Sence mantıklı aklı başında, olgun bir insan yapar mı böyle salakça bir şeyi?
Arkadaşın da arkadaşmış yani... O nasıl şey yaahu... :s

Umarım bundan sonra karşına doğru düzgün insanlar çıkar hem sevgili, hem de arkadaş babında. :s

Böyle bebeler delirtir adamı.

Eğer sevmiyorsan onu kandırmaman gerek Aynı şeyin bize yapılmasını istemiyorsak niye başkasına yapalımki ayrıl bence veya anlat ona :///

Kız arkadasım da ne yapmaya calısıyor anlamıyorum kii cocuğun numarasını almıs filan sözde arkadasca konusuyorum diyor.. birde sevgilisi var artık kızın anlamıs değilim ne yapmaya claıstığını belkide ondan şüphelenmeyim diye sevgili edindi çünkü hala cocuğun etrafında.. Kaşar gibi davranmasına sinir oluyorum bide yakın arkadasız ya yazık :S
Çocuğa gleince ikna etmek için çok uğrastı barıstık dün ama düzgünce ifade ettim düşüncelerimi boşluktasın filan diye . Onunla arkada solmak istediğimi sevgili istemediğimi söledim ama arkadas olarak da o bakamıo bunu da ifade ettim anladı sanırım. .
Ben hem aşık olmaya korkuyorum acı cekmekten korktuğum için ve yaşım erken hayatım düzene girsin istiyorum. Hemde mesela şuanda o ilgisini cekti yanlızlık duyuyrum benimkisi de ne bi anlasam :(

Back
X