• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karışık ?

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
merhabalar ben yaklaşık bir yıldır biriyle görüşüyorum ama bu görüşmeler çok sık olmadı ara ara sadece.bu son bi iki ay buluşmaya başladık sevgili değiliz ama niyeti ciddi ailesi biliyo sevgili olma taraftarı değil direk evlenme taraftarı. isteyelim diyo kendisi. Aama şöyle bi sorun var benden çok hoşlandı gizli gizli takip etmeler falan bırakmadı peşimi ama bana hissettirmedi çok . Anladım seviyo ama hiç mesaj atmıyo napıyosun ne ediyosn bitti bu kadar ama yanındayken bi ilgi bi alaka yani bilmiyorum gerçekten seven insan görmediğinde meraketmezmi konuşmak istemezmi.pek mesajlaşmayı sevmeyen biiri . ama bilmiyorum böyle bi insanla evliliğe karar vermek doğrumudur şimdiden meraketmyo. (buluşunca tam tersi soru sormalar ilgi alaka büyük ) :KK55:

Düşün şimdi!
Önünde gencecik bir gül fidanı var, o kadar güzel kokuyor ki:KK37::KK37:
Sonra odunun biri geliyor, o fidanın dibine iş...yor.:kusmuk:
Sen ne düşünürsün?:KK56:

güle acırım adamada kızarım :sinirli: aldım cevabımı :halay:

görücü usulü modunda yani...
onun sevmesi yetmez. siz ne kadar seviyorsunuz?
ne kadar tanıyorsunuz?
evlenilmeden tam yüzü çıkmaz kişinin ama ortak noktalarınız ne kadar? farklılıklarınızı tolare edebilecek misiniz?

görücü değil ortak bi alanda beni gördü beğendi uzun süre takip etti. sosyal medyadan ekledi ara ara mesaj attı bende yeni yeni karşılık vermeye başladım iyi biri iş ciddiye gitsin istyo ama iş ciddiye gidene kadar beni kaçırcak elden mesajlaşmak istemyo pek ama hep buluşalım modunda gelip isteyelim anlamadım yani

sevgili olmadan evlenelim diyo. gorusuyosunuz ama sevgili degilsiniz. iliski olarak tanimadigin biriyle evlenmk mantiklimi sence?

bende sevgili olmak istemyorum daha yeni başladık görüşmeye tanımadan etmeden bi flört dönemimiz olsun istemyorum ben istesem od ister hemen sevgililiği tanıyalım birbirimizi diyorum ama bu tanıma aşamasında sadece buluşunca tanımaya çalışyomuş gibi hidssediyorum ayrılınca ne bi mesaj ne bi bi şey bu düşüğndürüyo beni bu arada yaşı işi gücü var direk evlilik endeksli ondanmı bilemedim

merhabalar ben yaklaşık bir yıldır biriyle görüşüyorum ama bu görüşmeler çok sık olmadı ara ara sadece.bu son bi iki ay buluşmaya başladık sevgili değiliz ama niyeti ciddi ailesi biliyo sevgili olma taraftarı değil direk evlenme taraftarı. isteyelim diyo kendisi. Aama şöyle bi sorun var benden çok hoşlandı gizli gizli takip etmeler falan bırakmadı peşimi ama bana hissettirmedi çok . Anladım seviyo ama hiç mesaj atmıyo napıyosun ne ediyosn bitti bu kadar ama yanındayken bi ilgi bi alaka yani bilmiyorum gerçekten seven insan görmediğinde meraketmezmi konuşmak istemezmi.pek mesajlaşmayı sevmeyen biiri . ama bilmiyorum böyle bi insanla evliliğe karar vermek doğrumudur şimdiden meraketmyo. (buluşunca tam tersi soru sormalar ilgi alaka büyük ) :KK55:
95 dogumlu isen,ne acelen var?
Amaaan tadını çıkar,sonra yine evlenirsin şöyle bi 10 yil sonra

Okulum bu sene bitiyo geriye bi is kaliyo o sorun degil . Gec evlenmek marifet degil bana gore teyze yasinda anne olmak istemem her sey vaktinde zamaninda iyidir ustume duseni yaptim okulumu bitirdim iste bukunur insallah sirada evlilik var guzellik gidince ne kimse istyo seni ne de sen istyosun birini ne kadar erken o kadar iyi bu yuzden istemem.

Daha şimdiden görüşleriniz ayrı sen flört etmek mesajlasmak istiyorsun o hemen evlenelim kafasında ,eğer çok açık görüşlü biriysen böyle biriyle çok fikir ayrılığına düşersin iyi düşün canım

Back
X