Aklim Karisti..

Kelebek_00

seviyorum nan
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
Antalya
Arkadaslar bu hafta korunmayi biraktik..bebeis istedigmiz icin..ve bugun asiri halsizlik ve mide bulantisi var..fakat daha erken degilmi boyle seyleri hissetmek? yoksam normalmidir ? hic birsey anlamadim acikcasi. Yani korunmayi bu hafta biraktik ve bugun hic kendim de degilim..Birde diyorum ki baska sebeble boyle olabiliyor ne bileim yorgunlu stres filan.. offf aklim karisti :bbo: Fikirlerinizi beklerim. Simdiden saolun.

canim hemen belli olmaz bence. muhtemelen ya psikolojiktir yada yorgunsundur

Arkadaslar bu hafta korunmayi biraktik..bebeis istedigmiz icin..ve bugun asiri halsizlik ve mide bulantisi var..fakat daha erken degilmi boyle seyleri hissetmek? yoksam normalmidir ? hic birsey anlamadim acikcasi. Yani korunmayi bu hafta biraktik ve bugun hic kendim de degilim..Birde diyorum ki baska sebeble boyle olabiliyor ne bileim yorgunlu stres filan.. offf aklim karisti :bbo: Fikirlerinizi beklerim. Simdiden saolun.

daha çok erken hamile kalsan bile döllenme süresi enaz 5 6 gün oluyor sen daha bu hafta korunmayı bırakmışsın seninki başka birşeyden yada psikolojik olbilir

bence daha çok erken şüpheleniyorsan adet tarihine yakın kan testi yaptır kesin çıkıyo birde stres yapma o zaman olmuyormuş oluruna bırak

:roflol:
canım arkadaş o mesajı 7 ocak 2009 da yazmış...
ve doğumun az kalmıştır sanıyorum...
baksana resmine göbüşünü koymuşopuyorumnanaktan

post_old.gif
07-01-2009, 17:35
Kelebek_00
user_offline.gif

seviyorum nan
heart.gif
heart.gif

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Güzellik Uzmanı
Yaşadığınız Yer: Antalya
Giriş tarihi: Dec 2008

icon1.gif
Aklim Karisti..
Mesaj Linki

tarıhe dıkkat:roflol::roflol:

Back
X