Üniversite oğrencisiyim okulda biri ile derslere girmeye başladık oncendikkatimi çekmemişti sonrasında bir kez konuşmaya çalışınca dikkatimi çekti arkadaşım uzaktan da olsa tanıyordu hayatında biri var mı yada birini düşünüyor mu sormasını istedim isim vermeden. Biri yokmuş ama düşünmüyormuş mutlaka tanışmak istediğini söylemiş konuşmak istemiş çekinmesine gerek yok demiş. Neyse oturduk konuştuk beni kimseye guveni olmadığını derslere yoğunlaşmak istediğini soyledi(3.yılını uzattı). Hayatından çok kişi çıkardığını filan söyledi sık sık da olur muyuz diye düşündü kalkmak istediğimde izin vermedi konuşmak istedi 5 saate yakın vakit geçirdik. Ben de duygusal anlamda yoğun olmadığımı sadece onu merak ettiğimi söyledim aşık olmak yada hoşlanmak için tanımam gerektiğini soyledim gayet güzel vakit geçirdik. Ama arkadaşlık anlamında benden birşey beklememesini soyledim arkadaş olmayı düşünmüyorum dedim. Ayrıldık akşama mesaj attı bana konuşmaya çalıştı arkadaşça ben de birşeyleri oldurmak zorunda olmadığımızı ısrar etmediğimi onun da arkadaşlık konusunda ısrar etmemesini kırıcı olduğunu soyledim. O da ben yazana kadar yazmayacağını ama benim yazmamı bekleyeceğini söyledi. Birkaç gün sonra beni aradı arkadaşlarının yanına davet etti ben de uygun olmadığımı soyledim oysaki uygundum. Birkaç gün sonra aynı derse girdik biraz konuştuk ona yemek sozu vermiştim ilk oturmamızda planı olup olmadığını sordum neyse yemeğe çıktık dersten sonra yine 5 saat filan oturduk geç olduğu için kalktık. Çok ilgili davranıyor. Mesajlaşmıyoruz ama beni otobüse bindirmeden bi mekan ismi söyledi gidelim denemediysen dedi ben de olabilir dedim . Bugün 4. Gün olacak hiç konuşmadık ama ben etkilenmeye başladım. Onu düşünmeden yapamıyorum. Sadece arkadaşça da olabilir diye düşünüyorum finallerimiz de geldi ağır bölümde okuyoruz ikimiz de sonrasında da yaz tatili.. Nasıl anlatabilirim niyetini karşılaşınca yanıma gelmeye çalışıyor çok sıcak bakıyor ama ilgili olsa flort etse mesaj atar arar diye de düşünüyorum .. Amacı nedir ne yapmaya çalışıyor benim nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen kafam çok karışık derslerime odaklanamıyorum