aklım karma karışık yol gosterir misiniz ?

Elysiummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
74
11
38
Adana
Üniversite oğrencisiyim okulda biri ile derslere girmeye başladık oncendikkatimi çekmemişti sonrasında bir kez konuşmaya çalışınca dikkatimi çekti arkadaşım uzaktan da olsa tanıyordu hayatında biri var mı yada birini düşünüyor mu sormasını istedim isim vermeden. Biri yokmuş ama düşünmüyormuş mutlaka tanışmak istediğini söylemiş konuşmak istemiş çekinmesine gerek yok demiş. Neyse oturduk konuştuk beni kimseye guveni olmadığını derslere yoğunlaşmak istediğini soyledi(3.yılını uzattı). Hayatından çok kişi çıkardığını filan söyledi sık sık da olur muyuz diye düşündü kalkmak istediğimde izin vermedi konuşmak istedi 5 saate yakın vakit geçirdik. Ben de duygusal anlamda yoğun olmadığımı sadece onu merak ettiğimi söyledim aşık olmak yada hoşlanmak için tanımam gerektiğini soyledim gayet güzel vakit geçirdik. Ama arkadaşlık anlamında benden birşey beklememesini soyledim arkadaş olmayı düşünmüyorum dedim. Ayrıldık akşama mesaj attı bana konuşmaya çalıştı arkadaşça ben de birşeyleri oldurmak zorunda olmadığımızı ısrar etmediğimi onun da arkadaşlık konusunda ısrar etmemesini kırıcı olduğunu soyledim. O da ben yazana kadar yazmayacağını ama benim yazmamı bekleyeceğini söyledi. Birkaç gün sonra beni aradı arkadaşlarının yanına davet etti ben de uygun olmadığımı soyledim oysaki uygundum. Birkaç gün sonra aynı derse girdik biraz konuştuk ona yemek sozu vermiştim ilk oturmamızda planı olup olmadığını sordum neyse yemeğe çıktık dersten sonra yine 5 saat filan oturduk geç olduğu için kalktık. Çok ilgili davranıyor. Mesajlaşmıyoruz ama beni otobüse bindirmeden bi mekan ismi söyledi gidelim denemediysen dedi ben de olabilir dedim . Bugün 4. Gün olacak hiç konuşmadık ama ben etkilenmeye başladım. Onu düşünmeden yapamıyorum. Sadece arkadaşça da olabilir diye düşünüyorum finallerimiz de geldi ağır bölümde okuyoruz ikimiz de sonrasında da yaz tatili.. Nasıl anlatabilirim niyetini karşılaşınca yanıma gelmeye çalışıyor çok sıcak bakıyor ama ilgili olsa flort etse mesaj atar arar diye de düşünüyorum .. Amacı nedir ne yapmaya çalışıyor benim nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen kafam çok karışık derslerime odaklanamıyorum :(

Üniversite oğrencisiyim okulda biri ile derslere girmeye başladık oncendikkatimi çekmemişti sonrasında bir kez konuşmaya çalışınca dikkatimi çekti arkadaşım uzaktan da olsa tanıyordu hayatında biri var mı yada birini düşünüyor mu sormasını istedim isim vermeden. Biri yokmuş ama düşünmüyormuş mutlaka tanışmak istediğini söylemiş konuşmak istemiş çekinmesine gerek yok demiş. Neyse oturduk konuştuk beni kimseye guveni olmadığını derslere yoğunlaşmak istediğini soyledi(3.yılını uzattı). Hayatından çok kişi çıkardığını filan söyledi sık sık da olur muyuz diye düşündü kalkmak istediğimde izin vermedi konuşmak istedi 5 saate yakın vakit geçirdik. Ben de duygusal anlamda yoğun olmadığımı sadece onu merak ettiğimi söyledim aşık olmak yada hoşlanmak için tanımam gerektiğini soyledim gayet güzel vakit geçirdik. Ama arkadaşlık anlamında benden birşey beklememesini soyledim arkadaş olmayı düşünmüyorum dedim. Ayrıldık akşama mesaj attı bana konuşmaya çalıştı arkadaşça ben de birşeyleri oldurmak zorunda olmadığımızı ısrar etmediğimi onun da arkadaşlık konusunda ısrar etmemesini kırıcı olduğunu soyledim. O da ben yazana kadar yazmayacağını ama benim yazmamı bekleyeceğini söyledi. Birkaç gün sonra beni aradı arkadaşlarının yanına davet etti ben de uygun olmadığımı soyledim oysaki uygundum. Birkaç gün sonra aynı derse girdik biraz konuştuk ona yemek sozu vermiştim ilk oturmamızda planı olup olmadığını sordum neyse yemeğe çıktık dersten sonra yine 5 saat filan oturduk geç olduğu için kalktık. Çok ilgili davranıyor. Mesajlaşmıyoruz ama beni otobüse bindirmeden bi mekan ismi söyledi gidelim denemediysen dedi ben de olabilir dedim . Bugün 4. Gün olacak hiç konuşmadık ama ben etkilenmeye başladım. Onu düşünmeden yapamıyorum. Sadece arkadaşça da olabilir diye düşünüyorum finallerimiz de geldi ağır bölümde okuyoruz ikimiz de sonrasında da yaz tatili.. Nasıl anlatabilirim niyetini karşılaşınca yanıma gelmeye çalışıyor çok sıcak bakıyor ama ilgili olsa flort etse mesaj atar arar diye de düşünüyorum .. Amacı nedir ne yapmaya çalışıyor benim nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen kafam çok karışık derslerime odaklanamıyorum :KK43:
Ya sizi bilmiyorum ama ben bu yıl kpss kursuna gidiyordum dönem başında kendi kendime bu yıl asla hayatıma birini almıcam sadece dersime odaklanıcam atanmak için parcalicam kendimi dedim. Erkek mi aman Orda dursun dedim. Hay nerden söyledim o lafı.. Her neyse Dershane başladı sınıfımda arkadaşımdı. Ben ilk başlarda hiç birsey düşünmüodum asla almıcam derslerim daha önemli diyordum. Daha sonra arkadaşlarım filan alsana çok iyi çok düzgün filan derken aklıma girdiler iyi tamam alayım dedim. O sürecte o kadar ilgiliydiki bı sorun olsun hemen arar ya beni yanlış anladın özür dilerim yada ne bileyim hastaneye giderim bende geleyim olur otobüs durağına kadar bırakırdı filan.. Bende Tmm dedim hayatımın aşkı bu adam. İlk basta oda sürekli buluşmak isterdi bem hep yalanlar atardım şöyle böyle gelemem diye.. Her neyse 8 aydır hayatımdaydı yaklaşık 2 hafta önce bitirdim. Çünkü artık eskisi gibi değildi umursamaz ve kemdi zevkleri daha ön plandaydı. Oysaki ben hep eşittim ona ilgi alaka her konuda ama o bi yere gitsin beni unutur zoraki bmm zorumla arar sorardı.. Daha o kadar çok sorun oldu ki en sonunda yapamicamızı gerçekten anladım çünkü iletişim kuramıyorduk ve bitirdim. Ders konusunda beni çok etkiledi..

Sen derslerıne bak kızce bırak hayatının her anında jslanacagınnbı adam bulabılırsın ama ntlarını gerı alamazsın zaten bana pek guven vermedı senı yarı ylda bırakır bu

Sen derslerıne bak kızce bırak hayatının her anında jslanacagınnbı adam bulabılırsın ama ntlarını gerı alamazsın zaten bana pek guven vermedı senı yarı ylda bırakır bu
Madem öyle bıraksın beni ben yoluma bakayım konuşmanın etkisini atamadan mesajlar aramalar filan herşeyi çok açık ve net konuştuk aslında ama karşısına geçtiğimde kafası çok karıştı defalarca sordu kendine tanışmayı bile duşunmuyordum nasıl oldu anlamadım flort desen değil arkadaşlık desen değil nasıl somut olarak anlayabilirim çevirebilirim peki ?

Ya sizi bilmiyorum ama ben bu yıl kpss kursuna gidiyordum dönem başında kendi kendime bu yıl asla hayatıma birini almıcam sadece dersime odaklanıcam atanmak için parcalicam kendimi dedim. Erkek mi aman Orda dursun dedim. Hay nerden söyledim o lafı.. Her neyse Dershane başladı sınıfımda arkadaşımdı. Ben ilk başlarda hiç birsey düşünmüodum asla almıcam derslerim daha önemli diyordum. Daha sonra arkadaşlarım filan alsana çok iyi çok düzgün filan derken aklıma girdiler iyi tamam alayım dedim. O sürecte o kadar ilgiliydiki bı sorun olsun hemen arar ya beni yanlış anladın özür dilerim yada ne bileyim hastaneye giderim bende geleyim olur otobüs durağına kadar bırakırdı filan.. Bende Tmm dedim hayatımın aşkı bu adam. İlk basta oda sürekli buluşmak isterdi bem hep yalanlar atardım şöyle böyle gelemem diye.. Her neyse 8 aydır hayatımdaydı yaklaşık 2 hafta önce bitirdim. Çünkü artık eskisi gibi değildi umursamaz ve kemdi zevkleri daha ön plandaydı. Oysaki ben hep eşittim ona ilgi alaka her konuda ama o bi yere gitsin beni unutur zoraki bmm zorumla arar sorardı.. Daha o kadar çok sorun oldu ki en sonunda yapamicamızı gerçekten anladım çünkü iletişim kuramıyorduk ve bitirdim. Ders konusunda beni çok etkiledi..
Uzuldum açıkçası canım atlatırsın sen de umarım yani ne diyorsun sonuç olarak geri dur mu? Yada ders sadece bahane mi yapmış ?

Madem öyle bıraksın beni ben yoluma bakayım konuşmanın etkisini atamadan mesajlar aramalar filan herşeyi çok açık ve net konuştuk aslında ama karşısına geçtiğimde kafası çok karıştı defalarca sordu kendine tanışmayı bile duşunmuyordum nasıl oldu anlamadım flort desen değil arkadaşlık desen değil nasıl somut olarak anlayabilirim çevirebilirim peki ?

Valla acııık acık knus mesaj atarsa cevaplama ararsa acma grusmek ısteme yanı ıllakı sebebını srar o zmn dersın sen neyımsın ben senı hayatımda nereye kymam lazım dıye aramızda bı ılıskı baslamıyacaksa etrafımda dlasma de bırde su var bana neden soguk yapıysun dıye srmazsa arkana bakmadan uzaklas

Valla acııık acık knus mesaj atarsa cevaplama ararsa acma grusmek ısteme yanı ıllakı sebebını srar o zmn dersın sen neyımsın ben senı hayatımda nereye kymam lazım dıye aramızda bı ılıskı baslamıyacaksa etrafımda dlasma de bırde su var bana neden soguk yapıysun dıye srmazsa arkana bakmadan uzaklas
açık konuştum zaten şimdi ısrarcı gorunmek istemiyorum bunu sorabilmem için uzun suredir tanımış olmamız gerek ama şuano kadar olmadı ben de nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum

Bencede uzak dur eğer arkadaşlık değilse zaten bir şekilde konuşmaya çalışacaktır ama bencede final zamanı hiç kafanı yorma olacağı varsa olur zaten dersler daha önemli:)

açık konuştum zaten şimdi ısrarcı gorunmek istemiyorum bunu sorabilmem için uzun suredir tanımış olmamız gerek ama şuano kadar olmadı ben de nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum
Asıl her cagrdıgı yere gdersen her mesaja karsılık verırsen ısrarcı olursun tavrını bellı etmen lazım knusmak ıstemyrsan bıle uzak dur sguk yap davetlerını gerı cevır

Uzuldum açıkçası canım atlatırsın sen de umarım yani ne diyorsun sonuç olarak geri dur mu? Yada ders sadece bahane mi yapmış ?
Ya bişe hissetmiosan uzak dur derslerin daha önemli yarın tepene çıkıyor bunlar bak yine sinir oldum.. Sevmiom hayır yapamam diyon bı bakıyon kendine bağlamış seni sen mahvoluon. Bnm yapım çok hassas bide hemen kavga olsun ders bile çalışamazdım sürekli tele bakardım.. Karakteri nasıl biri??

Ya bişe hissetmiosan uzak dur derslerin daha önemli yarın tepene çıkıyor bunlar bak yine sinir oldum.. Sevmiom hayır yapamam diyon bı bakıyon kendine bağlamış seni sen mahvoluon. Bnm yapım çok hassas bide hemen kavga olsun ders bile çalışamazdım sürekli tele bakardım.. Karakteri nasıl biri??
Açıkçası yeni tanıştığımız için yeni yeni çözmeye başlıyorum bugün ders arasında birşeyler içelim mi dedi tamam olur dedim yarım saat kadar oturduk işim vardı kalktım ben bu arada arkadaşıyla tanıştırdı beni masalarına davet etti bizi ben kalkarken o da onların yanına geçti . Konuşurken de geç kalıyordum uzerime bunları geçirdim filan dedi ilk görüşmede kıyafet hakkında yorum hiç istememişti ama şimdi ikidir kıyafeti hakkında birşeyler soyluyor. Bir yerde okumuştum erkekler hoşlandıkları biri olduğunda kıyafetlerine ozen göstermeye çalışırlar diyordu. Bilemiyorum. Karakter olarak da çok anlayışlı kibar asla beni tek gondermez otobüse eşlik eder yurur baya hatta . Sık sık konu hakkında ne düşündüğümu sorar. Bugün de otururken eski sevgili konusu açıldı aileler tanışacaktı dedi anladım dedim unutamadın sanırım hala dedim hayır dedi unuttum hatta ertesi güne sildim dedi . Kız ikisini bir arada yurutmuş çocuktan ayrılınca ertesi gün nişan alışverişine çıkmış. Bana sıkıntılardan konuşmak istemediğini hayatın zaten çok sıkıcı olduğunu mutlu şeyler konuşmamızı istedi.. Herşey bu kadar yeniyken de kararın değişti mi diyemem . Beni tanımaya başladıkça daha samimi olmaya başladığını farkettim ilk oturmada egonun adamı vardı diyebiliriz. Bana da sen anlat dediğinde ne anlatayım hayat işte herkes bir şekilde birşeyler yaşıyor dedim ayrıntı vermedim .. Yuruyuşe çıktığımı soylediğimde neden ona soylemediğimi sordu beraber yururduk hatta ben de şimdi çıkayım o zaman filan dedi. Beraber güzel vakit geçiriyoruz ama tanımaya çalışması arkadaşça mı değil mi kestiremiyorum

Asıl her cagrdıgı yere gdersen her mesaja karsılık verırsen ısrarcı olursun tavrını bellı etmen lazım knusmak ıstemyrsan bıle uzak dur sguk yap davetlerını gerı cevır
Her çağırdığı yere gitmiyorum zaten işim olmasa da erteleyebiliyorum hatta arkadaşlarım olduğu için mi gelmedin donuş yapmadın bana diye geri dönüş alıyorum

Akışta kal canım, o da belki duygularından emin olmaya çalışıyor. Kendini çekmeni tavsiye ederimm yapabilirsen. Zaman gösterir herşeyi zaten. Yani gördüğü yerde sana ilgi gösterip, bunun dışında arayıp ilgilenmemesi şüpheli. Hamleleri ondan bekle derim

Akışta kal canım, o da belki duygularından emin olmaya çalışıyor. Kendini çekmeni tavsiye ederimm yapabilirsen. Zaman gösterir herşeyi zaten. Yani gördüğü yerde sana ilgi gösterip, bunun dışında arayıp ilgilenmemesi şüpheli. Hamleleri ondan bekle derim

Evet en mantıklısı bu sanırım şuan için :( Çok çok yavaş da olsa bağlanıyor gibiyim her goruşme konuşma sonrasında umarım kısa surede netlik kazanır :(

Back
X