• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karma karışık :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
nişanlım benden bıkmış :(( beni kendinden uzaklaştırmak istiomuş..ama beni seviomuşta..

sizce blöfmü yapıo düğün yapmıcam demekle.
:(((

çok karalı ve ciddi sölüodu..kendisi akrep erkeği

onun neden böyle davrandığını kesin olarak burdan kimse bilemez herkes sadece yorum yapabilir
bence sen buraya yazma
nişanlını al karşına konuş

ne düzele bilio nede ilerleye bilio...

sizce sevdiği halde blöfmü yapıodur..

güven konusunda tartıştık :((sonrada bana bağırdı laflar saydı..
artık herkes bilio devamlı onunla tartışmalı olduğumuzu..aillelere dahi rezild olduk :((

sizinki ilişki değil oyuna dönmüş...sakın ola bu evliliğe adım atma...çooook pişman olup ağlarsın...önceki konuların feciii iç bunaltıcı...daraldım okurken...küstüm,msj attım,tlf açmadım,ağladım....olmaz sizin işiniz :20:

sizinki ilişki değil oyuna dönmüş...sakın ola bu evliliğe adım atma...çooook pişman olup ağlarsın...önceki konuların feciii iç bunaltıcı...daraldım okurken...küstüm,msj attım,tlf açmadım,ağladım....olmaz sizin işiniz :20:

ailem bana bu konuda destek çıkmış olsaydı çoktan asıl ben adım atıp bırakıcaktım..ama ailem bile izin vermıo..buranın küçük bir yer olması etkili olduğu için :((

okadar çok korkuyorumki :((

Biz buradan asıl fikrini bilip, sana evet blöftür diyemeyiz tatlım.
Ama diğer konularına da göz attım.
Sen bu burç olayına takmışsın sanki.
Yani ben pek anlamam ama yükselenler falan filanda var işin içinde her insan burcunun özelliklerini taşır diye birşey de yok.
Sen bu tür şeylere kafana yorma.
İlişkin bitmesin istiyorsan da oturun karşılıklı konuşun.
Başka yolu yok.

Biz buradan asıl fikrini bilip, sana evet blöftür diyemeyiz tatlım.
Ama diğer konularına da göz attım.
Sen bu burç olayına takmışsın sanki.
Yani ben pek anlamam ama yükselenler falan filanda var işin içinde her insan burcunun özelliklerini taşır diye birşey de yok.
Sen bu tür şeylere kafana yorma.
İlişkin bitmesin istiyorsan da oturun karşılıklı konuşun.
Başka yolu yok.

insan çıkmazlarda olunca herşeyi kafasına takıyo cnm :((
ailem ortada olmasa ve çevre denilen lanet olay ortada olmasa zaten bende sırtımı dönerdim :((
ama çaresizim yapamıorum :((

canım konularını hep biliyorum ne kadar üzüldüğünü canının sıkıldığını anlayabiliyorum ama bir iş olmuyorsa zorlamakta çok yanlış ben ailenin tutumunu çok yanlış buldum:20: bence bu sorunu nişanlınla halledemiyorsan ailenin sana kesinlikle destek çıkması lazım ve bunu nişnalı olduğun aileye ve kişiyede bildirmeleri lazım sen ona muhtaç değilsin gerekirse ailene çıkıp ben mutlu olamayacağım birini ömür boyu çekemem diyip tavrınıda belli etmelisin..düşünsene kızına bu konuda destek olayan bir ailenin kızına el oğlu yeterli değeri verir mi:19: başta ailenle konuşmalısınız küçük yer diye bir ömrünü mutsuz geçirtmeye hakları asla yok :20: belli ki artık tek başına aşamıyorsun bu problemi aile desteği şart

canım konularını hep biliyorum ne kadar üzüldüğünü canının sıkıldığını anlayabiliyorum ama bir iş olmuyorsa zorlamakta çok yanlış ben ailenin tutumunu çok yanlış buldum:20: bence bu sorunu nişanlınla halledemiyorsan ailenin sana kesinlikle destek çıkması lazım ve bunu nişnalı olduğun aileye ve kişiyede bildirmeleri lazım sen ona muhtaç değilsin gerekirse ailene çıkıp ben mutlu olamayacağım birini ömür boyu çekemem diyip tavrınıda belli etmelisin..düşünsene kızına bu konuda destek olayan bir ailenin kızına el oğlu yeterli değeri verir mi:19: başta ailenle konuşmalısınız küçük yer diye bir ömrünü mutsuz geçirtmeye hakları asla yok :20: belli ki artık tek başına aşamıyorsun bu problemi aile desteği şart

canım okadar çok yoruldumki mücadele etmekten..hatırlarsan hep akıl alıp bişeler yapmaya çalışıodum.her yoluda denedim.
ama artık ruhumda kaldırmıo bunları..
dün bana seni seviorum ama seni kendimden soğutucam dedi..
bu laf bana çok koydu ve her ne olursa olsun vazgeçtim ondan..üzüntümü yaşıorum işte öle yada böle..
dediğin gibi elim kolum bağlı artık..
sabah aradım ve ailem için her dediğini yapıcam yeterki ailem üzülmesin dedim..oda tmm dedi..ama bu saat oldu bi kez bile olsun aramadı..
benim ailem beni gözünden sakınır ama nişan konusu olunca onlarda çevreyi es geçemiolar.yaşadığım memleket ve kuralları :((
ailem için boynumu bükücem ,,,
neyse öle işte...

Dengesiz biriyle nisanli olmanin ne kadar yorucu oldugunu cok iyi biliyorum.
Uzattikca suyu cikar, benim babamda nisani attigimi duydugunda cok kizmisti,
bende halama sikayet ettim, nede olsa onun buyugu diye.
Halam babamla konustu, daha sonra babam bu konu hakkinda hic birsey demedi.
Nisanlima gelince, zerre kadar onun beni sevmedigine suphe etmiyorum.
Ama ayrilik karari ondan cikti. Vedalasirken son sarilisinda ben donmeden birdaha sarilmak istemesi
felan cok sacma, acim taze o yuzden karisik felan yazmis olabilirim..

Dengesiz biriyle nisanli olmanin ne kadar yorucu oldugunu cok iyi biliyorum.
Uzattikca suyu cikar, benim babamda nisani attigimi duydugunda cok kizmisti,
bende halama sikayet ettim, nede olsa onun buyugu diye.
Halam babamla konustu, daha sonra babam bu konu hakkinda hic birsey demedi.
Nisanlima gelince, zerre kadar onun beni sevmedigine suphe etmiyorum.
Ama ayrilik karari ondan cikti. Vedalasirken son sarilisinda ben donmeden birdaha sarilmak istemesi
felan cok sacma, acim taze o yuzden karisik felan yazmis olabilirim..

allah sabır versin canım...kötü dönem geçirmişsin..atlatırsın allahın izniyle :((
bende yoruldum anlayabiliorum seni:((

canım bırak bu adamı at nişanı zor oldğnu tahmin edebiliyorum ama ömür boyu mutsuz olmaktansa bikaç ay sıkıntı çekersin sonra geçer gider sende hayatına dönersin. ailenle konuş olmuyor evlenirsem çok mutsuz olurum de.ailen senin mutsuz olmanı istemicektir diye düşünüyorum

canım okadar çok yoruldumki mücadele etmekten..hatırlarsan hep akıl alıp bişeler yapmaya çalışıodum.her yoluda denedim.
ama artık ruhumda kaldırmıo bunları..
dün bana seni seviorum ama seni kendimden soğutucam dedi..
bu laf bana çok koydu ve her ne olursa olsun vazgeçtim ondan..üzüntümü yaşıorum işte öle yada böle..
dediğin gibi elim kolum bağlı artık..
sabah aradım ve ailem için her dediğini yapıcam yeterki ailem üzülmesin dedim..oda tmm dedi..ama bu saat oldu bi kez bile olsun aramadı..
benim ailem beni gözünden sakınır ama nişan konusu olunca onlarda çevreyi es geçemiolar.yaşadığım memleket ve kuralları :((
ailem için boynumu bükücem ,,,
neyse öle işte...

Ailen için mutsuz mu olucaksın? Böyle bir insan daha sen evlenmeden sana bunları söyleyebilen insan; ilerde evlilik monotonlaşınca kimbilir neler yaşatacak sana. Sen de sadece çevredekiler ne der diye evlen hayatını karart. Bu kadar basit olmamalı. Bu kadar ezik durma. Hayat senin hayatın mutsuz olacağını hissediyosan ayrıl. Mutlu olacağına inanıyosan yoluna devam et ama başkaları ne der diye değil sen istediğin için. Biraz kendine değer ver ya ne demek ailem için çevrem için evlenicem hayat senin hayatın bi daha gelmeyeceksin bu dünyaya :19:

Ailen için mutsuz mu olucaksın? Böyle bir insan daha sen evlenmeden sana bunları söyleyebilen insan; ilerde evlilik monotonlaşınca kimbilir neler yaşatacak sana. Sen de sadece çevredekiler ne der diye evlen hayatını karart. Bu kadar basit olmamalı. Bu kadar ezik durma. Hayat senin hayatın mutsuz olacağını hissediyosan ayrıl. Mutlu olacağına inanıyosan yoluna devam et ama başkaları ne der diye değil sen istediğin için. Biraz kendine değer ver ya ne demek ailem için çevrem için evlenicem hayat senin hayatın bi daha gelmeyeceksin bu dünyaya :19:

:46::46::46::46::46:

buakşam yine konuştuk ve bana yine olmayacağını böle giderse birbirimizi yıpratacağımızı artık bitirmemiz gerektiğini söledi..ve ben yine çaresizlikle ailem için ısrar ettim..barışmak için,,,

bana kızmayın lütfen.benim durumumda sizlerden herhangi biri olsaydı boyun eyerdi..bende direndim, hayır dedim zamanında bu insanla olmak istemediğimi sölemiştim hatta nişanı dahi atmıştım ama araya aileler girmişti ve barışmıştık..şimdi ise kendisi istio..
kendi aileside razı olmuş nişanın bozulmasına gerci duyunca şok oldum ama onlarda kabul etmişler..ama benim ailem duyunca yıkıldı..
buranın yaşam tarzı farklıdır..küçük ve baskıcı bi şehir olduğu için okumuş kültürlü kendi başına dahi hareket eden biri olsan dahi bi yere kadardır kız çocuğunun hayatı..çevre ve çevrenin bakış açısı ön plandadır..yoksa bende istermiyim beni mutsuz eden biriyle olmayı,beni anlamayan,görmeyen biriyle olmayı..

bana dua edin lütfen..şuan dualarınıza ihtiyacım var..benide hayırlı dualarınıza katın,,,

allah sabır versin canım...kötü dönem geçirmişsin..atlatırsın allahın izniyle :((
bende yoruldum anlayabiliorum seni:((

Insallah caniim.
Insanin en cok zoruna giden karsindakinin seni sevdigini goruyorsun,
ama buna ragmen seni bu kadar uzebiliyor. Hatta migde kanamasi gecirmisti benim yanimda,
kime dediysem cok kafasina takiyor stressten felan olmustur dedi.
Gerci gercek sebebini hic bir zaman ogrenemicem ya neyse. Allah sifa versin(ona hayir duasi etmeyi bile cok goruyorum bazen, o kadar kirginim...)
Neyse kendi bilir, kayip eden o diye dusunup yoluma devam edecegim..

Canim onu simdi ikna etmis olsan bile,
yine dugun zamani yaklasinca stressten kacis icin nisani atmayi felan dusunecek yine,
ve sen daha cok uzuleceksin. Eger gercekten karari buysa birak gitsin.
Sensizligi tatsin. Insallah coooook cooook pisman olur degerini anlayipta doner,
donmezse eger hic bir zaman degerini anlamicak demektir zaten.
Ben bu dusunceyle nisanlimdan ayrildim. Karar tamamen onundu,
ama kendi ailesi disinda butun akrabalarin bunun ozellikle benim kararimmis gibi soylemimizi istedi,
bu sekilde daha az zarar gorurmusum. Halbuki bana en buyuk zarari o verdi.
Herneyse, bu konuda ciddi ciddi yaram cok taze, cok kirginim ona..
Allah senindde benimde yardimcimiz olsun,
onlarida pisman etsin insallah.

Son düzenleme:
canım seni çok iyi anlıyorum ama sonuç itibariyle mutlu olamadığın bir insanla bir ömür boyu huzursuz olman mı daha iyi yoksa yol yakınken dönmen mi? etraf şunu diyecek laf edecek diye hayatını zehir edemezsin evlenip geri dönmek çok daha kötü bi durum Allah korusun.. onlar oğulları için seni gözden çıkarabiliyorlarsa aynı şeyi ailen onun için yapmalı sen daha kıymetli olmalısın :19:

Back
X