Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinki ilişki değil oyuna dönmüş...sakın ola bu evliliğe adım atma...çooook pişman olup ağlarsın...önceki konuların feciii iç bunaltıcı...daraldım okurken...küstüm,msj attım,tlf açmadım,ağladım....olmaz sizin işiniz![]()
Biz buradan asıl fikrini bilip, sana evet blöftür diyemeyiz tatlım.
Ama diğer konularına da göz attım.
Sen bu burç olayına takmışsın sanki.
Yani ben pek anlamam ama yükselenler falan filanda var işin içinde her insan burcunun özelliklerini taşır diye birşey de yok.
Sen bu tür şeylere kafana yorma.
İlişkin bitmesin istiyorsan da oturun karşılıklı konuşun.
Başka yolu yok.
canım konularını hep biliyorum ne kadar üzüldüğünü canının sıkıldığını anlayabiliyorum ama bir iş olmuyorsa zorlamakta çok yanlış ben ailenin tutumunu çok yanlış buldumbence bu sorunu nişanlınla halledemiyorsan ailenin sana kesinlikle destek çıkması lazım ve bunu nişnalı olduğun aileye ve kişiyede bildirmeleri lazım sen ona muhtaç değilsin gerekirse ailene çıkıp ben mutlu olamayacağım birini ömür boyu çekemem diyip tavrınıda belli etmelisin..düşünsene kızına bu konuda destek olayan bir ailenin kızına el oğlu yeterli değeri verir mi
başta ailenle konuşmalısınız küçük yer diye bir ömrünü mutsuz geçirtmeye hakları asla yok
belli ki artık tek başına aşamıyorsun bu problemi aile desteği şart
Dengesiz biriyle nisanli olmanin ne kadar yorucu oldugunu cok iyi biliyorum.
Uzattikca suyu cikar, benim babamda nisani attigimi duydugunda cok kizmisti,
bende halama sikayet ettim, nede olsa onun buyugu diye.
Halam babamla konustu, daha sonra babam bu konu hakkinda hic birsey demedi.
Nisanlima gelince, zerre kadar onun beni sevmedigine suphe etmiyorum.
Ama ayrilik karari ondan cikti. Vedalasirken son sarilisinda ben donmeden birdaha sarilmak istemesi
felan cok sacma, acim taze o yuzden karisik felan yazmis olabilirim..
canım okadar çok yoruldumki mücadele etmekten..hatırlarsan hep akıl alıp bişeler yapmaya çalışıodum.her yoluda denedim.
ama artık ruhumda kaldırmıo bunları..
dün bana seni seviorum ama seni kendimden soğutucam dedi..
bu laf bana çok koydu ve her ne olursa olsun vazgeçtim ondan..üzüntümü yaşıorum işte öle yada böle..
dediğin gibi elim kolum bağlı artık..
sabah aradım ve ailem için her dediğini yapıcam yeterki ailem üzülmesin dedim..oda tmm dedi..ama bu saat oldu bi kez bile olsun aramadı..
benim ailem beni gözünden sakınır ama nişan konusu olunca onlarda çevreyi es geçemiolar.yaşadığım memleket ve kuralları(
ailem için boynumu bükücem ,,,
neyse öle işte...
Ailen için mutsuz mu olucaksın? Böyle bir insan daha sen evlenmeden sana bunları söyleyebilen insan; ilerde evlilik monotonlaşınca kimbilir neler yaşatacak sana. Sen de sadece çevredekiler ne der diye evlen hayatını karart. Bu kadar basit olmamalı. Bu kadar ezik durma. Hayat senin hayatın mutsuz olacağını hissediyosan ayrıl. Mutlu olacağına inanıyosan yoluna devam et ama başkaları ne der diye değil sen istediğin için. Biraz kendine değer ver ya ne demek ailem için çevrem için evlenicem hayat senin hayatın bi daha gelmeyeceksin bu dünyaya![]()
allah sabır versin canım...kötü dönem geçirmişsin..atlatırsın allahın izniyle(
bende yoruldum anlayabiliorum seni(