• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karma karışık :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bence sende sevmediği bir huy var.Sana çok dile getirmiş ama sen değişmemişsin tekrarlamış olmuşsun bunları oda bu yuzden blöf yapıyor bence barışırsınız :)

hala barışmadınız demek......
şöyle söyliyeyim sana hayatım
madem ailen sana destek olmadı ayrılman konusunda sen adım atamadın o ayrılmaya karar verdi artık ailen bişey diyemez ve sana destek olur sanıyorum...
çok konuştuk seninle bu konuda ama nişanlın ve sen sürekli birbirinizi yıprattınız...
konuyu gayet iyi bildiğim için hatanın ikinizdede olduğunu söyleyebiliyorum kusura bakma seni kırmak hiç istemem çok iyi biliyosun bunu zaten...
iş buraya kadar geldi madem artık inceldiği yerden kopması en mantıklısı....
bazı şeyler ne yazıkki olmuyosa olmuyodur işte....
bırak kendi haline geri döner eminim ama bence artık sen bu evliliği tekrar düşün....

canım seni çok iyi anlıyorum ama sonuç itibariyle mutlu olamadığın bir insanla bir ömür boyu huzursuz olman mı daha iyi yoksa yol yakınken dönmen mi? etraf şunu diyecek laf edecek diye hayatını zehir edemezsin evlenip geri dönmek çok daha kötü bi durum Allah korusun.. onlar oğulları için seni gözden çıkarabiliyorlarsa aynı şeyi ailen onun için yapmalı sen daha kıymetli olmalısın :19:

ben daha kıymetliyim evet ama elden bişi gelmio:(

ya bence sende sevmediği bir huy var.Sana çok dile getirmiş ama sen değişmemişsin tekrarlamış olmuşsun bunları oda bu yuzden blöf yapıyor bence barışırsınız :)

biz defalarca ayrıldık barıştık..okadar yıprandımki artık blöfte yapsa benim için kendisi çok itici oldu :(

hala barışmadınız demek......
şöyle söyliyeyim sana hayatım
madem ailen sana destek olmadı ayrılman konusunda sen adım atamadın o ayrılmaya karar verdi artık ailen bişey diyemez ve sana destek olur sanıyorum...
çok konuştuk seninle bu konuda ama nişanlın ve sen sürekli birbirinizi yıprattınız...
konuyu gayet iyi bildiğim için hatanın ikinizdede olduğunu söyleyebiliyorum kusura bakma seni kırmak hiç istemem çok iyi biliyosun bunu zaten...
iş buraya kadar geldi madem artık inceldiği yerden kopması en mantıklısı....
bazı şeyler ne yazıkki olmuyosa olmuyodur işte....
bırak kendi haline geri döner eminim ama bence artık sen bu evliliği tekrar düşün....

yeri geldi özelden dertleştim seninle yeri geldi topiğimde içimi döktüm sana..allah razı olsun canım hiç yalnız bırakmadın beni.çok saol...

dediğin gibi okadar çok yıprandıkki ben bile sıkıldım canım benim.
evliliği düşünmeme ne hacet bana kalsa hayır diicem tabi..ama sıkıntılarım beide aşıo..elim kolum bağlanıo napabilirmki..
değişmeyen insanı değiştireyim dedim kalasın önde gideni oldu.yapmadığım şey kalmadı ama boooşşş,,,
el çektim artık :(

Back
X