çok şeymi istiyorum evimize birşey yapması çok zor olmasa gerek.ya adamın işi o diye bi pazarını da böyle eften püften şeylere ayırmasını beklemeyin. bi sabunluk boyama nedir yahu abartmışsınız biraz. ayrıca belli ki iyi kazanmıyor, neden üstüne gidiyorsunuz. ha parası vardır vermez o ayrı mesela ama yoksa napsın adam?
çok şeymi istiyorum evimize birşey yapması çok zor olmasa gerek.
bunaltıcı şeylermi ... kim istemezmi sürpiz yapan koca ama malesef bu güne kadar hiç bir şey görmedim. pahalı şeyler istemiyorum kendi el emeği yaptığı şeyleri hediye etsin yeter.evimize istiyorum çok zor olan bir şey değil yaptığı birşey zaten işi bu .. örnek olarak gösteriyorum arkadaşımın eşide eşimn işi ile aynı eşim evimize yaptı derken ben üzlüyorum.Adamları bunaltmayın.
etten püften şeyler benm için değerli şeyler .evine birşey yapması güzel bir şey ..tamam zor bişey değil de yani çok eften püften şeyler.
Bazı şeyler insanların içinden gelir, eşinizin içinden gelmiyor demek ki.bunaltıcı şeylermi ... kim istemezmi sürpiz yapan koca ama malesef bu güne kadar hiç bir şey görmedim. pahalı şeyler istemiyorum kendi el emeği yaptığı şeyleri hediye etsin yeter.evimize istiyorum çok zor olan bir şey değil yaptığı birşey zaten işi bu .. örnek olarak gösteriyorum arkadaşımın eşide eşimn işi ile aynı eşim evimize yaptı derken ben üzlüyorum.
Evin ihtiyacından sürprize döndürdünüz olayı.bunaltıcı şeylermi ... kim istemezmi sürpiz yapan koca ama malesef bu güne kadar hiç bir şey görmedim. pahalı şeyler istemiyorum kendi el emeği yaptığı şeyleri hediye etsin yeter.evimize istiyorum çok zor olan bir şey değil yaptığı birşey zaten işi bu .. örnek olarak gösteriyorum arkadaşımın eşide eşimn işi ile aynı eşim evimize yaptı derken ben üzlüyorum.
eşinizin 6 senedir böyle yapıcam deyipte yapmaması sizce nasıl bir şey..bir yapıcam diyor uzuyor aylar geçiyor 1 sene olucak istediğim okadar büyük bir şey değil gönül almak ..Agzinda bi seyler geveler gibi yazmışsın konuyu..
Bence adami darlama..
Surekli erteleyen, soyledigini yapmayan insanlardan ben de hoslanmam ama demissin ya hani "isi bu, bi pazar gununu ayiramaz mi", ayiramiyor iste insan.. Ben mesela ogretmenim, 6 gun calismaktan pert olunca bi pazar günü oturup birine ders anlatmak zulum gelir.. Empati kurmaya çalış bu yonden..eşinizin 6 senedir böyle yapıcam deyipte yapmaması sizce nasıl bir şey..bir yapıcam diyor uzuyor aylar geçiyor 1 sene olucak istediğim okadar büyük bir şey değil gönül almak ..
etten püften şeyler benm için değerli şeyler .evine birşey yapması güzel bir şey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?