• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım uçtuuu

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
:110:Yahu benim bu aşağılık eski sevgilimin beni aldattığı kıza fena takıyorum ben fenaaa zaten takıntılıyım bi ara kızı yolda yolakta görünce dövme planı yapıyodum ağzı yüzü kaysın istiyodum kardeşime diyodum döv diye kızı arkadaşlarınla ya da tek oda bulamam vs demişti millete soruyodum kızın resmini gösterip güzel mi vs diye kendimle karşılaştırıyorum bu durumu nasıl aşıcam baya da zaman geçti olayın üstünden kızı da şehirde görmedim hiç ama resmine vs sosyal medyadan arkadaşlardan arada bakıyorum fenalardayım yine

Eski sevgilini ve dolayısıyla yaptıklarını umursamamaya başlayınca bu his kendiliğinden geçecektir. Yine de bu süreci kolaylastirmak için bu konuyu sık düşünme, ayrıca aldatilmak güzellikle ilgili değil. Adriana Lima bile aldatildi. Aldatilmak kadinin kalitesiyle ilgili değil erkeğin kalitesizligiyle ilgili burada.

Fena takintilisin yahu. Gerci hepimizde vardir bu yapmayan yoktur. Zamanla gecer dusunme dicem de cok zaman gecti diyosun :KK64:

Ayyy bu dusunceyi hep cok basitce gormusumdur mesela kocasi kadini aldatir kadinda kadina dusman olur bogmak oldurmek sac bas yolmak ister sizin sectiginiz kisi adam degilse aldatmaya meyili olan karaktersizin tekiyse o kiz olmasa baskasi olurdu elin kizini degil adami suclamak lazim

Bizim milletimiz kadinimiz yeri gelir ikinci kadini dover sover tehdit eder adami ise bi ozurle affeder kadina adamimdan uzak dur tehditleri savurur e iyide dunyada kadindan bol ne var elin kadinina kendini kucuk dusurcegine kendini uc kurusluk meselelerle perisan edecegine aldatan erkege yol verse herkes icin hayirlisi olacak ama iste...mucadeleci turk kadini (: pes etmez gururdan onurdan kendine saygisindan vazgecer erkeginden vazgecmez

Bizim milletimiz kadinimiz yeri gelir ikinci kadini dover sover tehdit eder adami ise bi ozurle affeder kadina adamimdan uzak dur tehditleri savurur e iyide dunyada kadindan bol ne var elin kadinina kendini kucuk dusurcegine kendini uc kurusluk meselelerle perisan edecegine aldatan erkege yol verse herkes icin hayirlisi olacak ama iste...mucadeleci turk kadini :-) pes etmez gururdan onurdan kendine saygisindan vazgecer erkeginden vazgecmez
yalnız bu sadece kafamdan geçenler aslaa eyleme dökmem

Bizim kizlarda bir kabadayilik olmus seni aldatan adami git dov doveceksen kisakncliktan neyapcaklarini şaşirmış kizlar

Hala böyle düşünen kızlar kaldı mı ya?? Döverim yolarım falan... Sevgiliniz sizin takıntınızdan dolayı kaçmış sizden belli oldu...

Tatlım sen o eski sevgilinin agzını burnunu dümdüz etme planları yapsaydın ya ne diye kıza sardın takıntı yaptın :KK57:

Back
X