• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım uçtuuu

Size de hak veriyorum tam yazmadan sadece düşünceleri belirttim ama ayrıntılarda gizli şeytan kızlar

Cocukca seyler bunlar yahu.. Dovseniz ne olacak? melisece123 e bak be ne delikanli kiz cikti bee mi diyecek etrafinizdakiler?
En guzel intikam unutmaktir..:KK51:

Ya gerçekten kızlar hepinize sesleniyorum şaka mala bir yana akıllarda psikopat ergen bir imaj kaldı ağlıcaaaammm :( :(
Cocukca seyler bunlar yahu.. Dovseniz ne olacak? melisece123 e bak be ne delikanli kiz cikti bee mi diyecek etrafinizdakiler?
En guzel intikam unutmaktir..:KK51:

valla bende aldatıldım,aldattığı kadına takmadım.sevgilimin bunu bana nasıl yapabildiğini düşünmüştüm ama hiç bir zaman intikam almayı düşünmedim.

valla bende aldatıldım,aldattığı kadına takmadım.sevgilimin bunu bana nasıl yapabildiğini düşünmüştüm ama hiç bir zaman intikam almayı düşünmedim.
haklısınız ya zaten kendimi çok yanlış ifade ettim şakayla karışık yazmıştım çok tepki gördüm içimden geçti evet yalan değil ama zaten asla ve asla o tarz işlere karışıp kendimi gözde ufaltacak hiçbir hareket yapmam ama kıza taktığım doğrudur şöyle bi düşünce olarak ama kız benden güzel ki sevgilim onu tercih etti asıl koyan tercih edilmek zaten :)

Back
X