- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Bayanlar daha onceden bi kullanicinin aradigi şarkıyı bulmustunuz bende yardim Istiyorum sizden
Aklima takilan sarki önceden telefonumda vardi birisinden almistim sarkiyi telefon formatlaninca gitti. Ozelliklerine gelirsek
Bi bayan soyluyordu (yabanci)
Sarki ingilizce
Hafif perili evi andiran bi muzikti o nasil oluyo demeyin valla andiriyodu🙈 birazcik ürkütücüydü hatta sanki baykus sesleri geliyodu ama emin degilim
Ama kadinin sesi boyle inceydi kalin degildi sakindi, birazda titrekti
Sarkinin icinde sunlarin gectigini hatirliyorum "all i want all i waaant" "when you need me ill be there"
sarki cook guzel ve farkliydi tarzi falan, kac gündür aklima takildi bulamıyorum, yardiminizi bekliyorum
------------KIZLAR BULUNDU ŞARKIM HERKESE COK TESEKKUR EDERIM :))-----------
Aklima takilan sarki önceden telefonumda vardi birisinden almistim sarkiyi telefon formatlaninca gitti. Ozelliklerine gelirsek
Bi bayan soyluyordu (yabanci)
Sarki ingilizce
Hafif perili evi andiran bi muzikti o nasil oluyo demeyin valla andiriyodu🙈 birazcik ürkütücüydü hatta sanki baykus sesleri geliyodu ama emin degilim
Ama kadinin sesi boyle inceydi kalin degildi sakindi, birazda titrekti
Sarkinin icinde sunlarin gectigini hatirliyorum "all i want all i waaant" "when you need me ill be there"
sarki cook guzel ve farkliydi tarzi falan, kac gündür aklima takildi bulamıyorum, yardiminizi bekliyorum
------------KIZLAR BULUNDU ŞARKIM HERKESE COK TESEKKUR EDERIM :))-----------
Son düzenleme: