Aklıma takılan soru.

gonca_witch

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
34
25
18
25
şimdi arkadaşlar bu konuyu araştırıp aradığım cevabı bulamadığım için ve acil bir cevap almak için buraya açtım.
şimdi bir çocuklu bir yakınım var. baştan anlaştılar evin tüm eşyaları ve araba için ufak bir mebla çocuk için nafaka ama miktarı yüksek değil.evdeki eşyaları toplattı.
sabah kabul eden eşi hepsini aldım diye imza atmadan vermeyeceğim dedi.yakınım eşyalarının bir kısmını annesine kaçırmış zaten olanı alacak. ne alıp ne bıraktığını yazıp altına imza atacak da.protokole yada başka bir şeye hepsini aldım para almadan aldım diye imza atmak istemiyor.çünkü boşanmakta olan eşinin boşanma aşamasında bile dönekliğine şahit olduğu için.bu nasıl çözülür peki?

Boşanıyorlar mı mal paylaşımı mı anlamadım

Boşanıyorlar mı mal paylaşımı mı anlamadım
anlaşmalıda hepsini bir arada yapmak istediler iş icrate gelince boşanacağı eşi yan çiziyor.bana da mantıksız geliyor almadığı şeyi neden aldım diye imzalasın?yalnız sıra prosedürü bilmiyorum tam.

protokole aldıklarını da yazsın, alsın protokolü sonra imzalasın

yani almadığına aldım yazmasın da adam da aldım diye imza almadan vermem diyor

oradan bakınca o da haklı hem alıp hem imzalamaz diye düşünüyor

alacak ve imzalayacak aynı anda yapılacak bu zaten olmazsa ortak bir tanıdık ile halletsinler

bir de daha önce eşyalarının bir bölümünü annesine götürmüş birinden adamın imza istemesi de makul

anlaşmalı boşanma için protokol vs garanti değil, mahkemede de kabul önemli

bu nedenle alıyorsa alsın ve aldıklarına dair yazıyı da imzalasın

protokole aldıklarını da yazsın, alsın protokolü sonra imzalasın

yani almadığına aldım yazmasın da adam da aldım diye imza almadan vermem diyor

oradan bakınca o da haklı hem alıp hem imzalamaz diye düşünüyor

alacak ve imzalayacak aynı anda yapılacak bu zaten olmazsa ortak bir tanıdık ile halletsinler

bir de daha önce eşyalarının bir bölümünü annesine götürmüş birinden adamın imza istemesi de makul

anlaşmalı boşanma için protokol vs garanti değil, mahkemede de kabul önemli

bu nedenle alıyorsa alsın ve aldıklarına dair yazıyı da imzalasın
yakınım aldıklarını bıraktıklarını liste yapıp bunları aldım bunları bıraktım diye bir kağıda imza atmak istiyor.diğeri hiçbirşeyi almadan imza peşinde.

Back
X