B brc1011 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2016 2.967 1.132 63 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #21 Magnolia1986 .!.: biz catliyoruz artik yumurtalar da catlasin bir zahmet :) aslinda koy vereceksin olcagina varir Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle :) İnş. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Magnolia1986 .!.: biz catliyoruz artik yumurtalar da catlasin bir zahmet :) aslinda koy vereceksin olcagina varir Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle :) İnş. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Lady Strawberry Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz! Kayıtlı Üye 22 Haziran 2012 8.468 37.318 548 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #22 brc1011 .!.: Yok be canım nerde o şans. Biri tutsa yeter:) Sadece şu ana kadar yumurtlama dönemim geçtikten sonra genelde düzenli ilişkiyi bıraktım, Acaba yanlış mı yapıyorum diye sordum. Oluşan yumurtalar sonlara dogru da çatlayabilir mi diye? Genişletmek için tıkla... O kadar tıbbi bilgim yok :))))) benim gibi yap yumurta catladi gün aşırı adet gunu gelene kdr ilişki
brc1011 .!.: Yok be canım nerde o şans. Biri tutsa yeter:) Sadece şu ana kadar yumurtlama dönemim geçtikten sonra genelde düzenli ilişkiyi bıraktım, Acaba yanlış mı yapıyorum diye sordum. Oluşan yumurtalar sonlara dogru da çatlayabilir mi diye? Genişletmek için tıkla... O kadar tıbbi bilgim yok :))))) benim gibi yap yumurta catladi gün aşırı adet gunu gelene kdr ilişki
M Magnolia1986 Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2016 716 262 23 39 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #23 kizlar cocuk icin yapmayin o isi beyinden bile olmuyor :) normal isteyerek adet bitiminden itibaren yapin
kizlar cocuk icin yapmayin o isi beyinden bile olmuyor :) normal isteyerek adet bitiminden itibaren yapin
B brc1011 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2016 2.967 1.132 63 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #24 Cilekli sakiz .!.: O kadar tıbbi bilgim yok :))))) benim gibi yap yumurta catladi gün aşırı adet gunu gelene kdr ilişki Genişletmek için tıkla... Bu defa öyle yapıcam inş. cnım. Cok teşekkürler cvpların için. Hayırlısıyla saglıkla bebeğine kavuş inş. sen de . Çok az kalmış
Cilekli sakiz .!.: O kadar tıbbi bilgim yok :))))) benim gibi yap yumurta catladi gün aşırı adet gunu gelene kdr ilişki Genişletmek için tıkla... Bu defa öyle yapıcam inş. cnım. Cok teşekkürler cvpların için. Hayırlısıyla saglıkla bebeğine kavuş inş. sen de . Çok az kalmış
Lady Strawberry Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz! Kayıtlı Üye 22 Haziran 2012 8.468 37.318 548 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #25 brc1011 .!.: Bu defa öyle yapıcam inş. cnım. Cok teşekkürler cvpların için. Hayırlısıyla saglıkla bebeğine kavuş inş. sen de . Çok az kalmış Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. Evet benim doğuma az kaldı siz de bu günleri gorun inşallah :)
brc1011 .!.: Bu defa öyle yapıcam inş. cnım. Cok teşekkürler cvpların için. Hayırlısıyla saglıkla bebeğine kavuş inş. sen de . Çok az kalmış Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. Evet benim doğuma az kaldı siz de bu günleri gorun inşallah :)
Lady Strawberry Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz! Kayıtlı Üye 22 Haziran 2012 8.468 37.318 548 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #26 brc1011 .!.: Bu defa öyle yapıcam inş. cnım. Cok teşekkürler cvpların için. Hayırlısıyla saglıkla bebeğine kavuş inş. sen de . Çok az kalmış Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. Evet benim doğuma az kaldı siz de bu günleri gorun inşallah :)
brc1011 .!.: Bu defa öyle yapıcam inş. cnım. Cok teşekkürler cvpların için. Hayırlısıyla saglıkla bebeğine kavuş inş. sen de . Çok az kalmış Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. Evet benim doğuma az kaldı siz de bu günleri gorun inşallah :)
B brc1011 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2016 2.967 1.132 63 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi brc1011 #27 Cilekli sakiz .!.: Sağol kuzum Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. Evet benim doğuma az kaldı siz de bu günleri gorun inşallah :) Genişletmek için tıkla... Aminn inş.:)
Cilekli sakiz .!.: Sağol kuzum Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. Evet benim doğuma az kaldı siz de bu günleri gorun inşallah :) Genişletmek için tıkla... Aminn inş.:)