• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklima takildi sizlere sormak istedim

Milenna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
48
2
16
İstanbul
5-6 sene önce lisede bir sinif arkadasim vardi.disarida bizim memleketten olan kizlarla takiliyordu.biz almanyada yasiyoruz.ben bunu duyunca ondan kizlarin numarasini istedim.eh memleketten tanisiriz kaynasiriz dedim.sinif arkadasimin arkadasinin degil onun ablasinin numarasini aldim.ben 15 o 19 yasindaydi.aradim.arkadas olduk.hergün konusuyorduk.abla kardes gibiydik.evdekilere herkese ablam yoktu abla buldum kendime diyordum.

bir kac kez bulusmak istedik.annem tanimiyorum etmiyorum el alemin kiziyla görüsmeye tek basina birakamam dedi.hic bulusamadik.hep mesajlasiyorduk.

kuzenim ve esi nerdeyse hergün bu kizi merak ediyorlardi.ablacigin napiyor ne konusuyorsunuz gibi...

bir gün kuzenim geldi...arkadasinin bu kizdan bahsettigini söyledi (arkadasi arkadasimin eski sinif arkadasi) terbiyesizin tekiymis dedi.bende kimseyi yargilayamazsiniz o onun özel hayati.kimle istiyorsa takilar ne istiyorsa yapar dedim.

sonra yine eskisi gibi oldu.onlar merak ederlerdi hep.bizde konusmaya devam ediyorduk.fakat sinif arkadasim beni sinir etmek icin bir cok laflar ederdi.ay söyle yaptik, birazda kal gitme bana yalvariyormus gibi laflar ediyordu.eskiden böle laflar etmezdi.

sonra ne olduysa arkadasim benden sogudu.bende bunu farkedince uzaklasmaya basladim.sonunda soruma bile cevap vermiyordu.sebebini bilmiyorum.

iletisimimizi kestigimizi kimseye anlatmadim iletisim kesileli uzun yillar oldu.bugün ben onun gecen yillarda evlendigini cocugu oldugunu ögrendim.

fakat kafama takildi.onunla iletisimi kestikten sonra hergün "konusuyormusunuz hala? ablacigin napiyor?" diye soran kuzenim ve esi hic bisi sormaz oldu.bir defa bile kizin ismini anmadilar.tamamen o yokmus gibi.sanki o olmamis gibi.

sizce ben bilmedigim ne oldu?

Son düzenleme:
Nereden bilelim tatlim biz. Neden onlara sormuyorsun, oncak onlar cevap verebilir buna.

Konu mu sacma,bir kilit var ben mi cozemedim yoksa anlama sorunu mu yasiyorum..hic bir sey anlamadim

Anlamadım ya hu siz bir kızdan neden ayrıldığınızı mı soruyorsunuz
Ne soruyorsunuz :44:

Bir de x abla...kuzenin tanimadigi bir ablaya neden takili kalsin ki.onceki sormalari da laf olsun diye oldugundan emin olabilirsin.seninle ortak noktasi yok sanirim evli ve yasi senden buyuk.karsilastiginiz zaman iki laf etmek icin sordugunu dusunuyorum daha once de.

Kızla konuşup seninle arkadaşlığını kesmesi gerektiğini söylemiş olabilirler :26:

senin büyümüş oldugunu düşünüp ablacık sohbetini geride bıraktıgını düşünmüş olabilirler mi?

bu arada diger arkadasınla küsmeniz, onun evlenmesi ne alaka...

kisi ve mekanlar aynı ama konuları farklı iki roman okuyormus gibi hissettim. 3.kitapta birbirine baglanır mı bilemiyorum...

Konuyu o sekilde baglayacagini hic beklemiyordum. :1: Biz nerden bilebiliriz ki ne olmus? Ne tahmin edelim, anlayamadim.

Konuyu anlamakta ben de zorlandandim acikcasi, karakterler birbirine girdi aklimda.
Dogru anladiysam, ozetle, konu sahibinin kendisinden 4 yas buyuk bir kiz arkadasi olmus, abla-kardes gibi olmuslar. Arkadasin kuzeni ve esi surekli bu ablayi soruyormus. Sonra konu sahibiyle birbirlerinden sogumuslar. Arkadasliklari bitmis. Kuzenin sorulari da birden bire kesilmis. Niye kesilmis?

Tuhaf bir konu vesselam. Butun bunlarin ne onemi var ki yani? Kac sene gecmis, hakkinda birsey bilseler ne olacak, bilmeseler ne olacak. Garip. Sanirim pek mesguliyetin yok, gecmiste ufak tefek seylere takilmissin. Onemli olan sizin arkadasliginizdi, o da bitmis. Birsey kalmamis daha.

Konuyu o sekilde baglayacagini hic beklemiyordum. :1: Biz nerden bilebiliriz ki ne olmus? Ne tahmin edelim, anlayamadim.

Konuyu anlamakta ben de zorlandandim acikcasi, karakterler birbirine girdi aklimda.
Dogru anladiysam, ozetle, konu sahibinin kendisinden 4 yas buyuk bir kiz arkadasi olmus, abla-kardes gibi olmuslar. Arkadasin kuzeni ve esi surekli bu ablayi soruyormus. Sonra konu sahibiyle birbirlerinden sogumuslar. Arkadasliklari bitmis. Kuzenin sorulari da birden bire kesilmis. Niye kesilmis?

Tuhaf bir konu vesselam. Butun bunlarin ne onemi var ki yani? Kac sene gecmis, hakkinda birsey bilseler ne olacak, bilmeseler ne olacak. Garip. Sanirim pek mesguliyetin yok, gecmiste ufak tefek seylere takilmissin. Onemli olan sizin arkadasliginizdi, o da bitmis. Birsey kalmamis daha.

ay oyle mi acaba? :44:benim anladıgıma gore de bu ablanın telini veren diger arkadas ile küsmüsler.

karakterler: arkadas, abla, kuzen ve esi . hepsi farklı kisiler...

bir yandan da o ablaya noldu sorusu da aklıma takılmadı degil :27:

Kızla konuşup seninle arkadaşlığını kesmesi gerektiğini söylemiş olabilirler :26:

vallah bende bir an öyle düsündüm.bu kadarkizi kafalarina taktiklarina ve onunla ilgili özel bilgi edindiklerine göre yapabilirler.iletisimi kestigimizi bilmedikleri halde aniden suspus oldular.bence garip.

kizla 1,5 arkadaslik ettim sikilmis olsaydi coktan belli ederdi.o zamanlarda bekar bir kizdi benim gibi.

fakat ben sinif arkadasim olabiliceginide düsünmüstüm.kiz kardesiyle arkadasdi ben arkadasinin ablasiyla beni sinir etmek icin laflardi belki onlara gittigi zamanlar onunlada benimle ilgili seyler söylüyor olabilir.

ay oyle mi acaba? :44:benim anladıgıma gore de bu ablanın telini veren diger arkadas ile küsmüsler.

karakterler: arkadas, abla, kuzen ve esi . hepsi farklı kisiler...

bir yandan da o ablaya noldu sorusu da aklıma takılmadı degil :27:

Kusmusler etmisler de, sonunda tam alakasiz bir soru sormus.
Arkadas birbiriyle alakasiz birsuru sey anlatmis. Ondan hepimizin akli karisti.
Esas konuyu neyle baglastiracagimizi sasirdik. Sinif arkadasi alay ediyormus, sinir ediyormus filan. Ne alaka yani? Cimbizla cekmek gerekiyor cumleleri ki esas konuyu anlayalim.
Ben yine de sonundaki soruyu esas aldim, arkadasin aradigi cevap miydi, esas konu o muydu bilemicem. :1:

Ablaya ne oldugu konusunda ise... Gorusmemeye karar verip birakmistir gorusmeyi. :) Arkadasliklarinin sanal arkadasliktan farki yokmus. Hic gorusmeden, kisa surede birbirine baglanilan arkadaslik iliskilerinin ici bos oluyor cogunlukla. Boyle aniden baglanip, aniden de kopuyor bu arkadasliklar. Ben sasirmadim.

vallah bende bir an öyle düsündüm.bu kadarkizi kafalarina taktiklarina ve onunla ilgili özel bilgi edindiklerine göre yapabilirler.iletisimi kestigimizi bilmedikleri halde aniden suspus oldular.bence garip.

kizla 1,5 arkadaslik ettim sikilmis olsaydi coktan belli ederdi.o zamanlarda bekar bir kizdi benim gibi.

fakat ben sinif arkadasim olabiliceginide düsünmüstüm.kiz kardesiyle arkadasdi ben arkadasinin ablasiyla beni sinir etmek icin laflardi belki onlara gittigi zamanlar onunlada benimle ilgili seyler söylüyor olabilir.

Hala anlasilmaz yaziyorsun. Bir kac karakter var ama mukayet olamiyorsun hepsi birbirine giriyor.tek kotardigim kisi bir kuzenin var x ablayi sormayan ve bir abla var su an evli olan ve arkasliginin bittigi.

senin büyümüş oldugunu düşünüp ablacık sohbetini geride bıraktıgını düşünmüş olabilirler mi?

bu arada diger arkadasınla küsmeniz, onun evlenmesi ne alaka...

kisi ve mekanlar aynı ama konuları farklı iki roman okuyormus gibi hissettim. 3.kitapta birbirine baglanır mı bilemiyorum...

hayir o arkadas benim abla dedigim arkadas.bugün onun evlendigini ögrendim.ve olanlari hatirladim aklima takildi.

sadece sinif arkadasimin benim abla dedigim kisiyle ilgili beni sinir etmek icin laflar ederdi.

Kizin kardesiyle sinif arkadasiymissin. Yani ne kadar uzakta oturabilirler ki...
Nasil bu kizla bu kadar samimi olup, guya abla-kardes gibi olup hic yuzyuze gorusmediniz anlamadim. :26: Pek inandirici degil yani. Yanlis anlama, sana inanmiyorum degil, sadece anormal bir durum benim icin. Cok da suphe cekici. Aranizda sandigin kadar samimiyet yokmus ki bir araya gelme geregi bile duymamissiniz.

Sana benden tavsiye, tanimadigin insanlara bu kadar cok baglanip canim cicim, ablam-kardesim olma.

kim kime ne olmus,kim evlenip sınıf arkadası alay etmiş..yıllardır pasif bi şekilde okudugum konu ve yorumlarda ilk defa bu kadar aklım karısmadı.karısmadı cünkü aklım ne oldugunu idrak edemedi bayanlar :D ne olmus?

Back
X