• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklima takildi sizlere sormak istedim

ay oyle mi acaba? :44:benim anladıgıma gore de bu ablanın telini veren diger arkadas ile küsmüsler.

karakterler: arkadas, abla, kuzen ve esi . hepsi farklı kisiler...

bir yandan da o ablaya noldu sorusu da aklıma takılmadı degil :27:

Athen artik konu yorumculari egitecegiz yakindA anlayip anlamayanlarA anlatip,yer yer konu sahibine kendini ifade etmede yardimci olsunlar diye;))bak su yorumlar olmasaydi mumkun degil anlamazdik konuyu;d

canlarim benim...bugün o abla dedigim kisinin evlendigini cocuk sahibi oldugunu sahibi oldugunu ögrendim ve aniden gecmisi hatirladim. yasananlar aklima takildi anlatmak istedim. abartilacak bisi yok. gecmise takildigim yok yani günlerce bunu düsündügüm yok.abla dedigim kisi bu seneler icerisinde hic aklimin ucundan bile gecmiyordu.sadece bugün onunla ilgili duydum ve bir anlik nostaljiye kapildim.

5-6 sene önce lisede bir sinif arkadasim vardi.
sinif arkadasimin arkadasinin degil onun ablasinin numarasini aldim.ben 15 o 19 yasindaydi.

fakat sinif arkadasim beni sinir etmek icin bir cok laflar ederdi.

sonra ne olduysa arkadasim benden sogudu.bende bunu farkedince uzaklasmaya basladim.

iletisimimizi kestigimizi kimseye anlatmadim iletisim kesileli uzun yillar oldu.bugün ben onun gecen yillarda evlendigini cocugu oldugunu ögrendim.

soran kuzenim ve esi hic bisi sormaz oldu.

sizce ben bilmedigim ne oldu?

özeti cıkardım hanımlar :))
bu arada bolt ile isaretli arkadas, abla imiş.

konus sahibi, 5-6yıl once 15 yaşındaymıssın... o zamanki 19yasında kız da 25yasında evli barklı bir kadın olmus.
ya kardesi seni kıskanmıstır o da tercih yapmıstır
ya da ailen o kızdan hoslanmadıgı icin "git kendine yasına denk biriyle arkadas ol" diye uyarmıslardır...

maalesef abla dedigin kisi cocukluktan gec de olsa cıkmayı basarmıs. sıra sende...

eger gorusmek istiyorsan arar hayırlı olsun dersin. fakat sanaldan farksız bir iliskiyi neden bu kadar sahipleniyorsun anlamıyorum.
ailen senin cocukca heyecanına once karsılık verse de sonra gorusmenizi engellemesi gibi kuzenin ve eşine sormayın ciddiye almayın unutsun demis olabilirler.

bunu sorduguna gore pek cıkarım yapacak biri degilsin. aman dikkat et saflıgından yararlanıp seni kullanmak isteyenler olabilir ilerde.

Son düzenleme:
Kizin kardesiyle sinif arkadasiymissin. Yani ne kadar uzakta oturabilirler ki...
Nasil bu kizla bu kadar samimi olup, guya abla-kardes gibi olup hic yuzyuze gorusmediniz anlamadim. :26: Pek inandirici degil yani. Yanlis anlama, sana inanmiyorum degil, sadece anormal bir durum benim icin. Cok da suphe cekici. Aranizda sandigin kadar samimiyet yokmus ki bir araya gelme geregi bile duymamissiniz.

Sana benden tavsiye, tanimadigin insanlara bu kadar cok baglanip canim cicim, ablam-kardesim olma.

ya uzun yillar gecmis ...benim annem cok zor biri. o zamanlar öyle ne zaman istesem kimle istesem disariya cikmaya izin vermiyordu.zaten konunu basinda yazdim.biz "abla"yla görüsmek istiyorduk annem izin vermiyordu.hemde ben "ablanin"kiz kardesiyle degil, kiz kardesinin arkadasiyla sinif arkadasiydim. "abla"bizden uzak mesafede yasiyordu.

canlarim benim...bugün o abla dedigim kisinin evlendigini cocuk sahibi oldugunu sahibi oldugunu ögrendim ve aniden gecmisi hatirladim. yasananlar aklima takildi anlatmak istedim. abartilacak bisi yok. gecmise takildigim yok yani günlerce bunu düsündügüm yok.abla dedigim kisi bu seneler icerisinde hic aklimin ucundan bile gecmiyordu.sadece bugün onunla ilgili duydum ve bir anlik nostaljiye kapildim.

Heee sen aklindan geceni paylastin;)kuzen,arkadas vs bir suru ayrinti vermeseydin keske.kuzeninin bu kizi merak etmedigi ne alakaysA...neyse sen her aklindan gecen icin konu acma o zaman.acacaksan da once bir taslal hazirla sonra yaz.bak simdi eve geldim,kafam bir milyon oldu senin konunu anlayacagim diye.

özeti cıkardım hanımlar :))
bu arada bolt ile isaretli arkadas, abla imiş.

konus sahibi, 5-6yıl once 15 yaşındaymıssın... o zamanki 19yasında kız da 25yasında evli barklı bir kadın olmus.
ya kardesi seni kıskanmıstır o da tercih yapmıstır
ya da ailen o kızdan hoslanmadıgı icin "git kendine yasına denk biriyle arkadas ol" diye uyarmıslardır...

malesef abla dedigin kisi cocukluktan gec de olsa cıkmayı basarmıs. sıra sende...

eger gorusmek istiyorsa arar hayırlı olsun dersin. fakat sanaldan farksız bir iliskiyi neden bu kadar ahipleniyorsun anlamıyorum.
ailen senin cocukca heyecanına once karsılık verse de sonra gorusmenizi engellemesi gibi kuzenin ve eşine sormayın ciddiye almayın unutsun demis olabilirler.

bunu sorduguna gore pek cıkarım yapacak biri degilsin. aman dikkat et saflıgından yararlanıp seni kullanmak isteyenler olabilir ilerde.

oku lütfen altta yazdim.

Kusmusler etmisler de, sonunda tam alakasiz bir soru sormus.
Arkadas birbiriyle alakasiz birsuru sey anlatmis. Ondan hepimizin akli karisti.
Esas konuyu neyle baglastiracagimizi sasirdik. Sinif arkadasi alay ediyormus, sinir ediyormus filan. Ne alaka yani? Cimbizla cekmek gerekiyor cumleleri ki esas konuyu anlayalim.
Ben yine de sonundaki soruyu esas aldim, arkadasin aradigi cevap miydi, esas konu o muydu bilemicem. :1:

Ablaya ne oldugu konusunda ise... Gorusmemeye karar verip birakmistir gorusmeyi. :) Arkadasliklarinin sanal arkadasliktan farki yokmus. Hic gorusmeden, kisa surede birbirine baglanilan arkadaslik iliskilerinin ici bos oluyor cogunlukla. Boyle aniden baglanip, aniden de kopuyor bu arkadasliklar. Ben sasirmadim.

kelimesi kelimesine katılıyorum.
fakat konu sahibi fake mi kafa mı buluyor bilmiyorum ama yaşına gore cok saf geldi bana.
umarım benzer abla-kardes gibi baglar kurup baskalarına kanmaz...

Athen artik konu yorumculari egitecegiz yakindA anlayip anlamayanlarA anlatip,yer yer konu sahibine kendini ifade etmede yardimci olsunlar diye;))bak su yorumlar olmasaydi mumkun degil anlamazdik konuyu;d

aynen! ama ben de yanlıs anlamısım ki :27:
en iyi cozen sevde. :46:
arkadas dediginin abla oldugunu nasıl şıp diye çözdü, bravo walla :1:

ya uzun yillar gecmis ...benim annem cok zor biri. o zamanlar öyle ne zaman istesem kimle istesem disariya cikmaya izin vermiyordu.zaten konunu basinda yazdim.biz "abla"yla görüsmek istiyorduk annem izin vermiyordu.hemde ben "ablanin"kiz kardesiyle degil, kiz kardesinin arkadasiyla sinif arkadasiydim. "abla"bizden uzak mesafede yasiyordu.

Oyy kafam kazan oldu karisikliktan.
Demek ablanin kardesinin arkadasinin sinifindaydin. Bak orayi da yanlis anlamisim. :44:
Beyin jimnastigi yaptim resmen bu konuyu anlayacagim diye.

Benden sana ikinci tavsiye, ifade yetenegin cok zayif, bak herkesin akli karman corman oldu. Biraz kitap okuyup ifade yetenegini gelistir. Tum iyi niyetimle soyluyorum bunu.

Heee sen aklindan geceni paylastin;)kuzen,arkadas vs bir suru ayrinti vermeseydin keske.kuzeninin bu kizi merak etmedigi ne alakaysA...neyse sen her aklindan gecen icin konu acma o zaman.acacaksan da once bir taslal hazirla sonra yaz.bak simdi eve geldim,kafam bir milyon oldu senin konunu anlayacagim diye.

iste bu ya...sonunda...konu basligindada belirttigim gibi aklima takildi sizlere sormak istedim.yoksa onca sene gecmis ne isim olabilir.hepimizin hayatinda bir sürü sey degismis.

oku lütfen altta yazdim.

aklımıza her geleni oldugu gibi yazamayız ki ama.
acıkcası ben bir derdin oldugunu dusunuyorum ama abla vs degil.
nostalji bile olsa duygusal bag kurdugunu dusunuyorum hemen. yorumumda da bu yuzden zarar gorme diye uyarmıstım.
gunlerce dusunmedigin birseyi aklına estigi gibi yazdıgına gore cok sıkılıyor olabilirsin, belki sorunun budur. ama boyle birsey sorsan sana fikir verebilecek biri sürü kisi var burada.

bu arada her "canlarım benim" dediginde "sabah şekerlerim" diye karşılık veresim geliyor :27:
fake misin bilmiyorum ama gerceksen cok iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum... o yuzden dikkatli ol diyorum.

Son düzenleme:
aklımıza her geleni oldugu gibi yazamayız ki ama.
acıkcası ben bir derdin oldugunu dusunuyorum ama abla vs degil.
nostalji bile olsa duygusal bag kurdugunu dusunuyorum hemen. yorumumda da bu yuzden zarar gorme diye uyarmıstım.
gunlerce dusunmedigin birseyi aklına estigi gibi yazdıgına gore cok sıkılıyor olabilirsin, belki sorunun budur. ama boyle birsey sorsan sana fikir verebilecek biri sürü kisi var burada.

bu arada her "canlarım benim" dediginde "sabah şekerlerim" diye karşılık veresim geliyor :27:
fake misin bilmiyorum ama gerceksen cok iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum... o yuzden dikkatli ol diyorum.

canlarim benim dedigimde gercek anlamda degil sadece ortami sakinlestirmek icin öyle yaziyom.ben bi anlik kafama taktim
soru sordum.verdiginiz tepkilerden gerildim.bu soruyu sorarken kendimin ne sormak istedigini biliyodum ama burdaki yorumlari görünce benim de kafam karisti be :D

neden fake oldugumu düsündün? :27:

Ben olsaydım bir hayırlı olsun demek için arardım,merakımda giderilmiş olurdu.

üstünden onca sene gecmis.numarami kac defa degistirmisim ve hic bir zamanda onuda aramak gibi bir niyetim olmadi.
onu kesinlikle merak ettigimde yok olsaydi bu süre icerisinde evlenmis cocuk sahibi oldugunu coktan bilgi edinmis olurdum.bugün tesadüfen ögrendim ve bir anligina nostaljiye kapildim aklima bazi seyler takildi ve burda konu actim.simdide konumun kapatilmasini istiyorum.

Konu kapanmasi icin yônetime mesaj atman lazim... Bize ulasindan yapabilirsin...
Takma kafana biranlik merak etmissin, normaldir...

açıklaması basit.
kuzeniniz ve eşi nasıl "o kız terbiyesizin teki"demişlerse size,sizin içinde o kıza "ona takılma terbiyesizin önde gideni"demişlerdir yalandan.

Back
X