Aklımda bir çok konuda var ama sırasıyla çözüm bulacağız inşallah beraber :-))

Acından ölür kısmına kaç km yol yürüyor para vermemek için
Seni bulmuş iş bekler tabiki.
O zaman dua edin eşinin işi değişsin ya da apartman.
Ama ben bi şekilde siz iş bulursanız daha iyi olacağını düşündüm eşinin maddi olarak çekinmesi var en azından onu aşardınız.Bahanesi değilse

Bir hafta sürüyor bir hafta sonra yine aynı.
Çok söyleyip yüzgöz olmakta istemiyorum. Ben bir kez eşimi terk ettim bir ay sonra barıştık bir daha bu kapıdan ayrılırsam dönüşü olmaz dedim. Son noktaya gelene kadar uğraşıyorlar sonra gidecem ben deyince eşim başlıyor. Sen haklısın ama annem babam atamam satanam bilmem ne. Ben bunları istemiyorum beni tut haklı olduğumu bil beni koru diyorum. Ne yapıyorum annem babam cephemi alayım ne yaptırıyorlar sana aşağıda bir havlu bile değişmiyorsun. Değişmek zorunda değilim diyorum burası bizim evimiz sen kabul etse de Etmezende diyor ayırmıyor yemeğimi çok tartıştım ama yok istediğin zaman yukarıda yeriz ama evimi yemeğimi ayıramam diyor. Çocuk olsa diyorum değişir mi sonra çocuğun çözüm olmadığını düşünüyorum bilmiyorum bu kadın bütün rolleri oynuyor
Yanmissin sen. Sen bu kocayla bu sekilde mutlu olamazsin. Bu devirde bu ne. Yemekleri ayirmam yok bilmem ne. Sakin cocuk yapma. Daha da cekersin bu belli.

Yok eşime göre bu karşıdakinin merhameti anne babasını çok iyi tanıyor aslında bana da yaptırmak istemiyor ama işte ailesi geri kafalı geride kalmış beyinleri

Kp gözümün içine baka baka dedi ya. Bizde gelin İki sene beraber oturur yer içer kv işini yapar dedi.

Söyleseydiniz başta böyle olduğunuzu almazdım. Kv herşeyi söyledi de bir bunu söylemedi dedim.
Kv döndüm ben ikiyi bitirdim. Üçün içindeyim haberin olsun. Ben iş yapmak zorunda değilim dedim. Döndü çok iş yaptın ya sanki diyor.

İlk ayımda sakat kaldım. Yapacak gücüm vardı da ben yapmadım haklısın dedim. Kadın hala kendileri haklı iş yapacak mısım gibi savunucu konuşuyor
Aa sanki maaşlı elemanlarısın birde fırça yiyorsun işini aksattığın için! Tövbe yarabbim

Valla bir kusurlu aranacaksa bu eşindir..neyse şafağa az kalmış

Acından ölür kısmına kaç km yol yürüyor para vermemek için
Seni bulmuş iş bekler tabiki.
O zaman dua edin eşinin işi değişsin ya da apartman.
Ama ben bi şekilde siz iş bulursanız daha iyi olacağını düşündüm eşinin maddi olarak çekinmesi var en azından onu aşardınız.Bahanesi değilse
Bahane rahatına düşkün apartmanda yada kirada böyle rahat olamayacak bende çalışmak istiyorum. Parayı geçtim stresim iş olur onuda eve taşıyacak değilim. En az 10 km vardır.

Aa sanki maaşlı elemanlarısın birde fırça yiyorsun işini aksattığın için! Tövbe yarabbim

Valla bir kusurlu aranacaksa bu eşindir..neyse şafağa az kalmış
Ters cevap verince baktı yüz yok yemeğini yedi kalktı. Bugün nazlanıuor tuzlanıyor. Aç karnına gezmiş tansiyon düşer baş A yapar tabi karnını doyurmuş hala başım ağrır ağrıyor bilmemne bide böyle millet üstüne titresin ister

Yanmissin sen. Sen bu kocayla bu sekilde mutlu olamazsin. Bu devirde bu ne. Yemekleri ayirmam yok bilmem ne. Sakin cocuk yapma. Daha da cekersin bu belli.
Olmuyor zaten. Belki eşimin bu tavrıda o yüzden. Tüp bebek tedavisi gerekiyor onuda ben kabul edemiyorum. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Kendi üroloğa görünmesini istiyorum bakalım

Onu daha çok seviyor uzakta hergün olmadı İki güne bir on dakika arıyor ya ondan. Bütün herşeyi bana uyguluyor, uyguladı adetini, töresi bilmemnesi nefret ediyorum hepsinden

Eşim bu kadının çocuğu olamaz diyorum bazen
Bosver ayni dusunce bende de oluyor bazen bizim kvnin esimin annesi oldugundan supheliyim o kadar farklilar ki,Allah benzetmesin insallah deyip geciyorum :) sen biraz uzak davran burun buruna da yasasan kadin o mesafeyi hissetsin canim

Olmuyor zaten. Belki eşimin bu tavrıda o yüzden. Tüp bebek tedavisi gerekiyor onuda ben kabul edemiyorum. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Kendi üroloğa görünmesini istiyorum bakalım
Esin urologa gitmeden tup bebege karar verilemez zaten ,neden gitmiyor? Belki sorun kendisindedir basit bir ilacla duzelebilir yani gayet normal birsey

Kaynana ile ilgili bi konu bulunca okumadan gecemiyorum bunda da başlıkta yazmıyo ama tahmin ettim iş ne kadar eşte bitse de ailelerde de biraz yüz olması lazım çok söyleyecek şey var ama söylenmiyor işte bende bıktım yıldım şu an bile sinir küpüyüm kaynanam kadar yüzsüz insanlar oldukça dert bitmez allah size ve bana sabır versin... :KK34::KK43:

Kaynana ile ilgili bi konu bulunca okumadan gecemiyorum bunda da başlıkta yazmıyo ama tahmin ettim iş ne kadar eşte bitse de ailelerde de biraz yüz olması lazım çok söyleyecek şey var ama söylenmiyor işte bende bıktım yıldım şu an bile sinir küpüyüm kaynanam kadar yüzsüz insanlar oldukça dert bitmez allah size ve bana sabır versin... :KK34::KK43:
Çok çok çok amin bir sürü amin krız geçiriyorum hergün bu kadın yüzünden

Bosver ayni dusunce bende de oluyor bazen bizim kvnin esimin annesi oldugundan supheliyim o kadar farklilar ki,Allah benzetmesin insallah deyip geciyorum :) sen biraz uzak davran burun buruna da yasasan kadin o mesafeyi hissetsin canim
Onu anlayacak kapasitesi yok

Back
X