- 2 Eylül 2014
- 16
- 0
- 36
- 34
- Konu Sahibi duygusalca
Merhaba ben 2ay önce çalıştığım çevreden biriyle tanıştım sevgili olduk en son ilişkimizin ne zaman bittiğini falan sorduk ben dürüstçe cevap verdim o 2sene önce dedi neyse konuyu kapattık facebook intagram fourquare gibi sosyal medya hesaplarımizi kapattık herşey iyi gidiyordu bir kere yalan söyledi bana yalanini yakaladim ve yemin etti birdaha asla yalan soylemeyecegine sonrasinda bende bi güvensizlik oldu her lafinda bi acabalardaydim ilişkimiz ızdırap oluyordu iki ay dolmadan ayrıldık. Facebook da bi fotoğraf gördüm kızla beraber resmin altında "o benim istanbulum"yaziyor bu resmi Mayıs da paylasmis kızın integram hesabina ulaştım kız da bayramda yalnız kendi resmi olan bir fotoğraf paylasmis altına da "Àşık fatif olunca maşuka istanbul olmak düşer "yazmış bu arada Sevgilimin adı fatih. Kız bunu paylastiginda fatihin bunu görecek bi hesabı yoktu eğer aralarında bişey varsa hala hergün telefonuna bakiyordum neden bi msj bi arama görmedim .kafayı yiycem aklımda deli sorular nasıl çözüm bulabilirim bu sorulara