- 2 Eylül 2014
- 16
- 0
- 36
- 34
- Konu Sahibi duygusalca
başka bir hesabı olabilir. pc den falan takip ediyor olamaz mı?
normalde kıskanç ve şüpheli yaklaşmam olaylara ama yani bu kadar tesadüf olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bir hesabı olabilir. pc den falan takip ediyor olamaz mı?
normalde kıskanç ve şüpheli yaklaşmam olaylara ama yani bu kadar tesadüf olabilir mi?
Siz ayrı değilmisinizKıza dair hiç bir mesaj yok facebook da arkadaş bile degiller instagramda mayısta takiplesmisler ama şuan takip durumu da yok aralarinda ama kız Àşık mis gibi şeyler paylaşıyor aklımdan çıkmıyor uyuyamiyorum benimle konuşsa anlatsa aldattim da dese razıyım ama bu belirsizlik kahrediyor.psikologa gitmeyi düşünüyorum böyle asamayacagim
Ayriyiz ayrildigimiza üzülmuyorum bitti gitti ben aralarında bişey varmı benleyken o kız varmiydi bunları bilmek istiyorum srfsiz bişey de anlamadıSiz ayrı değilmisiniz![]()
AMMAN canm ya bırak ne hali varsa görsün . çokta merak ediyosan msj at sor sanane diyecek değil yaAyriyiz ayrildigimiza üzülmuyorum bitti gitti ben aralarında bişey varmı benleyken o kız varmiydi bunları bilmek istiyorum srfsiz bişey de anlamadı
Cevap atmaya tenezzül bile etmiyor zoruma gidende bu.baslarken hersaniye arardı herşey çıkmaya başlayana kadarmiydi.he bide o kızı öyle bir korudu ki o kız senden daha namuslu diye bir cümle kurdu.bende cevap verdim ben senle çıktım senle gezdim dolaştım benim namusuma laf edecegine bu kız bu namussuzlugu hangi serefsizle yaptı diye dysun dedimAMMAN canm ya bırak ne hali varsa görsün . çokta merak ediyosan msj at sor sanane diyecek değil ya
Yahu hala kötü düşünme diyenler var. Fatih İstanbul'u fethetmiş huuuu.Merhaba ben 2ay önce çalıştığım çevreden biriyle tanıştım sevgili olduk en son ilişkimizin ne zaman bittiğini falan sorduk ben dürüstçe cevap verdim o 2sene önce dedi neyse konuyu kapattık facebook intagram fourquare gibi sosyal medya hesaplarımizi kapattık herşey iyi gidiyordu bir kere yalan söyledi bana yalanini yakaladim ve yemin etti birdaha asla yalan soylemeyecegine sonrasinda bende bi güvensizlik oldu her lafinda bi acabalardaydim ilişkimiz ızdırap oluyordu iki ay dolmadan ayrıldık. Facebook da bi fotoğraf gördüm kızla beraber resmin altında "o benim istanbulum"yaziyor bu resmi Mayıs da paylasmis kızın integram hesabina ulaştım kız da bayramda yalnız kendi resmi olan bir fotoğraf paylasmis altına da "Àşık fatif olunca maşuka istanbul olmak düşer "yazmış bu arada Sevgilimin adı fatih. Kız bunu paylastiginda fatihin bunu görecek bi hesabı yoktu eğer aralarında bişey varsa hala hergün telefonuna bakiyordum neden bi msj bi arama görmedim .kafayı yiycem aklımda deli sorular nasıl çözüm bulabilirim bu sorulara
Ben bunun kanıtıni görmek duymak istiyorum sadeceYahu hala kötü düşünme diyenler var. Fatih İstanbul'u fethetmiş huuuu.
Siz kanıt bulana kadar romayı da yakmasınBen bunun kanıtıni görmek duymak istiyorum sadece
Umrumda değil nereyi yakarsa yaksin biliyorum allah büyük yaktığı yerde yanacak.ben sadece gerçeği bilmek istiyorum zaten ayrıldık barışmam imkansız kadınlık gururum ayaklar altında değecek biri olsaydı bu kadar koymazdiSiz kanıt bulana kadar romayı da yakmasın
ben biriyle çıkmaya başlandığında neden facebook,instagram gibi sosyal hesaplar kapatılır anlayamıyorum..bence bu bi güvensizlik meselesi..
herşey iyi gidiyordu bir kere yalan söyledi bana yalanini yakaladim ve yemin etti birdaha asla yalan soylemeyecegine sonrasinda bende bi güvensizlik oldu her lafinda bi acabalardaydim ilişkimiz ızdırap oluyordu iki ay dolmadan ayrıldık.
kafayı yiycem aklımda deli sorular nasıl çözüm bulabilirim bu sorulara