• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda Deli Sorular ..

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhabalar arkadaşlar. Daha önceden de konu acmistim. Arkadaş aracılığı ile biri ile tanıştırıldım. Farklı sehirlerdeyiz ben 30 o 33 yaşında. 4 ay oldu çok şükür hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gidiyor ailesi de yakın zaman da tanışmaya gelecek. Buraya kadar herşey gayet güzel ama, aklıma takılan daha önce nisanlandigimi aayrıldığımi biliyor o sormadi bile ben söyledim, söyledikten sonra sadece neden bittiğini sordu ve hemen kapadı konuyu. Geçmiş geçmişte kaldı ben şimdiye bakarım, geçmişi açmak sadece ikinizi üzer gerek yok. Ben seni herseyinle kabullendim ve seninle bir gelecek kurmak istiyorum dedi. Ama bu kadar meraksiz olması sizce normal mi . Birde ben eski nisanlanlimla bişeyler yaşamıştım, bu bunu da kabul ettiginimi gösteriyor sizce.

Çok yanlış bir durum. Siz ne gibi bir kötülük yaptınız da sizi olduğunuz gibi kabullenmiş?

Belki de nisanlimla bişeyler yasadigimi anladı yada mutlaka yaşamıştır diye düşünüp mü öyle dedi bilemedim, normalde benim de hazetmedigim bir cümle ama kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum

ne kadar saçma düşünüyorsunuz. bazen kadınlara cidden yaranılmıyor. hayır sorsa bu sefer ne kadar bağnaz diyeceksiniz. hesap sorsa daha mı iyi.. benim eşim bana bazı şeyleri hiç sormadı hala da sormaz merak edip. ha sorsa anlatırım ama ondan önceki hayatım onu ilgilendirmiyor. mantıklı birisi gibi davranmış bence.

Ben eşimin, eşimin benim geçmişi üzerinde bilgimiz yoktur.Gerekte yok.. Gecmiş adı üzerinde.. Kurcalamıyor olusu size olan saygısından.. Bence zorlamayın.

Bunu duyduğuma sevindim. Aslında sürekli geçmişi acmamin nedeni de nisanlimla yaşadığım şeyler ona sorun olur mu :|

Merhabalar arkadaşlar. Daha önceden de konu acmistim. Arkadaş aracılığı ile biri ile tanıştırıldım. Farklı sehirlerdeyiz ben 30 o 33 yaşında. 4 ay oldu çok şükür hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gidiyor ailesi de yakın zaman da tanışmaya gelecek. Buraya kadar herşey gayet güzel ama, aklıma takılan daha önce nisanlandigimi aayrıldığımi biliyor o sormadi bile ben söyledim, söyledikten sonra sadece neden bittiğini sordu ve hemen kapadı konuyu. Geçmiş geçmişte kaldı ben şimdiye bakarım, geçmişi açmak sadece ikinizi üzer gerek yok. Ben seni herseyinle kabullendim ve seninle bir gelecek kurmak istiyorum dedi. Ama bu kadar meraksiz olması sizce normal mi . Birde ben eski nisanlanlimla bişeyler yaşamıştım, bu bunu da kabul ettiginimi gösteriyor sizce.

yok kardeş biz kadınlara yaranılmıyor.

şaşkınlık içindeyim şu an.

Allah bazı erkeklere evliya sabrı versin.

yok kardeş biz kadınlara yaranılmıyor.

şaşkınlık içindeyim şu an.

Allah bazı erkeklere evliya sabrı versin.

Belki de böyle insan hiç çıkmadığı için karşıma ondan da düşünebiliyor olabilirim ama:)

Bence yaptiginiz hatayi aklina getirmemistir. Sadece bir nişan bozma vakasi diye düşünmüstür. Yani o konuyu düşündügünü sanmam. Konusmalisin

ne kadar saçma düşünüyorsunuz. bazen kadınlara cidden yaranılmıyor. hayır sorsa bu sefer ne kadar bağnaz diyeceksiniz. hesap sorsa daha mı iyi.. benim eşim bana bazı şeyleri hiç sormadı hala da sormaz merak edip. ha sorsa anlatırım ama ondan önceki hayatım onu ilgilendirmiyor. mantıklı birisi gibi davranmış bence.

Sormamasi bu nisanlimla yaşadığım şeyleri kabullendigi anlamına mı geliyor peki

Bence yaptiginiz hatayi aklina getirmemistir. Sadece bir nişan bozma vakasi diye düşünmüstür. Yani o konuyu düşündügünü sanmam. Konusmalisin

Konuşmak istedim ama onu sorun edecek insan sizce en başından sorması gerekli degilmiydi

Olgun bir erkek gibi davranmis. bence seven erkek üzerinde konusmak istemez. lütfen siz de olgun davranin ve konuyu açmayın.

Sen bu adamla hic yüzyüze gorustun mü ??
Daha ne kadardır taniyorsun ve evlilik düşünüyorsun ??telefondan telefona ne kadar tanıyıp evlenmek ister ki bi insan?
Yani,adamın yaptığı söylediği guzel birsey evet gecmis gecmiste kalsın ama,evlenmek isteyen bi insan yinede bi merak edip sorardı daha önce evlendin mi nisanlandin mi diye.hic sormamasi ve hemen üstünü kapatması bana enteresan geldi.hani sorsaydi sana ve sonrasında böyle birsey söylese anliycam.ama o senin birseyler yaşadığını anlamamistir bence.açık açık konuş bu durumu.

sormamalı tabi sorması büyük saygısızlık.
ben duymak istemem mesela, eşimin eski ilişklerini, bitmiş gitmiş banane, neden dinleyip gereksiz yere gerileyim ki?

aynen öyle.

sonra eski ilişkiler merak edilip öğrenildiğinde kadınlar soluğu burada alıyor

-eski sevgilisi ile şunları şunları yapmış

-eski sevgilisine çiçek almış böcek almış

-eski sevgilisi benden güzelmiş

-vs vs

30 yaşındasınız bir şeyler yaşamanız normal

Ama işte o birşeyler ne kadar

Yani sokakta bakıp bu kızın eline kimse değmemiştir diye düşünülecek bir yaşam tarzı varken cinsel birliktelik yaşadı iseniz açıkça anlatın

Ama tahmin edilebilirse ona olan tavırlarınızdan da çıkarabilir

Yahu sormaması kabul ettiğini mi gösterir gibi saçma bir soruyu çok düşündün mü sormak için? sormamış işte, sormadığı için de bilmiyor çünkü bilmek istemiyor. çünkü umrunda değil, yani önemsemiyor.

Oldu mu?

bende nişan attım
vallahi benimki de pek sormadı
ama aslında sormaması normal
bana neden bittiğini sordu falan üstünde pek durmadık

Sormamasi bu nisanlimla yaşadığım şeyleri kabullendigi anlamına mı geliyor peki

benim eşim anlamıştı konuşmalarımdan hareketlerimden ama direkt suratına suratına söylemedim. ilk zamanlar ondan emin olana kadar çaktırmadım çünkü dışarda iyi niyeti suistimal eden çok insan var. sonra yavaş yavaş sinyal gönderdim anladı zaten. karşınızdakını tam tanımadan içinizi dökmeyin. zaten tanıdıkça anlayacaksınız bu konu hakkındaki düşüncelerini.

Back
X