• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda Deli Sorular ..

Bunu duyduğuma sevindim. Aslında sürekli geçmişi acmamin nedeni de nisanlimla yaşadığım şeyler ona sorun olur mu :|

Mutlaka eşinizin hayatında daha önce biri olmuştur ve kuvvetle muhtemel yasadıgınız seylere benzer seyler yasamıstır.. Sizden duymak istediği şeyi söyleyin kendisine yeter.. Zorlamanın alemi yok. Herşeyi bilmesinin gereği olmadıgı gibi..

Adam gayette hakli gecmisi kurcalamak ancak 2nizi yorar gecmis gecmiste kalmistir...yasin 30mus yani kabul etmeyi goze almistir tabikide...

Daha ne işte sormuyor incelemiyor. Neyi öğrenmesini neyi duymasını istiyorsun ki.

Sadece öğrendikten sonra herhangi bir tepki verir mi. Bazı arkadaşlar bence kafaya takabilir diyor aklımı çok karistiyorlar açıkcası

nerden öğrenecek ?
adam sormadı ama ille de anlatacam mı diyorsunuz ?
adamın size saygı duyduğu kadar sizde kendinize saygı duysanız keşke ...

Haklısınız aslında önceden ben kötü bişey yapmadım sevdim ve bişeyler yaşadım işine gelmeyen varsa yol orda derdim ki bir çok kişiye de yaptım bunu ama bundan neden bu kadar kafaya taktım bu kadar dert ettim inan bende bilmiyorum

Haklısınız aslında önceden ben kötü bişey yapmadım sevdim ve bişeyler yaşadım işine gelmeyen varsa yol orda derdim ki bir çok kişiye de yaptım bunu ama bundan neden bu kadar kafaya taktım bu kadar dert ettim inan bende bilmiyorum

kötü birşey yapmadınız tabi..
ben biraz anladım sizi doğru mu anladım bilmiyorum ama bence neden sormadı beni kıskanmıyor mu gibi mi düşünüyorsunuz ?
iyide sorsa ne diyeceksiniz allasen.. öpüştük koklaştık seviştik ..ee yani bu detayları bilmenin kime ne faydası var.. birde dillendirip adamın kafasında canlandırmasını mı istiyorsunuz anlamadım ki ?

Rahatsızlığını tahmin etmeye çalışıyorum,eğer bekaret ile ilgili senin kafanı kurcalayan birşeyler varsa çevremde bunu kabul edip evlenen de oldu,bunu sorun haline getirenler de oldu.Yanlış anlıyorsam kusura bakma lütfeno_O

kötü birşey yapmadınız tabi..
ben biraz anladım sizi doğru mu anladım bilmiyorum ama bence neden sormadı beni kıskanmıyor mu gibi mi düşünüyorsunuz ?
iyide sorsa ne diyeceksiniz allasen.. öpüştük koklaştık seviştik ..ee yani bu detayları bilmenin kime ne faydası var.. birde dillendirip adamın kafasında canlandırmasını mı istiyorsunuz anlamadım ki ?

Haklısınız teşekkür ederim içim rahatladı biraz sanırım kimseye sormamam bu konuyu dillendirmemem çok kafamı karıştırıyor etrafimdakiler

Sana "ee peki seviştiniz mi" diye soracak bir ilişki seviyesinde değilsin henüz. Ya hiç ilişki yaşadığını düşünmedi ya da level atlayıp öyle deşerim bu durumu dedi ya da adamın umrunda değil gerçekten. Ne düşündü bilemeyiz. Ama eğer ki merak ediyorsan başta konuş, en azından düşüncelerini anlamaya çalış çaktırmadan. İlişkiyi ilerletip, aşık olursan adama ve o da "aaa bakire değil misin olmaz bu iş" derse daha zor olur senin için.

Meraksız değil arkadaşım. Son derece saygılı bi kişi. Olması gerektiği gibi davranmış. Bravo ona. Çok olgun ve adam gibi bir yaklaşım. Tut ki ayrılık sebebin çok kötü, anlatmaya çekineceğin şeyler var. Başka bi adam olsa merak eder evet. İlerde bunu sana karşı kullanmak için, senin açığını yakalamak için ve art niyetli başka sebeplerle merak eder. Emin ol buna..
Ama bu adam sana geçmiş değil benimle olan zamanın önemli diyerek büyük erdem ve kaliteli bi tavır sergilemiş. Çok takdir ettim.. Allah bozmasın inşallah, böyle insandan zarar gelmez bence

Merhabalar arkadaşlar. Daha önceden de konu acmistim. Arkadaş aracılığı ile biri ile tanıştırıldım. Farklı sehirlerdeyiz ben 30 o 33 yaşında. 4 ay oldu çok şükür hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gidiyor ailesi de yakın zaman da tanışmaya gelecek. Buraya kadar herşey gayet güzel ama, aklıma takılan daha önce nisanlandigimi aayrıldığımi biliyor o sormadi bile ben söyledim, söyledikten sonra sadece neden bittiğini sordu ve hemen kapadı konuyu. Geçmiş geçmişte kaldı ben şimdiye bakarım, geçmişi açmak sadece ikinizi üzer gerek yok. Ben seni herseyinle kabullendim ve seninle bir gelecek kurmak istiyorum dedi. Ama bu kadar meraksiz olması sizce normal mi . Birde ben eski nisanlanlimla bişeyler yaşamıştım, bu bunu da kabul ettiginimi gösteriyor sizce.

Adam seni seviyorsa eğer daha önce yaşadıklarını dinlemek istememiştir. Seni başkasıyla düşünmek geçmişte de olsa üzebilir. Bence tamamen sevgiden çok takılma derim. Geçmişe bakarak geleceğe yürüyemezsiniz.

Back
X