Çok geçmiş olsun, dert olmaz olur mu elbette dert, insanın eşinin uzakta olması çok zordur.
Onun sizde, sizin onda kalır aklınız, birkaç günlüğüne bile olsa eşinizin yanına gidemiyor musunuz, çocuğunuz küçük mü?
Ya da rapor alıp onun sizin yanınıza gelme imkanı yok mu?
Canım, Allah sabır, dayanma gücü versin sana..
Eşine de çok geçmiş olsun..
Canım ya..Allah sabır versin..
Dayanmak çok zor olsa gerek..
İnsanın eşinde aklı kalmaz olur mu, hemde hasta olduğunu bilirken..
Bayramda görüşme şansınız olacak mı eşinle?
Dert olmaz mı hiç ?
Biz eşimle sevgiliyken eşim Hakkari de askerdi.. O zaman bile çok üzülürdük, asker olduğu için cep telefonu kullanması bile kısıtlıydı çünkü..
Ki sevgili ile eş arasında dağlar kadar fark var..
Mümkün olsa da kısa süreliğine de olsa görüşebilseniz keşke..
Yol açısından değil ama izin açısından gelme ve gitmelerinde sıkıntı yok canım, oralarda şartlar kötü olsada, günde 18-19 saat çalışsalarda arkadaşlık dostluk çok iyi, müdürleri vs. arkadaş gibi. İstedikleri zaman izin veriyorlar, ama geliş gidiş sıkıntı, 15 ay bitti kaldı 9 ayımız.
Ama yalan söyleyemem, hemen hemen her 2 - 3 ayda bir 1 hafta, 10 gün geldi. En son da 8 eylülde geldi, 21 gün kaldı.
Kurban bayramında gelemez çünkü ramazan bayramında gelmeyenler, kurbanda gelecekler. Haksızlık olmasın.
Ama kurbandan sonra gelebilir, yada şubat tatilince.
Bu arada teşekkür ederim ilgin için.
Dert olmaz mı hiç yaa .Allah yardımcınız olsun inşallah eşinizden uzaklarda çok kolay olmamalı . İnş tez vakıtte eşinizde saglıgına kavusur.
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum kısa süredir belki ayrıyız eşimden ama yrılığın stresi sıkıntısı insanı yiyip bitiriyot.urfaya tayinimiz çıktı sanırım kısmet böyleymiş ve suriye sorunları iyce avlukaya çıkmış bulunuyor eşim ilk adım attımızda bır ay once sınıra gonderıldı alarm verıldı ve orada bekledıler cadırlarda yasamlarını sürdürmeye çalışmaktalar zor şartlar altında çok şükür güvenlik açısından şuanda bi sıkıntımız yok ama işte bu stres insanı yiyp bitiriyor tekrar geldıler bırlklerıne donduler ama şimdi tekrar gundemdende haberlerı olanlar bilir suriyenin yüzünden haşk zor durumda ve eşlerimiz yine oraya gitt bende tek basımayım ve 10 haftalık hamıleyım dua edıyorum hayırlsııyla bu belirsizlik son bulsun ve evlerıne yurtlarına donsunler ıstıyorum yanı eslerımız uzaktayken bızlerde onlar kadar olmasakta aynı sıkıntıları yasamaktayız malesf guclu olmakta en cok bize düşüyor moral vermek için onlara rabbım onların yar ve yardımcısı olsun ınsallah esınıze acıl sıfalar dılıyorum bıranonce sıfa bulur ınsallah
Çoğu gitmiş azı kalmış çok şükür ama yine de dayanmak güç tabi ayrılığa..
İnşallah bir daha ayrılmak zorunda kalmazsınız.
Eşin sağlıkla sıhhatle kavuşur evine..
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSIN INSALLAH
benım esımde haftanın 2 gecesı Gece calsııyor yanı bu hesaba gore ben onu en son salı aksamı gordum bugun ıse cuma bu aksam gorucem
yalnızlıkta degıl sankı hıc yokmus gıbı hıssedıyorum huzun kaplıyor ıcımı
Allah sıze sabır versın bu ayrılık ne kadar surecek boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?