- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
Kizlar daha oncede cozum yolu ariyorum die forum acmistim tavsiyeleriniz uzerine esimle aramiz daha iyi Sukurler Olsun. Artik esim bana daha fazla Zaman ayirmaya basladi. Tabi bende artik daha dikkatliyim. Simdi ise kafama takilan bir konu var ve sizin yardiminiza ihtiyacim var. Yazlari esimle birlikte tatile gidiyoruz . Tatile gittigimiz bolgenin yakininda esimin akrabalari ve annesi orda oturyor. Bizde tatil donusu 3-4 gun orda kaliyoruz. Uzaktan akrabalari olan bir kadin var. Esinden ayrilmis ve 3 cocugu var. Kadinin yasi genc 38 civarlarinda. Iyi de bir kariyeri var. On larda tatili orda degerlendirio cocuklaru ve annesiyle. Bénim kvyle yanyana oturuolar.haliylede anneler hep birlikteler. Gecen yaz hep birlikte yemekteyiz kadin esimle konusuyor ve resmen bénim yanimda suh suh konusmalar. Ilk tabi ben bisi anlamadim ama sinirlendim sonra esimle havuzdayken itiraf geldi esim eskiden platonik bisiler hissediomus ona karsi. Tabi esimle caktirmasamda bende bi kiskanclik basladi. Hemen gozetim altina aldim. Nereye gitse bende onun pesinden tatili bitirdik. Sonra akrabalarinin sozu icin kizin oturdugu sehire gitmek durumunda kaldik.orda da kadini tanimamazliga geldim. Zaten cok uzun kalmadik.1 gunde geri donduk. Dun esimin telefonunda resimlere bakarken bisey dikkatimi cekti. Annesinin resmini cekmis sozde ve arkasinda da bu bahsettigim kadinin resmi annesi cekilmis gibi gozukuo ama arkadan resmen poz vermis. Bu yaz bu kadinla tekrar karsilasmak zorunda kalicam ve kafam cok karisti. Sizce ne yapmam nasil daveanmam lazim ? Esimle konusmalimiyim? Yoksa hic bisi yokmus gibi mi davranmaliyim?