Aklımda sorular

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Benim genital bölgemin üst tarafında bikini bölgesinde yağ bezesi gibi bir şey oluştu. selülit yırtığının üstünde oluşmuş hpv siğili olamaz demi? Olma ihtimali varsa doktora gideceğim

Sorunuza kimse yanıt vermemiş. Daha önce genital uçuk nedeniyle bende jinekoloğa gittiğim için yazmak istedim. Ancak genital bölgenin üstünde yani sizin dediğiniz dış bölgelerde değildi. Vajina bölgesine yakın bir yerde çıkan siğildi. İlişkim olduysa ciddi bir durum olabileceğini ama kıl kökü iltihabının da böyle şeylere neden olduğunu söylemişti. Bikini bölgesinde yani dış bölgelerde ise hpv olacağını sanmıyorum. Ama ilişkin olduysa yine de bir doktora görün ne olur ne olmaz. Eğer ara ara tekrarlayan bir durumsa görünmekte yarar var.

Sorunuza kimse yanıt vermemiş. Daha önce genital uçuk nedeniyle bende jinekoloğa gittiğim için yazmak istedim. Ancak genital bölgenin üstünde yani sizin dediğiniz dış bölgelerde değildi. Vajina bölgesine yakın bir yerde çıkan siğildi. İlişkim olduysa ciddi bir durum olabileceğini ama kıl kökü iltihabının da böyle şeylere neden olduğunu söylemişti. Bikini bölgesinde yani dış bölgelerde ise hpv olacağını sanmıyorum. Ama ilişkin olduysa yine de bir doktora görün ne olur ne olmaz. Eğer ara ara tekrarlayan bir durumsa görünmekte yarar var.
Daha önceki konularınıza bakarken fark ettim, sanırım ilişkiniz olan kişinin daha önce ilişkisi olmuş. Eğer siz de korunmadan ilişki yaşadıysanız mutlaka gidin, olma ihtimali var. Siğil muhtemelen kendiliğinden geçecektir ama bir virüsten kaynaklıysa dediğim gibi hpv vs. ise sık sık çıkmaz pek belirti vermez ama uzun aralıklarla tekrarlar.

Back
X