Merhaba 26 yaşındayım.2023 kasım ayında genital bölgemde duşta fark ettim küçük böyle et beni gibi bide vajina kenarında ufak bir tane var. Daha sonra çok korktuğum için ilk doktora gitme sürecim 2024 Mayıs ayındaydım doktor bu senin vücudunun kendi yapısı dedi, herhangi bir büyüme var mı dedi ben de hayır dedim. Hocam yakabiliyor muyuz dedim bu arada asla önyargılı değil, büyüme olursa sıkıntı dedi bu arada devler hatanesi ve prof neyse. Daha sonra altı ayda bir gelmen yeterli olur ama kötü bir durum göremiyorum dedi. Ben ısrarla Smear istedim ama kendisi tecrübesini dayanarak gerek yok dedi ama ben yine de yaptırdım ve sonucu negatif geldi.Kullandığın pedi değiştir vs tarzında öneride bulundu alerjikte olabilir dedi, bu arada vücudum alerjiye çok yatkın küçüklüğümden beri ama ben kesinlikle bu yüzden olduğunu düşünmüyorum. Neyse daha sonra 2024 Kasım ayında yani yaklaşık bir yıl önce farklı devlet hastanesine gittiğimde doktor uzman dr idi, bir önceki doktorun söylediğini söyledim benim yapımdan kaynaklı olduğunu söylediğini,doktorda hayır bu hpv dedi,ve böyle çok tuhaf bir bakışı vardı ilk gittiğim doktorda baya yaşlı ve tecrübeliydi ben anlamadım.Bu arada siğil mi et benimi neyse küçül ve hala duruyor bazen gözüme küçülmüş gibi geliyor. Uzun bir ilişkim vardı muhtemelen ondan bulaştı daha sonra zaten kendisiyle ayrıldık,öğrendiğim süreçten beri hiç bir şey yaşamadım dahada tövbe ettim zaten. Bu arada beslenmeme çok dikkat ettim uzun bir süre maalesef sigara kullanıyorum ama çok fazla içmeye başladım stresten dolayı.Vitamin vs kullandım.Kefir doğal ev yoğurdu yaptım yedim. Keşke böyle olmasaydı gerçekten çok üzgünüm. İzmir’de özel ya da devlet hastanesi önerisi olan var mıdır bu arada, herhangi bir akıntım veya regli düzensizliğim yok hiç bir şekilde. Lütfen önerisi tavsiyesi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.