Aklımdaki sorular :)

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
1- Yumurtlama gününden 1 gün önce iliski oldu ertesi gun kasıklarımda cok agrı ve batma oldu yumurladığımı anladım gunuydu cunku :) sorum sperm vucutta 3 gun kalıyormus bir gun sonraki yumurtlama degerlendirilmis olur mu?

2- Suan hamile degilim evde philips lazer epilasyon kullaniyorum adetime 13 gun var sizce kullansammi ?

3- Disimi cektirmem lazım ama varsa etkilenirmi ki bi zararı olurmu ki diye dusunuyorum ..
Aklımda deli sorularr
Sorularımdan hangisi hakkınfa bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

1) yunurta çatlamış ve yunurtlama gerçekleşmiş. Sperm 3 gün yaşadığına göre evet karşılaşma ihtimalleri yüksek.. Ki inşallah öyledir :)

2) hamilelikten emin değilsin ki 13 gün var belli olmaz. Lazer epilasyon ilk zamanlar bilmediğin için sıkıntı olmaz.

3) diş için röntgen çekilmeyeceksen hamilelikten önce dişini hallet zorlanırsın. 13 gün var daha rahme yerleşmesi için zamanı var.. Hemen yaptırmanı tavsiye ederim :)

Eğer hamileysen kızın olacak, çünkü xler dayanıklı, yler hızlı gidiyor ama çabuk ölüyor, yumurtlamanın ilişkiden sonra olduğunu düşünüyorsan yler ölmüştür çoktan, xler dayanıyor 3 gün, eğer tutarsa kızın olacak :) bu başlığa yaz olur mu ilerde :)

Okuyunca bi an heyecanlandım sanki gercekmis gibi :) cunku kizim olmasini istiyorum bende :) herseyin hayirlisi artik

Insallah tutmustur canim :) diger cevaplarin icinde tesekkurler :)

2. soruna cevap vereyim bence hemen bırakmalısın bende yapıyordum evde lazer 2. bebeği düşündüğüm an hemen bıraktım 7 aydır uğraşıyorum hala o ayrı tabi

1. Eger dollenme olduysa arkadaslarin dedigi gibi kiz olur buyuk ihtimal
2. Daha kese olusmadi epilasyon yapabilirsin bence
3. Dr git soyle durumunu , dr uygun seyleri yapar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…