slm kızlar merhaba sizlerden yardım istiyorum..aslında bu işin içinden çıkamıyorum birazda utanıyorum doktora gitmeye sizlere sormak istedim....ağustosta evlenicem ve malum ilk gece fobisi ve hymenin kanaması söz konusu..bazı hymenlerin esenek yapıda olduğunu internetden öğrendim ve şekil olarakta baktım.daha sonra kendi vajınamla karşılaştırdım yalnızz hiç ordaki şekillere benzemiyor gbi geldi..ya aslında bunları buraya yazarkende utanıyorum kızlar.sanki esnek bir hymene sahibim gbi geldi tabi karşılaştırmlardan öle anladım.doktora gidip yapısını ve ilk gecede kanaması söz konusu ile ilgili bilgi almak istiyorum.malesefki ilk gece her iki taraf içnde önemli özelliklede erkekler için...ve o gecenin sabahı babasının evine bile gönderilen ve doktor doktor gezdirilen kızlar varmış.bende bu durumla karşılaşmak istemiyorum.açıkcası aklımada acabalar kaldı..bende o esnek hymenli yapıya sahipmymdr diye?doktora gitmeyede utanıyorum.jinekolog arkadaşlar varsa özelden daha detaylı konuşmak isterim şimdiden teşekkürler kızlar