aklımdaki şüphe:(:(

yapmayın Allah aşkınıza ya konu sahibi bir panikle yazmış cevap verenler de rahatlatmak yerine "sorunun çözümü için" diey yaklaşmış
böyle bir yaklaşım olamaz yaa ortada sorun mu var ki konu sahibinin gereksiz yersiz olan ama bu gereksizliği ancak evlendikten sonra anlayabileceği bir korkusu var.
konu sahibi rahat olsun korkulacak merak edecek hatta nacizane fikrim doktora gidecek bir durum yok
yaşayın ve görün, rahat olun , bu durumu merak etmeyin bence ve en önemlisi kendinizi asla başkalarıyla kıyaslamayın , internet yazılarıyla kendinizde takıntı oluşturmayın, asla başkalarının yaşadığı şeylerin sizin de başınıza geleceğine kendinizi inandırmayın
siz de ilişkiniz de kendinize

tabikide yaşayıp görücez.fakat insan bazı fikirlerine düşüncelerine hakim olamıyor..kendi hislerimize müdahale edebilseydik takıntılı yada kuşku duyduğumuz duygu ve hislerimiz olmazdı diye düşünüyorum...ama burdaki inasanlrın fikirlerine öenm vermeseydm yazmadmmm..kimseyede oturup anlatmam :)

bu konuyla alakalı bir hikaye paylaşmak istiyorum sizinle ...okulda bir hocamız paylaşmıştı daha önce görev yaptıgı bölgede olmuş

Bir düğün olmuş memleketin birinde gerdek gecesi adam eşini kız olmadıgını anlamıs ve kızı kaptıgı gibi babasının önüne atmış kıza meydan dayağı atmışlar kızın ağzını bıçak açmamış hiç birşey söylememiş neyse doktora götürmeye karar vermişler doktor kızı muayene etmiş ve hymenın normal olması gerek yerden biraz daha içeride ve elastik yapıda oldugunu fark etmiş ve raporunu ona göre yazmış neyse sonucu öğrenmiş aileler sonrasında kız intihar etmiş gururuna yedirememiş olanları

merak etme canım her evlenme arefesinde olan insanın aklına geliyor böyle şeyler sen çok takmışsın kendinden eminsen esneklik olayını takma eğer eşin şüphelenirse gidersin dr.a o utansın yaptığından senin utanacak çekinecek bişi olmadığına göre bunlarla zehir etme en güzel günlerini mutlu olman dileğiyle...

teşşekkür ederim ii dileklerin için saol cnm:)

herkeste olabilecek korkular bunlar evlenmeden önce sen kendini bilsen bile insan şüpheye düşebiliyor bendede olmuştu eşime söylemiştim ben seni bir damla kan için sevmedim zaten biliyorum güveniyorum sana deyip susturmuştu beni:16::16:

takma canım zamanı gelsin öyle düşün üzme tatlı canını ama o çarşaf göstermeyide sil kafandan çok ayıp ya istemiyorum sen bil yeter de konuyu kapat bence..

bu konuyla alakalı bir hikaye paylaşmak istiyorum sizinle ...okulda bir hocamız paylaşmıştı daha önce görev yaptıgı bölgede olmuş

Bir düğün olmuş memleketin birinde gerdek gecesi adam eşini kız olmadıgını anlamıs ve kızı kaptıgı gibi babasının önüne atmış kıza meydan dayağı atmışlar kızın ağzını bıçak açmamış hiç birşey söylememiş neyse doktora götürmeye karar vermişler doktor kızı muayene etmiş ve hymenın normal olması gerek yerden biraz daha içeride ve elastik yapıda oldugunu fark etmiş ve raporunu ona göre yazmış neyse sonucu öğrenmiş aileler sonrasında kız intihar etmiş gururuna yedirememiş olanları

hadi yaaaaa nasıl insanmış bunlarr yazık oldu kıza yaa allh rahmet etsn inşlhh

hadi yaaaaa nasıl insanmış bunlarr yazık oldu kıza yaa allh rahmet etsn inşlhh

ya işte böyle ....

cahilliğin oldugu her yerde bu tür olaylar malesef oluyor ...o yüzden demem o ki eşin tarafı madem bu tür şeylere önem veriyo(ben yerinde olsam böyle bir şey yapmalarına asla izin vermezdim) eşinide al doktora git ne neymiş öğren rahatlasın sende o da

bence ne dr a git ne de endişelen o özel anı böyle şeyler düşünerek mahvetme nişanlınla paylaş(bu konuya önem veriyor anlaşılan)esnek yapıda olabileceğini böyle durum olursa herhangi bi endişenin olmadığını rahatlıkla dr a gidebileceğini herhangi bi şüphe duymamasını söyle ...bu konuda aslına bakarsan çiftlerin bakış açıları ve güvenleri önemli benim kanamam ilk gün olmadı kendimi biraz sıktım tam anlamıyla birleşemedik ikinci gün oldu ama hiç bi sıkıntı olmadı ne dr ne tartışma sen rahat ol herşeyi nişanlınla paylaş artık:)sevgiler.....

Sen kendinden eminsen nişanlın da senden eminse ne diye bu korku?
Diyelim kanamadı bunu eşinle halledersin değil mi?
Sülaleye anlatmanıza gerek yok kızlık zarının esnekliğini... :24:

sen kızlık zarını nasıl görebildinde esnek olduğuna karar verdin anlamadım pek :) sen kendini biliyorsan korkmana hiç gerek yok ..ilk gecem benim kanamam olmadı tamam kabul kendimi kötü hissetim ama eşime dedim hemen doktora gidebiliriz benim korkum yok dedim,eşim sağolsun anlayışlıdır ve bilgilidir ,böyle şeylerin olabileceğini ve bana güvendiğini söyledi..bir dahada konusu olmadı..

gerçekten dışardan nasıl görebildin kızlık zarını,bu kadar kolay görülüyor mu:26:
sen kendini bildikten sonra niye sorun ediyorsun.aynısı arkadaşımın başına gelmiş.zarı esnekmiş.eşine ben kendimi biliyorum dr gidelim demiş.eşi hayır demesine rağmen dr gitmiş.kafasında şüphe kalmasın eşimin demişti:34:

bence ne dr a git ne de endişelen o özel anı böyle şeyler düşünerek mahvetme nişanlınla paylaş(bu konuya önem veriyor anlaşılan)esnek yapıda olabileceğini böyle durum olursa herhangi bi endişenin olmadığını rahatlıkla dr a gidebileceğini herhangi bi şüphe duymamasını söyle ...bu konuda aslına bakarsan çiftlerin bakış açıları ve güvenleri önemli benim kanamam ilk gün olmadı kendimi biraz sıktım tam anlamıyla birleşemedik ikinci gün oldu ama hiç bi sıkıntı olmadı ne dr ne tartışma sen rahat ol herşeyi nişanlınla paylaş artık:)sevgiler

daha öncesinden konuştum ..ben seni onun için sevmiyorum milletle bu tarz konuşmaya girme vee sen böle şeyleri duyma dedi ve kızdı:)sonra tekrardan açmak istemdmm admı durduk yere kıllandırmayım dieee

gerçekten dışardan nasıl görebildin kızlık zarını,bu kadar kolay görülüyor mu:26:
sen kendini bildikten sonra niye sorun ediyorsun.aynısı arkadaşımın başına gelmiş.zarı esnekmiş.eşine ben kendimi biliyorum dr gidelim demiş.eşi hayır demesine rağmen dr gitmiş.kafasında şüphe kalmasın eşimin demişti:34:

evet kendin bakıp görebilirsin zaten çok içerde değil ki

Bunları niye kafana takıyorsun ki nişanlın sana güvenmiyor mu böyle bir şeyle itham etmeye kalkan bir tipse evlenme bence

Benim ilk ilişkiden sonra kanama olmadı
Ertesi gün azıcık bir kan geldi o sırada tuvaletteydim düşün yani o tür düşünen bir insan olsa yanlış anlar

evet kendin bakıp görebilirsin zaten çok içerde değil ki

dışardan bakıp görülüyorsa o zaman millet bisiklete bindim kızlığım bozuldu,jimnastik yaptım kızlığım bozuldu dediklerinde haklılar,ne diyeyim:53:

Benim ilk ilişkiden sonra kanama olmadı
Ertesi gün azıcık bir kan geldi o sırada tuvaletteydim düşün yani o tür düşünen bir insan olsa yanlış anlar

evet size katılıyorum. Hiç kanamada olmaya bilir. bu bakire olmadığınız anlamına gelmez. burada önemli olan GÜVEN.

dışardan bakıp görülüyorsa o zaman millet bisiklete bindim kızlığım bozuldu,jimnastik yaptım kızlığım bozuldu dediklerinde haklılar,ne diyeyim:53:

dedm ya internetden baktım araştırdım yaaa..işte jimsantik yapmalarda.bazı sporlarda bu durum olabiliyomuşşş iştee çok şükr böle bii spor dallryla ilgm olmadı

kendin bakınca göremessin sen bakınca görebiliyormusun? Jinekoloğa görunmesi lazım

arkadaslar hymen dedıgınz zaten (normal sınırlanrındaysa) vaginanın 1.5- 2 cm içinde oluyor dolayısıyle sende görebilirsin tabi görebilecek kadar eğilebilirsen..o nedenle yırtılması kolay...

konu sahibi arkadasımın jinekologa görünmesi o ayrı bir olay been baska seyden bahsedıyorum internettende arastırabılırsınız istersenız

dedm ya internetden baktım araştırdım yaaa..işte jimsantik yapmalarda.bazı sporlarda bu durum olabiliyomuşşş iştee çok şükr böle bii spor dallryla ilgm olmadı

peki sen zarına nasıl bakabildin

ayrıca doktorlar o tür şeylerle kızlık zarının bozulmayacağını söylüyor

Son düzenleme:
Back
X