aklımdaki şüphe:(:(

esnek diye kanamadı diye babanın evine göndericek bi adamsa zaten göndersin.sen kendini ispat etmek zorunda hissediyosan sorun var demektir.bu kadar ezik olmayın ya.

slm kızlar merhaba sizlerden yardım istiyorum..aslında bu işin içinden çıkamıyorum birazda utanıyorum doktora gitmeye sizlere sormak istedim....ağustosta evlenicem ve malum ilk gece fobisi ve hymenin kanaması söz konusu..bazı hymenlerin esenek yapıda olduğunu internetden öğrendim ve şekil olarakta baktım.daha sonra kendi vajınamla karşılaştırdım yalnızz hiç ordaki şekillere benzemiyor gbi geldi..ya aslında bunları buraya yazarkende utanıyorum kızlar.sanki esnek bir hymene sahibim gbi geldi tabi karşılaştırmlardan öle anladım.doktora gidip yapısını ve ilk gecede kanaması söz konusu ile ilgili bilgi almak istiyorum.malesefki ilk gece her iki taraf içnde önemli özelliklede erkekler için...ve o gecenin sabahı babasının evine bile gönderilen ve doktor doktor gezdirilen kızlar varmış.bende bu durumla karşılaşmak istemiyorum.açıkcası aklımada acabalar kaldı..bende o esnek hymenli yapıya sahipmymdr diye?doktora gitmeyede utanıyorum.jinekolog arkadaşlar varsa özelden daha detaylı konuşmak isterim şimdiden teşekkürler kızlar

bence sen kendinden emin değilsin o yüzden böyle yapıyorsun.....

şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte

günaha girmek istemiyorum ama bence senin başka bi korkun var.. istersen paylaş yardımcı olamaya çalışalım

Son düzenleme:
sen kızlık zarını nasıl görebildinde esnek olduğuna karar verdin anlamadım pek :) sen kendini biliyorsan korkmana hiç gerek yok ..ilk gecem benim kanamam olmadı tamam kabul kendimi kötü hissetim ama eşime dedim hemen doktora gidebiliriz benim korkum yok dedim,eşim sağolsun anlayışlıdır ve bilgilidir ,böyle şeylerin olabileceğini ve bana güvendiğini söyledi..bir dahada konusu olmadı..[/Q

aslında bende nişalıma dedmki hani kanamazsa doktora gideriz bazı insanlarda durum böyle böyle diye anlatdımm..yaa senn takma böle şeyleri .bidahada kmseyi dinleme dedi ve azarladı benii:)

eee sorun yok o zaman neden bu kadar yıpratıyorsun ki kendini :1:

bence sen kendinden emin değilsin o yüzden böyle yapıyorsun.....

kendimden gayet eminim...bu sadece bi araştıma eğer bu konuda yazılan diğer arkadaşların yazdıklarını okursan onlarda bu konuyu takan arkadaşlar war aralarında..bence sizde bu konuyu okuyduğunuza göree konu sizide ilgilendirmiş

canım artık üzme kendini birde bu ortamda yıpratılma artık...bak ben 15 yıldır ebe-hemşireyim. ve evliyim ayrıca...bu işlerin nasıl oldugunu heralde kadın doğum uzmanı kadar bilirim ..biz onlardan çok görüyoruz kadınları ayrıcada .gelelim senin mevzuya,o senin okudugun internetteki elastik olan hymenler çok nadir neyseki ve muayene etmeden de anlamak mümkün değil.senin kıyaslama yapmanın hiçbir anlamı yok, kaldıki bir birine benzeyede bilir,emin olabilirsin ki birleşme sırasında kanama olacaktır zaten buda eşinin ikna olmasına yetecektir,vajinanın darlıgı olsun,zarın durumu olsun,eşin çabalayıp duracaktır zaten...kız olmayanlarda bu tür sorunlar yaşanmaz.başka sorular veya sorunların olursa özelden mesaj at bilgimi paylaşırım seninle

bu işe ilk gecede olcak bitcek gözüyle bakma.zamana bırakın,kendiliğinden olur.için rahat etcekse doktora git.bana ordan çocuk çıkıyo dert ettiğin şeye bak demişti.acımıyorki.sadece içinde bir korku varsa o kasılam yapar biraz işin zorlaşır.

ben şahsen eşime bakire olmazsam ne olur diye sormuştum.o da ayrılmam demişti.aksi bi şey söyleseydi ayrılmayı düşünebilirdim.bakire olmasan bile bu işin çok pratik olmayışı senin tecrübesizliğini ispatlar.erkekler hemen anlar derler.ama bakire olmasaydım ettiğimiz kavgalarda yüzüme vururmuydu,olabilir.ama ayrılmazdı onu biliyorum.ksa bişey gösterme demişti bana ama gösterdim.iyi yapmışım.
ama ben kızın yaşı çok küçük değilse evlilik öncesi cinsellik yaşayanları yanlış bulmuyorum.günahı vardır,bi şey diyemem.sadece kızlar doğru kişiyle olmalı.yoksa kendinizi kötü hissedebilirsiniz.erkeğin bakışıda sonra çirkin oluyor.onlara fazla fırsat,meydan vermeyin derim.

benim tanıdığım biri varki şu an 55 yaşında.kadın kaynanayı sevmiyor.diğer gelinleri öyle değil.sordum nedenini.evlendiği gece eşine bu gece olmasın,yarın şehir dışına gidiyoruz orda olsun demiş.adam çok anlayışlı bir zaten,tamam demiş.sabah kaynana bu iş ispatlanmadan bir yere gidemezsiniz demiş.o gece zorla olmuş.kadın tavma geçirmiş.hala unutmamış.bu kaynana normalde mülayim bir insan.gelenekçi yapı işte.

ben şahsen eşime bakire olmazsam ne olur diye sormuştum.o da ayrılmam demişti.aksi bi şey söyleseydi ayrılmayı düşünebilirdim.bakire olmasan bile bu işin çok pratik olmayışı senin tecrübesizliğini ispatlar.erkekler hemen anlar derler.ama bakire olmasaydım ettiğimiz kavgalarda yüzüme vururmuydu,olabilir.ama ayrılmazdı onu biliyorum.ksa bişey gösterme demişti bana ama gösterdim.iyi yapmışım.
ama ben kızın yaşı çok küçük değilse evlilik öncesi cinsellik yaşayanları yanlış bulmuyorum.günahı vardır,bi şey diyemem.sadece kızlar doğru kişiyle olmalı.yoksa kendinizi kötü hissedebilirsiniz.erkeğin bakışıda sonra çirkin oluyor.onlara fazla fırsat,meydan vermeyin derim.

yokk yani 23 yaşındayım....yani bakireliğimi kaybetcek bişey yapmadım..sadece merak etdm yanii..evlilik öncesi cinsel sendrom işte...etraftan duyduğumuzz okuduğumuz şeyler. bizimde başımıza gelmez demiyelim çinkü insanizz.bizimde başımıza gelirse avaba ne yaparızz derdindeyimm..çok şükür kendimden eminimm...

şimdiden bunları düşünüp bunun kafanda yer etmesine izin verme canım.allahın izniyle bir sorun yaşamadan olur biter.düşünüp kafanda büyütmediğin sürece tabiki.

şimdiden bunları düşünüp bunun kafanda yer etmesine izin verme canım.allahın izniyle bir sorun yaşamadan olur biter.düşünüp kafanda büyütmediğin sürece tabiki.

saol matruska...ilk gece fobisi sardı beni az kaldı düğüne..bide vajınusmuyumdur dieede keni kendimee düşünmeye başladımm...galibaa yapamycam ben bu işi.....

saol matruska...ilk gece fobisi sardı beni az kaldı düğüne..bide vajınusmuyumdur dieede keni kendimee düşünmeye başladımm...galibaa yapamycam ben bu işi.....

saçmalama canım ben 8 aylık evliyim ayım vajınısmusla geçti.zor bişey lütfen şimdiden düşünme inan hiç kolay bişey değil bu dert.düşünme akışına bırak.

saçmalama canım ben 8 aylık evliyim ayım vajınısmusla geçti.zor bişey lütfen şimdiden düşünme inan hiç kolay bişey değil bu dert.düşünme akışına bırak.

düşüncelere hakim olamıyoruz..vallaa bazen düşünyrmda yapamycam nasıl yencem bilemiyorum.. o kadar çokk korkuyrmkii.. :(:(

Back
X