düşüncelere hakim olamıyoruz..vallaa bazen düşünyrmda yapamycam nasıl yencem bilemiyorum.. o kadar çokk korkuyrmkii..![]()
o kadar çok kafana takıyosan şimdiden bir pskologa gitmenı öneririm.senı rahatlatır en azından korkularını yenersin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşüncelere hakim olamıyoruz..vallaa bazen düşünyrmda yapamycam nasıl yencem bilemiyorum.. o kadar çokk korkuyrmkii..![]()
Ortada birşey yokken bunu neden dert ettiniz ki?
Şekline bakarak esnek olup olmadığını anlayamazsınız, bunu size ancak dr söyleyebilir...
Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz...
Ortada birşey yokken bunu neden dert ettiniz ki?
Şekline bakarak esnek olup olmadığını anlayamazsınız, bunu size ancak dr söyleyebilir...
Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz...
yuh diyorum başkada bişey demiyorum..
ne kadar rencide edici bir durum ya ...hayatta böyle bir rezilliğe alet olmam kusura bakma eşim bilsin yeter gerisi kapı ardı kalır tövbe yarabbim yaa hangi devirde yaşıyoruz...
hangi devirde yaşıyoruz diye diye devri bu hale getirdiniz sonrada bu forumda birileri ben 15 yaşındayım ilişkide soğuyorum diye konu açınca hepiniz namus abidesi kesiliyorsunuz evet... anadoluda böyle bir adet var gerdek geçesi beyaz çarşaf serilir kan akınca çarşafa silinir erkeğin anneside o çarşafı alır. yuhlamanıza kabulsüzlüğünüze gerek yok adet böyle... buda olurmuymuş şuda olurmuymuş diye diye 2012 türkiyeside böyle yarın oğlunuz gay kızınız lezbiyen olduğunda yuh demeyin devir bu devir deyin...