• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklimdan cikaramiyorun ne yapmaliyim sizce?

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
Merhaba kizlar.benim bundan 8 ay oncesinde biri hayatima girmisti dha sora eski sevgilimin aklimi karistirmalarndan dolayi ayrilmak istemistim:( daha sonra yine bana msjlar atiyodu gorustuk biz o arada da bi kac sefer yine sevgilim olmak istiyodu ama ben aklimdan tam atamamisken yine onu uzmek istemedigim icin yapamamistim.sora ben o aklimi karistiran sevgilim dondu ama icimde bisi kalmamis zatem ona karsi fazla gecmedn ayrildik onla.diger benim icin cok ugrasan cocugnda o aralar hayatina biri girdi.ama olesine biri oldugunu dusunuorm onla cikio olmasina ragmen dogum gunumde bana msj atti.insan elinden gidince anlioms bazi seylern kiymetini bnde ilk defa kalbimden icimden ona msj atmak gelio ama dogru bisimi sizce bunu yapmam:(

ya şöyle ne yaptığını bilmeyen ne istediğini bilmeyenleri gördükçe Allahım sana geliyorum diyorum.
İnşallah bu adam seni kabul etmez, yaptığın hoş değil.
Bunu bir erkek burda birine yapmış olsa ve başlıkta bahsetse böyle oldu diye o adama demediğimiz kalmazdı arkadaşım.
Geçmişte olan herkesi hayatından çıkar ve yeni bir sayfa aç...
Adam senden sonra bir hayat kurmuş onların ilişkilerini de sen baltalama lütfen!!!

ya şöyle ne yaptığını bilmeyen ne istediğini bilmeyenleri gördükçe Allahım sana geliyorum diyorum.
İnşallah bu adam seni kabul etmez, yaptığın hoş değil.
Bunu bir erkek burda birine yapmış olsa ve başlıkta bahsetse böyle oldu diye o adama demediğimiz kalmazdı arkadaşım.
Geçmişte olan herkesi hayatından çıkar ve yeni bir sayfa aç...
Adam senden sonra bir hayat kurmuş onların ilişkilerini de sen baltalama lütfen!!!

Ole arkdsm ama erkeklerin yaptklari hos mu peki o kiz haytndakn bana msj atmasi bnlari kabul ediosn yani sen. Bnce asil kabul edilemick olan bu davranis.hayatndki insana en buyuk saygisizlikk

Sana değer vermiş biri olarak,masumane doğum gününü kutlamış olabilir.Öylesine başlar,sonradan büyük aşk olur.Birşey hissetmemişsin ayrılmışsın.Şimdi başkasıyla olması bence seni rahatsız ediyor.Boşver derim ben.

Sana değer vermiş biri olarak,masumane doğum gününü kutlamış olabilir.Öylesine başlar,sonradan büyük aşk olur.Birşey hissetmemişsin ayrılmışsın.Şimdi başkasıyla olması bence seni rahatsız ediyor.Boşver derim ben.

Bisi hissetmemk degil aslinda tam tekrardan uzulmktn korktgm icin kndimi engelliodm azda olsa.ama kendime yapilmasini istemedigim bisiyi baskasinada yapmamaliyim o kizin yerinde bnde olabilirdim sonucta.olmucaksada bnm yuzumden olmamis olmasin ilişkileri. Sora elbet bnden bi yerden cikar cnku bu yapcagim seyde.bnde dogum gununde deger verdigimi gostrck bi msj atarm yetr.dier turlusune gerek yok kizin yerine koyinca kotu hissettm kendimi cnku su anda:( erkek olarak dusunmemde kiz acisindan kotu ya:((

Back
X