Aklımdan çıkması için

Ya inşalllah ne bileyim sürekli şarkı diniyorum falan onu görünce arkadaşların yanında saçmalıyorum ne oldu bana böyle
biz kisaca ASK diyoruz hissettiklerinize ve emin olun coook guzel bir duygu tadini cikarin ama saplanti haline getirmeyin tabi kendinizi de bilin
.

Ya olumsuz etkiliyorsa sıkıntı,böyle bişey ha deyince gitmez ki,bide aynı ortamda zor,iş değiştirme şansı varsa o şekilde kurtulunabilir belki.bide siz sizi görsün farketsin o da karşılık versin mi istiyorsunuz yoksa bu durumdan kurtulmak mı,diğer yazdıklarınıza bakılırsa kafanız epey bi karışmış:)
Ya İnan’ın bilmiyorum Aslında istiyorum elbette ama çok fena kaptırdım kendimi gerçekten enteresan biri oldum onu görmeden edemiyorum ya

biz kisaca ASK diyoruz hissettiklerinize ve emin olun coook guzel bir duygu tadini cikarin ama saplanti haline getirmeyin tabi kendinizi de bilin
.
İşte o korkutuyor beni takıntı gibi oldu beni görünce gülümsüyor yere doğru bakıp

ben olsam sosyal medyadan eklerdim :) Kacan kovalanir stratejisini pek onemsemeyin bence kacmayinca kolay lokma olmuyorsunuz yani aklınizi kullanarak hareket ederseniz istediginizi elde edersiniz
Sosyal medya olarak bir tek Twitter kullanıyor ama eklemeye çekindim aslında hesabı gizli ve çok az kişi takip ediyor. GöZlerine bile bakamıyorum ya dibimden geçiyor bakamıyorum :(

Takıntın olmuş. Bi şekilde belli etmeye çalış bir umut belki karşılık verir ordan ilerlersiniz.

Hiç dizginlemeyin bence çok güzel bir duygu bu. Bir daha hiç yasayamayabilirsiniz. Kısmette varsa olur zaten

Back
X