Evli ve Sahtekar

2-3 aylik olayi amma abartmissin.
Gecse nolacak umurum bile olmazdi bütün gunde gecsin dursun aksama kadar. zaman sonra baska birini bulur gecmez merak etme zaten.

Umarim kandirilmazsin cünkü ben onu sezdim sizde, hic güclü degilsiniz gibi bu konuda

Bu durumda yapacak birşey yok adamın o yoldan geçmesinin sebebi siz değilsinizdir eminim,siz eşine bile msj attıktan sonra geçiyorsa eğer o yolu kullanmak zorunda olduğu içindir,inanması güç bu tiplerin sadece ağzı laf yapıyor ama duygusal bir bağ kuramıyorlar aşk fln yok ortada olsaydı eğer durum çok çok farklı olurdu,birde sizden yaşça büyük birisi olarak şunu söylim birdaha bunları sakın yapmayın,kimsenin karısını yada kocasını aramayın siz iyilik olsun diye yaparsınız ama ne ile karşılaşacağınız hiç belli olmaz,kendinizi açık hedef haline getirmeyin ne gerek var,buradaki kızlarımızada söylemiş olalım,bu gibi durumlarda adam bu duruma sinirlenip size zarar verebilir,kadının ailesi manyaktır abisi,babası yada kendisi size birşey yapabilir,gerçek dünyada yaşıyoruz ergen tartışması değil bu iki laf atarım işin içinden çıkarım diye düşünmeyin,çıkarlar söz konusu olduğu zaman herkes kendi hayatıyla bu kadar kolay oynatmaz kimin ne denli ileri gideceğini bilemezsiniz,siz ben uyardım dersiniz ama kadın kocan benim peşimden koşuyor diye nispet yaptığınızı düşünür,siz adama ders verdim zannedersiniz ama kadın yada adam 4 çocuğumla yuvamı yıktı der,siz ben hakkımı aradım dersiniz ama

Hakkınızı arayın elbetteki,sizde hayatınızla oynatmayın kimse bunu tavsiye etmez zaten fakat siz gidip adama zarar verirmisiniz?vermezsiniz elbetteki ama karşınızdakiler nasıl tipler bilmiyoruz,gencecik bir insansınız böyle tipleri kendinize bulaştırmayın derim ben,tabiki herkesin kendi yaşam biçimi kendi hayat görüşü farklı,şahsım adına birisi bana yalan söylerse hayatından çıkarım birdaha da yaşadığını unuturum,yapılan her yanlışa ortalığı yıkmam,hepimize yalanlar söyleniyor dünya böyle bir yer,yasal yollarla hakkınızı arayamayacaksanız gerisi çirkin bir hal alabilir,uğraşırım ben diyorsanız haklısınız.
Ne güzel konuşuyorsunuz tatlı tatlı yol gösterici teşekkür ederim🙏 umarım böylelerine bir daha denk gelmem

Eşine ulaşmanız gereksiz olmuş. İntikam alma amacıyla yapmışsınız ama ters tepmiş (ki zaten öyle olur).
Yapabileceğiniz bir şey yok artık. Önünüze bakın.
Eşe ulaşması neden gereksiz oluyor ki? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ve düşüncenizi merak ettiğimden. Ortada aldatan bir erkek varsa eşininde bunu öğrenmesi daha iyi olmaz mı kiii

Gerçelten yorumları anlayamadım bile, biri yazmış ki karısina soylemen gereksiz, obürü yazmış ki hakkıni sakın arama başina bela olur... Arkadaşlar siz iyi misiniz, gerçekten iyi misiniz, isteyen istediğini yapıp oylece uzaklaşsın mı hiçbir bedeli olmadan?? Erkek olan vatandaşlar her yanlışı yapabilir, her suçu işleyebilir mi yani kadinlar oykece pısıp kalmalı? Bu kafayla kadınlar bu toplumda daha çok ezilir, kendinize bu pasif, ezik rolleri layık göruyorsanız basınıza gelen her şey size müstehak!!??

Gerçelten yorumları anlayamadım bile, biri yazmış ki karısina soylemen gereksiz, obürü yazmış ki hakkıni sakın arama başina bela olur... Arkadaşlar siz iyi misiniz, gerçekten iyi misiniz, isteyen istediğini yapıp oylece uzaklaşsın mı hiçbir bedeli olmadan?? Erkek olan vatandaşlar her yanlışı yapabilir, her suçu işleyebilir mi yani kadinlar oykece pısıp kalmalı? Bu kafayla kadınlar bu toplumda daha çok ezilir, kendinize bu pasif, ezik rolleri layık göruyorsanız basınıza gelen her şey size müstehak!!??
Benim upuzun yazdığım düşüncelerimi tek paragrafa sigdirdiniz 🙏

Yaşı ve çocukları için yalan söylemesine rağmen görüşmeye devam etmenizi hiç anlamadım açıkçası. "Adam" karaktersizin önde gideni ama yalan bu kadar normal görülmemeli ilişkide, daha önceden kurtulabilirdiniz kendisinden. Bence öfkeniz hem ona hem kendinize. Nasıl devam ettim diye.
Karısına da söylemişsiniz, daha yapılacak bir şey yok. Kendisini aldatan kocalarına hiçbir şey yapamıyor kadınlar. Dört aylık yalanlara rağmen devam ettiğiniz ilişkinin sonucunda sinirlerinize hakim olmak dışında yapılacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Şimdi ben gerçekten anlamıyorum
Bununla baş edemeyecek ne var?
Adam evliymiş,bilmeden ilişkiye devam etmişsiniz yalanlarını sineye çekerek
Ama sonuçta öğrenmişsiniz artık. Evliymiş. O saniye kafadan silinir. Vay camekanın önünden geçiyor bilmemne,cehennemden geçsin der işinize bakarsınız. Bu kadar uzun uzun yazmanıza bile gerek yok

Benim upuzun yazdığım düşüncelerimi tek paragrafa sigdirdiniz 🙏

Garip gercekten, insanlar aaaa neden kandin, kandiysan da kandin ne yapalim gec demeye getirmisler. Hirsizin hic mi sucu yok kardesim, kandiran adamin serefsizligine uyelerin odul takmadigi kaldi tek. Garip gercekte, ahlaksizliga, rezillige bu sekilde duyarsiz olmak, toplumdaki ahlak erozyonunun sebebini daha iyi goruyorum simdi.

Hem intikam hem de elimdeki aşk mesajlarını resimleri atmamdan çekinip geçmez belki defolup gider kendine yol bulur diyeydi sonuçta kadınların elinde sağlam kanıt olması erkeklerin korkulu rüyası mal varlığını kaybetmemek adına geri çekilir belki diyeydi..
Bunlar bulaşık insanlar. Karısı zaten biliyordur malını. Bunlarda bir tip zihin bulanması filan oluyor sanırım, kolektif bir salaklık.

Eşe ulaşması neden gereksiz oluyor ki? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ve düşüncenizi merak ettiğimden. Ortada aldatan bir erkek varsa eşininde bunu öğrenmesi daha iyi olmaz mı kiii
Şöyle konu sahibine de yazdım.
Bu herif bu kadar cüretkarsa karısının bilmeme şansı yok zaten, duble çamura bulanmak gibi bir şey bu.
Bu tip kadınlar kocayı haklı çıkarmak için (ki evli kalabilsin) işyerine gelip rezillik de çıkarabilirler.
Kime bulaştığını bilmeden eşe ulaşmak bana mantıklı gelmiyor.

Valla inşallah biraz daha yalana inanmazsın ablacım bir kendine gel her yalana eyvallah demişsin. Çevir kafanı işine bak abartma kısacık bir saçmalık olmuş bitmiş, camdan dışarıyı izlemeyiver işine bak

Adam sahtekar yalancinin tekiymis. Emin olun tek yalan soyledigi siz degilsinizdir bakalim kac tane kadin vardir hayatinda bu sekilde. Adam surekli yalan soylemis. Medeni durumu, yasi, cocuklari. Bu konularda hep yalanlar soyleyerek gerçeğe borçlanmış. O borc eninde sonunda odenir ve sizde once yasini sonra cocugunu en sonunda da medeni durumunu ogrenerek o borcu odetmissiniz aslinda ona ama...
Benim anlayamadigim yasaniz genc, anladigim kadari ile daha evvel hic evlenmediniz, neden kendinize uygum biri yerine bosanmis ve cocugu olan biri ile bir iliski yasamak istediniz.

karısına haber vermenizi takdir ettim çok az kişi bunu yapabilir. kadın size kocasını korumuş ama evde neler döner bakalım.
bundan başka yapacak bir şey yok maalesef. bi de benim herkese tavsiyem iş yerindekilerden uzak durmak

Merhaba , size bir fikir danışmak istiyorum
çünkü gerçekten ne yapacağımı bilemez haldeyim
Ben bir şirkette yıllardır çalışıyorum şirketimizle ortak iş yaptığımız bir müşterimiz
Ödeme almaya her geldiğinde
bakışlarını çok yoğun hissediyordum beğeniyordum da ama tepki de vermiyordum , daha doğrusu
yaşı büyük diye üzerime alınmak istemiyordum böyle yaklaşık 1 yıl bu hissedişlerle
devam ettim en sonunda benimle iletişime geçti kahve ısmarlamak istediğini söyledi
Kabul edip çıktım gayet de güzel vakit geçirdim.
Bana boşandığını 2 çocuğu olduğu vs anlattı.
Bir süre sonra konuşmalarımız günlerce sürerken ben bir sitede yaşının 44 olduğunu
gördüm ve şok oldum oysaki bana 34 demişti. Bense 30 yaşındayım
neyse bunu sorduğumda benim olduğumdan da küçük göründüğümü bu riski almak
istemediğini en azından tanımadan reddedilmemek için bunu yapmak zorunda olduğunu
söyledi her neyse bunu güzel bir mahçubiyet ve özürle açıkladığı için
ben de akışına bıraktım.Bir zaman sonra aşık olduğunu hissettiğim
haller içine girdi ki bende beğeniyordum daha yakından tanımak istiyordum.
Yalnız bu adam sanki ilk başta niyeti kötüydü de aşık olduktan sonra işin
rengi değişti gibi bi hallerdeydi bana karşı bunu ben de hissediyordum.
Ama yine de içimde bundan da farklı bir şüphe vardı adını koyamadığım.
Ki hissettiğim oldu 2-3 ayın sonunda bu vicdanla yaşayamıyorum
benim 2 değil 4 çocuğum var dedi. Ne düşüneceğimi bilemedim.
Aslında yine önemli olan 2 veya 4 olması değil bu seferki yalanı nasıl kabulleneceğimdi
Çok üzülmüş olsam da yalan bile söylemiş olsa yaş konusu açıldığında
bunu da o an söylemesini dilerdim. Ve o sürece kadar gerçekten birbirimizden de
çok etkilenmiştik ama güvensizlkle yapamazdım uzak durmak istedim.
Uzak durmadı tabiki..
Yazdı aradı bu süreçte uzak durmayı başaramadım
Hayatın olağan akışında normal bir şekilde konuşmaya devam ettik bir ay kadar daha
yine de içimde ki süphe hiç gitmedi söylediği yalanlardan ötürü
bir gün profilini karıştırırken onda ekli olmayan bir kadın gördüm bir çocuğun doğum günü resmi
masa etrafında bu adam eşi ve çocukları
artık insanlardan her şeyi beklediğim için buna da hazırlıklıydım tabi ama
canım yandı ve yalanlarını taksit taksit açıklayan bu adamla ilişkimi bu kez bıçak gibi kestim attım .Meğer boşanmamış evli bir adamla konuşmuşum 4 ay boyunca
Artık gözüme gözükmemesi gerektiğini söyleyip bitirdim.
Bu arada çalıştığım yer giriş kat camekanlı bir ofis ben dışarıyı görebiliyorum
ama dışarıdan geçenler içeriyi göremiyor bunu kendisi de zamanında geldiği için biliyor ama artık ödemeler bankadan olduğu için gelmiyor. Sadece ara ara ofisimin önünden
geçerdi aynı semtte olduğumuz için ( onun da dükkanı 2 sokak geride ).
Ben olsam o mahçubiyetle yerin dibine girer bir daha gözüne gözükmezdim bunu yaptığım
insana ama hemen hemen her gün ya da hafta da 3 kere ofisimin önünden geçip
gidiyor ve bu beni kötü etkiliyor arkadaşlar resmen dalga geçilmiş gibi
hissetmeye başladım ve o profilini bulduğum kadına kocasının bana yalan söylediği bir
kaç ekran fotosu atıp iş yerimin önünden dahi geçmemesi gerektiği kocasına sahip çıkması
gerektiğini söyledim.
Kadının cevabını buraya yazmayacağım bile. Çünkü Kadın kocamı sana mı bırakıcam
modunda . Bu kafada ki kadını karşımda görünce atacağım diğer butün görüntü ve fotoğrafları atmaktan vazgeçtim bi
etkisi olmayacağı için Halbuki ben ona iyilik yaptım . İnsanların çoğu benim
gibi yapmıyor ki adam her geldiğinde kapısını açacak olan kadın çok sessiz kalıp
işine göre davranan kadın çook.. Keşke anlasalar
İnsanların bu kadar çirkin olması bu kadar iğrençleşmesi akıl alır gibi değil.
Resmen açık ilişki yaşıyorlar karı koca
Sonuç olarak bu adama o bile etki etmedi ve hala ofisimin önünden geçip gidiyor
gün aşırı diyeceksiniz ki yol onun da yolu..
Hayır arkadaşlar başka birilerinin hayatına böyle alçakça sızmaya
çalışan bir insanın yolu bu saatten sonra başka olmalı daha doğrusu benım bunu
istemeye hakkım olmalı !
insanın snirini bozuyor bu durum bi yerden sonra benim günlük rutinimi
ve psikolojimi etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım kapının önüne çıkarken bile diken üstündeyim yine geçer de görmeyeyim sinirlenmeyeyim diye artık dükkanını basıp defol git kendine yol bul diyecek hale geldim
açıkcası sırf kendini unutturmamak için geçtiğini düşünüyorum geçecek onca yolu var
oysa. Ama bu durumun önüne ben nasıl geçicem yüzünü dahi görmek istemiyorum kendini unutturmuyor nefret büyüyor içimde .
Nasıl baş edicem nasıl umursama deyişlerinize sessiz kalıcam var mı bi öneriniz
inanın insanın sinirleri çok bozluyor gördükçe
hem arsız hem yalancı hem zerre mahçubiyet duymadan benim sularımda dolanıp kendini bana sürekli gösteren bir
adam ... :(
büyük ihtimalle karısını aldattığı ilk kişi siz değilsiniz diye düşündüm nedense.Her gün şükredin bu adamdan kırtulduğunuza.ya daha uzun sürseydi.Şimdi bilerek ordan geçiyor.Sizden bi tepki bekliyor iyi ya da kötü yeter ki aranızda iletişim olsun.Ama ne yapın edin hiç umursamayın.şimdi öfke duyuyorsunuz ya bi süre sonra o bile olmayacak.O kadar sileceksiniz hayatınızdan emin olun.Başta zor olacak ama siz kararlı olun.

Malesef bunları düşündüm ama öyle bir imkan yok . Sürekli göz hizamda camekan masam ve odam da değişecek pozisyonda değil
Camın önüne uzun çiçekler koyup kapatabilir misiniz ? Patronlara yoldan geçenleri görmek yerine içim açılsın daha verimli olayım diye koyulmasını talep edebilirsiniz.

Back
X