Aklimdan cikmayan soru

Avrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum
yani belliki ailesi sizi beğenmiş belki olur demiş olabilir ama çocuklarını fikrini almamış gibiler. aile kendi kendine gelin güvey olmuş sizde gaza gelmişsiniz

Avrupa'nın gobeginde bu kafa, çok üzüldüm adınıza.
Türk/kore Filmlerinde,dizilerinde olur ya; erkeğin sevdiği biri vardır,ailesi de sırf onla olmasın diye çocuğa birini yamama peşindedir. Ne hikmetse evlendirmek isteidkleri kız ne kötü laftan anlar ne imadan, yüzüne tükürsen 'menekseden yapgmur suyu geldi' diyecek kadar sever adamı... Aynı bu kadınlar gibi davranmissiniz. Erkeğin babası babanla konustuysa - böyle geleneksel bir şeyin icindeysen sen kız tarafısin . Kız evi naz evi de,bekle .
Sonra çocuk teklifini kabul etmemiş,yetmemiş engellemiş...hala daha tanımadığın etmedigin,sana karşı hiçbir vaat vermemiş olan bir insana baska hesaplardan kırıldığını yazıyorsun. Çocuğa ne? Sana vaatte bulunan babası değil mi, babasına yazsaydın madem, bir genc kızın duygulariyla oynadınız diye. Yine anlardım ama sana vaatte bile bulunmayan böyle bir çocuk ....anlayamıyorum cidden.
Çocuk da maşallah, esaslı bir oğlanmis, manipüleye yenik düşüp işleri ilerletmeden sana bir dur demiş
Muhtemelen ya nisanli değil,ailesinin kabulü etmeyeceği (belki de yabancı) bir kızla pastane nişanı takmış,ya da kendi aralarında evlilik teklifi etmiş,aileyi vs vs içine katıp olayları buyutmeden evlilik planlıyor . Her iki sekilde de yol vermekten başka çaren yok. Boşver, daha iyisini, kendi senin peşinde koşanini bulursun elbet
😄😄
Senaryo mukemmel cok mu kore dizisi izliyor konu sahibi
Bu arada babaya da oyle mesaj atilmamali ya baska birine isteyeceklerse

Avrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum
Kusura bakma da kızım sen manyak mısın demek istiyorum sen niye ilk adimi atıyorsun yok eklemeler mesaj atmalar engellemesine rağmen başka hesaptan yazmalar düşürme kendini lütfen. Adamin sevdigi biri var demekki olmasa bile seni istemiyor bariz belli. Umarım karşına çok iyi insanlar çıkar. Aile çocuktan çocuk aileden habersiz. Sen bu aileye gelin gitsen nolacak bı düşünsene

Melankolik aşklar besliyorsun ve dizilerdeki gibi hayat akacak diye düşünüyorsun .Diziler gibi akmıyor maalesef. Eğer biri seninle birlikte olmak isterse adım atar zaten ailesinden beklemez ki artık sosyal medya o kadar gelişti ki her yerden yazabilir .Kendini suçlamayı bırak kendini geliştirmeye çalış evlilik güzel değerli ancak bence sen olgunluk olarak hazır değilsin

Haklisiniz hepiniz ne diyebilirim ki, ailecek haberlerinin oldugunu sanip onun da dahil isteginin oldugunu sandim. Yani kestiremedim ondan habersiz böyle birseyin söz konusu olabilecegini
İstese o size yazardı, neden yazıyorsunuz ? Hiç tanımıyorsunuz

Nişanlı değil sevgilisi vardır muhtemelen aile de bilmiyordur. Çocuk değil ailesi sizi beğenmiştir ona kabul ettirmeye çalışıyorlardır. Keşke siz adım atmasaydınız 🤷🏼‍♀️

karşıda bir ışık görürsün, senin isteğini anlasın diye sen de bir sinyal verirsin ok de; çocuktan ışık değil minicik pırıltı bile yok.
Kadın ışık verir erkek adım atar
Bunun tersi olursa o ilişkide kadın değer görmez
Erkek avcıdır kadın av
Zaten erkeğe biraz hoşlandığımızı belli edince o peşinden gelir
İlk adımı kadının atmasına gerek kalmaz bile
Bilmiyorum bende hep böyle oldu
Genç kızlara verebileceğim tavsiye bu olur 30 küsür yaşında bir bayanım
Tecrübelerime güvenin .

Kadın ışık verir erkek adım atar
Bunun tersi olursa o ilişkide kadın değer görmez
Erkek avcıdır kadın av
Zaten erkeğe biraz hoşlandığımızı belli edince o peşinden gelir
İlk adımı kadının atmasına gerek kalmaz bile
Bilmiyorum bende hep böyle oldu
Genç kızlara verebileceğim tavsiye bu olur 30 küsür yaşında bir bayanım
Tecrübelerime güvenin .

bazı şeyler net olunca zaten iki tarafta birbirini hissedip adım adım yaklaşıp ortada buluşuyor
demek istediğim oydu, hadi çocukla muhabbeti olur, ekler ama sonra çocuk bir mesaj atar olay gelişir vs
zaten uzaktan çocuğu kendisi beğeniyormuş, tesadüfen bu olay olunca da sanki duyguları karşılıklı sanmış
ama bu devirde ne kızlar ne de erkekler görücü usulüne yaklaşmıyor zaten
çocuğun ailesi de kabahatli, çocuklarından emin olmadan neden ima ediyorlar ?
kız zaten baştan hatalı, genç çocuk neden anasından kız bulmasını beklesin hem de avrupada yaşarken

bazı şeyler net olunca zaten iki tarafta birbirini hissedip adım adım yaklaşıp ortada buluşuyor
demek istediğim oydu, hadi çocukla muhabbeti olur, ekler ama sonra çocuk bir mesaj atar olay gelişir vs
zaten uzaktan çocuğu kendisi beğeniyormuş, tesadüfen bu olay olunca da sanki duyguları karşılıklı sanmış
ama bu devirde ne kızlar ne de erkekler görücü usulüne yaklaşmıyor zaten
çocuğun ailesi de kabahatli, çocuklarından emin olmadan neden ima ediyorlar ?
kız zaten baştan hatalı, genç çocuk neden anasından kız bulmasını beklesin hem de avrupada yaşarken
Gurbetçiler bu şekilde evleniyor görücü usulü olması garip birşey değil bence
Tabi benlik birşey değil ama yadırgamam
Aileler bir kız görsün zaten hemen alalım seni diye ümitlendiriyorlar kızları
Sanki karpuz alıyorlar pazardan
Arkadas da çok heyecanlı davranmış hemen hevesli olmuş
Çok yanlış yapmış
Cevap alamamış engellenmiş yine de konuşmaya çalışmış
Bilmiyorum ben anlamıyorum fazla gururluyum heralde ben
Ortada bir ilişki olsa ok da
Tanımadığım biri için bu kadar didinmezdim

Gurbetçiler bu şekilde evleniyor görücü usulü olması garip birşey değil bence
Tabi benlik birşey değil ama yadırgamam
Aileler bir kız görsün zaten hemen alalım seni diye ümitlendiriyorlar kızları
Sanki karpuz alıyorlar pazardan
Arkadas da çok heyecanlı davranmış hemen hevesli olmuş
Çok yanlış yapmış
Cevap alamamış engellenmiş yine de konuşmaya çalışmış
Bilmiyorum ben anlamıyorum fazla gururluyum heralde ben
Ortada bir ilişki olsa ok da
Tanımadığım biri için bu kadar didinmezdim
muhtemelen zaten ya oğlanın yabancı bir sevgilisi var onu ekarde etmeye çalışıyorlar ya da yabancı kız olmasını engellemek amacıyla buldukları ilk kıza kendi adlarına yapışıyorlar.

muhtemelen zaten ya oğlanın yabancı bir sevgilisi var onu ekarde etmeye çalışıyorlar ya da yabancı kız olmasını engellemek amacıyla buldukları ilk kıza kendi adlarına yapışıyorlar.
Herkes sevdiği istediğiyle yuva kursun ya
Hayat kısa
Aileler biraz uzak dursun
Bu adam kararlı bir tip
Yazan her kıza atlamıyor denek ki
Karekterli
Olmasaydı bu kızla da flört ederdi
İlgi delisi olsa ilgisini sömürürdü valla

Herkes sevdiği istediğiyle yuva kursun ya
Hayat kısa
Aileler biraz uzak dursun
Bu adam kararlı bir tip
Yazan her kıza atlamıyor denek ki
Karekterli
Olmasaydı bu kızla da flört ederdi
İlgi delisi olsa ilgisini sömürürdü valla
oğlan doğru olanı yapmış. kaçıncı yüzyıldayız ki görücü usulü evlensin

Bu kadar ısrar neden?

Yaşınız kaç?

Toplum baskısından dolayı evde kaldığınızı falan mı düşünüyorsunuz?

Yargılamak için sormuyorum gerçekten merak ettim bu ısrarınızdan dolayı.

Ki bu kadar ısrarla ben olsam ülkeyi terk ederdim.

Back
X