Avrupa'nın gobeginde bu kafa, çok üzüldüm adınıza.
Türk/kore Filmlerinde,dizilerinde olur ya; erkeğin sevdiği biri vardır,ailesi de sırf onla olmasın diye çocuğa birini yamama peşindedir. Ne hikmetse evlendirmek isteidkleri kız ne kötü laftan anlar ne imadan, yüzüne tükürsen 'menekseden yapgmur suyu geldi' diyecek kadar sever adamı... Aynı bu kadınlar gibi davranmissiniz. Erkeğin babası babanla konustuysa - böyle geleneksel bir şeyin icindeysen sen kız tarafısin . Kız evi naz evi de,bekle .
Sonra çocuk teklifini kabul etmemiş,yetmemiş engellemiş...hala daha tanımadığın etmedigin,sana karşı hiçbir vaat vermemiş olan bir insana baska hesaplardan kırıldığını yazıyorsun. Çocuğa ne? Sana vaatte bulunan babası değil mi, babasına yazsaydın madem, bir genc kızın duygulariyla oynadınız diye. Yine anlardım ama sana vaatte bile bulunmayan böyle bir çocuk ....anlayamıyorum cidden.
Çocuk da maşallah, esaslı bir oğlanmis, manipüleye yenik düşüp işleri ilerletmeden sana bir dur demiş
Muhtemelen ya nisanli değil,ailesinin kabulü etmeyeceği (belki de yabancı) bir kızla pastane nişanı takmış,ya da kendi aralarında evlilik teklifi etmiş,aileyi vs vs içine katıp olayları buyutmeden evlilik planlıyor . Her iki sekilde de yol vermekten başka çaren yok. Boşver, daha iyisini, kendi senin peşinde koşanini bulursun elbet