Arkadaşlar benim bir derdim var.. 2 sene önce yazın babamın kuzeni çoluğu çocuğu toplamıs gelmiş. Onlarla da çok fazla gidip gelmemiz yoktur. Almanyada yaşıyolar yazın geldiklerinde bi uğrarlar o kadar. geçen yaz bir kaç hafta halamda kalmıstım. Babamın kuzeninin oğlunu gördüm. Daha doğrusu farkettim. O kadar tatlı o kadar iyi yürekli ki.. Hep beraber düğünlere falan gidiyoduk bana bakıp gülüyodu. Ama en önemlisi onun kuzeninin düğününde oldu. Kina gecesinde de yine bakışmıstık ama düğün gecesi beni gördüğünde çok icten gülümsedi ben de ona gülümsedim. O gece annem onun hatrını ssormak icin bana cağırtmıstı. Adını seslendiğimde bana bakıp cok güzel gülümsedi. Sonra annemin yanına geldi. Halini hatrını soordu ve tam gidecekken benim yanıma gelip masaya eğildi ve nasılsın diye sordu. O anda kıpkırmızı kesildim. O kadar heyecanlandım ki konusamadım nerdeyse. Ve sonra sıkılgan utangaç ben cok yakısıklı olmussun dedim. Bana bakıp kocaman gülümsedi ve teşekkür etti. Düğünde bakıştık ettik. Annemler düğünden gideceklerdi bende halamda kalacaktım. Annemleri yolcu ederken birden omzumu biri tuttu. Dönüp baktığımda onu gördüm. Bana yine sıcacık gülümsedi. O gece cok bakıstık. Hatta annem sonradan sordu sana bakıyordu farkettinmi diye bende yok dedm
Düğünden sonra aksam eve giidince onu faceden ekledim o da kabul etti. Hatta bir kac gün sonra benim ikinci facem vardı onu da eklemiş. Bende ordan kabul etmiştim. Ancak hiç konusmadık. Zaten o almanya ya döndü. İşlerin kötüleşmesi bundan sonra başladi zaten. kısın Annesi kuzenimi ona düşünmüs. Ailem bunu yanımda konustuğunda şok olmuştum. Ve sonradan kuzenimden almanyaya gitmişti. Geri döndüğünde onun kuzenime teklif ettiğini daha doğrusu aracılarla konustuğunu dduydum. Bu söyleidklerim o düğün gecesinden bir yıl sonraydı. Kuzenim kabul etmemiş. O ara sevgilisi varmıs. Kuzenime de anlatamadım. Simdilerde ise bir sevgilisi var. Daha yeni olmus sevgilisi. Ne var ki 2 yıl gecmesine ragmen onu unutamıyorum. Ne yapmalıyım?