aklimdan cikmiyor!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kizlar 26 yasindayim belki konularimdan bilenler olur şimdiye kadar yasadigim ilişkilerim hep kötü sonuçlandı detaya girmiyorum.en sonki görüştüğüm kişide bir hafta kadar görüşmeden snra bana kesinlikle evlilik dusunmedgni söyledi boşa umitlenme dedi kisaca .Yasadigim yer küçük yer oda buraya yeni atandi burdan gidene kadar vakit geçireceği birini ariyor onu anladim bana sen ben gibi değilsin hic bnce biseler ilerlemeden bitirelim dedi bitti .ama gel gelelim aklimdan cikmiyor kizlar ya :( zaten küçük yer hergun görüyorum nerdeyse uzaktan öylece bakiyorum gözlerim doluyo onu gördükçe onun umrunda değilim biliyorum belki benimkide sacmalik ama elimde değil iste,bitirdikten sonra bikackez msj atti hic sesin cikmadi diye öyle uzamadi son zamanlar ise onu gördüğümde karsilassak falan beni görmezden geliyor nedense yokmusum gibi davranıyor .küçük yeroolunca da hep gozumun önünde hep aklimda birileriyle gorusmem için arkadaşlardan tavsiye edenler oluyor ama kizlar gorusemiorm hep o aklimda öyle size içimi dökmek istedim

Aklina takma kendine uygun olmadiginada karar vermis evlenmeyecegini acikca soyleyip 1 haftada bitirmis oyalayip duygularinla oynamamis sonucta sen neyi aklindan cikaramiyosun onu anlamadim okadar mi birine ihtiyacin var yada baglanmaya mi ihtiyacin var cok mu yalnizsin bilemicem ama 1 haftada asik olup aklindan atamiyosan sorun adamda degil sende kendini irdele

Kizlar 26 yasindayim belki konularimdan bilenler olur şimdiye kadar yasadigim ilişkilerim hep kötü sonuçlandı detaya girmiyorum.en sonki görüştüğüm kişide bir hafta kadar görüşmeden snra bana kesinlikle evlilik dusunmedgni söyledi boşa umitlenme dedi kisaca .Yasadigim yer küçük yer oda buraya yeni atandi burdan gidene kadar vakit geçireceği birini ariyor onu anladim bana sen ben gibi değilsin hic bnce biseler ilerlemeden bitirelim dedi bitti .ama gel gelelim aklimdan cikmiyor kizlar ya :KK43: zaten küçük yer hergun görüyorum nerdeyse uzaktan öylece bakiyorum gözlerim doluyo onu gördükçe onun umrunda değilim biliyorum belki benimkide sacmalik ama elimde değil iste,bitirdikten sonra bikackez msj atti hic sesin cikmadi diye öyle uzamadi son zamanlar ise onu gördüğümde karsilassak falan beni görmezden geliyor nedense yokmusum gibi davranıyor .küçük yeroolunca da hep gozumun önünde hep aklimda birileriyle gorusmem için arkadaşlardan tavsiye edenler oluyor ama kizlar gorusemiorm hep o aklimda öyle size içimi dökmek istedim

Ayy Kıyamam sana :KK43:
Çok üzüldüm ama en doğrusu bu
Devam etseydin zaman kaybı olurdu

Aklina takma kendine uygun olmadiginada karar vermis evlenmeyecegini acikca soyleyip 1 haftada bitirmis oyalayip duygularinla oynamamis sonucta sen neyi aklindan cikaramiyosun onu anlamadim okadar mi birine ihtiyacin var yada baglanmaya mi ihtiyacin var cok mu yalnizsin bilemicem ama 1 haftada asik olup aklindan atamiyosan sorun adamda degil sende kendini irdele
Evet duygularimla oynamadi ona kizmiorm ki kendime de kizmiyorum onu çokbegeniyorum dolayisiylada aklimdan cikaramiyorum

Adam açık açık olmayacağını söylemiş bu açıdan şanslısın, eğer birçoğu gibi senelerce oyalayıp seni kendine bağlasaydı çok daha büyük bir acı olacaktı yaşadığın.

1 Hafta süre zarfında bu kadar bağlanıp, aşık olamayacağına göre şu an yaşadığın durum duygularının incinmesinden ve ümitsizliğe kapılmandan ötürü olmalı ki haklısın, yine de ümidini kaybetme öyle veya böyle çok anlaşabileceğin ve birbirinizi sevebileceğin bir kişi çıkacaktır karşına yeterki kendini kapatma ve bu konuyu kafana takma.

Hayırlısı olsun diyerek düşünmemeye çalış bence.
Eğer kısmetinde o varsa bir şekilde kesişir yollarınız yine.

Seni oyalamamış bence de dürüst davranmış.
Bu süreçte senin yapman gereken tıpkı onun gibi görmezden gelmektir..

Adam açık açık olmayacağını söylemiş bu açıdan şanslısın, eğer birçoğu gibi senelerce oyalayıp seni kendine bağlasaydı çok daha büyük bir acı olacaktı yaşadığın.

1 Hafta süre zarfında bu kadar bağlanıp, aşık olamayacağına göre şu an yaşadığın durum duygularının incinmesinden ve ümitsizliğe kapılmandan ötürü olmalı ki haklısın, yine de ümidini kaybetme öyle veya böyle çok anlaşabileceğin ve birbirinizi sevebileceğin bir kişi çıkacaktır karşına yeterki kendini kapatma ve bu konuyu kafana takma.
evet sukurki bana dürüst davrandi yoksa iyice mafolurdum herhalde evt çok ümitsizliğe kapildim hem de bide onu öylece sadece uzaktan gormek öyle zoruma gidiyoki :(

E="faat, post: 38181620, member: 408887"]Hayırlısı olsun diyerek düşünmemeye çalış bence.
Eğer kısmetinde o varsa bir şekilde kesişir yollarınız yine.

Seni oyalamamış bence de dürüst davranmış.
Bu süreçte senin yapman gereken tıpkı onun gibi görmezden gelmektir..[/QUOTE]
Keske kesisse :) öyle isterimki durusttu evet o konuda sağolsun keşkehic cikmasaydi karsima:(

Evt canim o yüzden zaten devam etmek istemedim ya çünkü ben uzulcektim biliyorum. Elimde değil iste o kadar ozluyorumki bazen bian evvel unuturum ins

Unutacaksin emin ol :KK66:
Ayrıca sen bi hafta içinde böyle duysallastiysan gorusseydiniz nolurdu
Arkadaş durumu fark etmiş ve dürüst davranmış toparla kendini :KK69:

Ulaslmazım de istediıim hayatmda sokarım .. istemediğimin hayatına...
Salla güclü ol. Pisman olsn

Acizane kul, post: 38181732, member: 641153"]Unutacaksin emin ol :KK66:
Ayrıca sen bi hafta içinde böyle duysallastiysan gorusseydiniz nolurdu
Arkadaş durumu fark etmiş ve dürüst davranmış toparla kendini :KK69:[/QUOTE]
İnsallah Canim bnde bilmiorm bi haftada boyle oldum bunu hissetmistim sanirim karsilastimi cok utaniyorum :)

İnsallah Canim bnde bilmiorm bi haftada boyle oldum bunu hissetmistim sanirim karsilastimi cok utaniyorum :)

Bu utanılacak bi şey değil olabilir çok begenirsin duyguların bi anda yogunlasir sabır diliyorum canım

Bu utanılacak bi şey değil olabilir çok begenirsin duyguların bi anda yogunlasir sabır diliyorum canım
Saol canim rabbim yardimcim olsn ins

Back
X