Kizlar 26 yasindayim belki konularimdan bilenler olur şimdiye kadar yasadigim ilişkilerim hep kötü sonuçlandı detaya girmiyorum.en sonki görüştüğüm kişide bir hafta kadar görüşmeden snra bana kesinlikle evlilik dusunmedgni söyledi boşa umitlenme dedi kisaca .Yasadigim yer küçük yer oda buraya yeni atandi burdan gidene kadar vakit geçireceği birini ariyor onu anladim bana sen ben gibi değilsin hic bnce biseler ilerlemeden bitirelim dedi bitti .ama gel gelelim aklimdan cikmiyor kizlar ya
zaten küçük yer hergun görüyorum nerdeyse uzaktan öylece bakiyorum gözlerim doluyo onu gördükçe onun umrunda değilim biliyorum belki benimkide sacmalik ama elimde değil iste,bitirdikten sonra bikackez msj atti hic sesin cikmadi diye öyle uzamadi son zamanlar ise onu gördüğümde karsilassak falan beni görmezden geliyor nedense yokmusum gibi davranıyor .küçük yeroolunca da hep gozumun önünde hep aklimda birileriyle gorusmem için arkadaşlardan tavsiye edenler oluyor ama kizlar gorusemiorm hep o aklimda öyle size içimi dökmek istedim