aklımdan çıkmıyor

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
merhaba herkese son konularımda bahsettiğim biri vardı ondan çok hoşlanıyorum ne yapacagımı bilmiyorum arkadasça arada ne yapıyorsun falan yazıyorum oda iyiyim sen gibi kısa cevaplar veriyor ama ona bile çok mutlu oluyorum. gece gündüz aklımda bir an olsun çıkmıyor aklımdan takıntı değil gerçekten çok etkilendim ondan. ve ilginçtir ki sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi samimi içten geliyor bana hatta ona sarılma isteği oluyor içimde acayip derecede kanım kaynıyor bu duygularımı ona söylememek içinde zor tutuyorum kendimi gece onu düşünerek uyuyorum dinlediğim tüm şarkılarda o var sanki tüm güzel sözler onu anlatıyor duygularımı satırlara dökmek istedim okuduğunuz için teşekkürler :)

Ne guzel :)) Ama dikkat edin onu sevdiginizi ilginizi fazla belli etmeyin.Ben cok ilgi gostermistim beni 5yildir seven o olmasina ragmen en baslarda hosuna gitsede sonradan beni takmadi :) Umarim her sey gonlunce olur canim:KK15:

Ne guzel :)) Ama dikkat edin onu sevdiginizi ilginizi fazla belli etmeyin.Ben cok ilgi gostermistim beni 5yildir seven o olmasina ragmen en baslarda hosuna gitsede sonradan beni takmadi :) Umarim her sey gonlunce olur canim:KK15:
ona olan ilgimi çok iyi biliyor aslında o sebeple takmıyor beni ama olsun diyorum kendimi kasmak istemiyorum çünkü beni gerçekten çok etkiledi :)

Aşk karşılıklı olunca çok güzel, karşılıksız olunca çok acı bir duygu umarım karşılıklıdır ve çok mutlu olursun bu tatlı heyecanlar çok güzel :KK68:

Aşk karşılıklı olunca çok güzel, karşılıksız olunca çok acı bir duygu umarım karşılıklıdır ve çok mutlu olursun bu tatlı heyecanlar çok güzel :KK68:

Ahhh ah ne güzel. Bende yeniden hissetmek isterdim bu duyguları :KK68:

Aşık olmuşsun haberin yok:rolleyes:
Insallah karşılığı vardir.

arkadaşlar malesef karşılıksız şu anda amagerçekten çok etkiledi beni belkide o uzak durdukca böyle oluyor

X