Aklımdan gitmeyen soru

ysmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
33
0
36
İstanbul
Yakın bir akrabam var kocasını aldattı ve bende buna istemeden şahit oldum.Bu kişi benim sevgilimlede çok samimi olan biri sürekli sevgilimle şakalaşıp dururlar.Ama bu kişi sevgilim ve benden biraz büyük siz benim yerimde olsaydınız sevgilinizi bu kişiden uzak tutmaya çalışırmıydınız aynı şeyi onunlada düşünür diye?

siz olsaydınızmı?????:53: hala bu soruyumu soruyosun kesinlikle uzak tut sevgilinden. 1. nedeni: aldatma gibi olaylara normal gözle bakan bi kadın... 2.nedeni ise : sevgilinizle bukadar samimi hareket etmesi şakalaşması. eminim bunun altında bişe yatıyodur . kız sizin neyiniz oluyo yani sevglinizle bukadar samimlerse merak ettim . valla canım sag gözünü, sol gözüne emanet etmiceksin, inanmıcaksın diye bi laf vardı sanırsam bunun gibiydi (en azından anlamı buna çıkıyo :) .. isterse en yakın dostum olsun, isterse namusuna çok düşkün olsun ben bu denli şakalaşıp gülmelerine izin vermezdim. ilk önce nişanlımı uyarırdım sonrada o kızla alakamı keserdim. kendin bilirsin ama bence uzak dur , yada en azından bukadar yakın olma..!

biz o kişiyi abla olarak gördüğümüz için normaldede bir araya glediğimizde hep birbirimizle şakalışırız ayrıca o kişide benm akrabam oluyo şimdi sevgilimide uyarırsam aklında böyle bişey olmasada bunu sorarak düşünmesini istemiyorum

uzak dur durmamm, sevgiline söyle söylemem yanlış anlar ..ee biz napalım ya?? anlayamadım ne sordugunu

Aynı durum bendede olacak ilerde. Iki kuzenim de evli adamlarla cikti boyle şeylere çok meyilliler ben halama falan soyledim engellemeye çalıştım sonradan da kızıp bana hiç anlatmadilar yapiyolar mi bilmem daha. Ama uc dort sene sonra benim sevgilimle tanıştıklarında bi göz dikerler kesin. Çünkü afedersiniz ama kimse evlenmiyo onlarla. bi nişan yapacak olsalar kırk yerden laf isitiliyo karşı taraf hemen nisan atıyor yani büyük ihtimal hiç evlenemicekler kaybedecek biseyleri de Yok gozleri fıldır fıldır oynuyor ikisinin de. Sevgilimi gördüklerinde en azindan bi akillarindan geçirirler keşke benim olsaydı diye. O yuzden ben sevgilime şimdiden ailemi anlatıyorum o da bana anlatiyo kime nasıl yaklaşcagmizi biliyoruz

benimde akrababm olduğu için kaç kez uyardım ama dinlemedi kendi bildiğini yaptı bazen başka şeyleride anlattı o yüzden ben benim sevgilimede bakar bu diye düşündüm yani sonuçta akrabasın istemesemde onunla aynı ortama giricem ama tavırları beni tedirgin ediyo

Ay evlerden ırak bence onu uzak tutmalısın sevgilinden kendin de 40 yılın bir başı konuşmalısın. Şimdi günahını da almak istemiyorum ama alışmış kudurmuştan beterdir bunu da unutmamak lazım.

bence kesinlikle uyarmalısın .. senin uyarılarına rağmen halen yapmaya devam ediyosa zaten seninkinde de vardır problem meyillidir yani

Abla da olsa akraba da olsa ben sevgilimin kimseyle o kadar yakın olmasını istemem, ki ortada tehlikeli bir kadın var kesinlikle uzak durulmalı

Uzaklaşın ikiniz birden kadın zevk peşinde zaten erkek milletide fırsatı kaçırmaz tabi beş parmak bir değil.

söylediklerinizde hakılsınız bende bunların farkındayım o yüzden eskisi gibi muhttap olmuyorum önceden hep telefonlaşırdık çok sevdiğim biriydi ama yaptıkları beni kendinden soğuttu gerçekten araya mesafe koydum çünkü napıcağı belli olmayabilir yaptıklrınındanda hiç ders çıkarmayan biri

Back
X