- 11 Şubat 2016
- 92
- 158
- 43
- 31
- Konu Sahibi Peri gazozu
Yani dert mi değil mi bilmiyorum ama çocukluğumdan beri anne olmayı hep çok istedim. Henüz 25 yaşındayım ve evet daha çoook erken ama bi bebeğim olmasını öyle çok istiyorumki. Beni her konuda destekleyen, her şartta yanımda olan, sevgisinden hiç şüphe etmediğim, zeki, düşünceli, oturmasını kalkmasını bilen, bilgili, donanımlı, çevresinde çok saygı gören ve çok sevilen bir sevgilim var. Şimdi böyle uzun uzun güzellemeler yapınca da insan hiç bu kadar kusursuz olduğuna inanamıyor değil mi? Tabii ki kusursuz değil ama zaten kim kusursuz? Her neyse işte aşığım ona, bir yıldır da birlikteyiz. Evlilik, yakın zaman için planladığımız birşey değil çünkü ben ikinci lisansıma başladım, o da ikinci lisansını bu yıl bitirip yüksek lisansa başlayacak. Daha uzun yıllar öğrenciyiz yani. Toplum kuralları da malum, evlenmeden çocuk cızz. Tamam öğrenciyken evlenelim ama ben öğrenciyken nasıl çocuk yapacağım? Ben ne zaman anne olacağım? Artık rüyalarıma giriyor, bazen uyanınca ağladığım oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu o kadar zor birşey mi? Bu hafta vizelerim başladı, iki hafta uykusuz gezeceğim. Ya bir de bebeğim olsaydı nasıl çalışırdım bile demiyorum inanın. Kafam çok karışık. Bebeğiyle gezen kadınları gördükçe içim titriyor, benim de olsaydı koklardım doya doya diyorum. Off.