Aklımı alamıyorum eski erkek arkadaşımdan

Kardeşin le karısının sana olan kini nedirki böyle bi konu acsinlar ne gibi zoru olabilir eşine anlatsalar cok mu zevk alacaklar böyle bi konudan
Varsayalım böyle bi konu açtılar bu şaka değil eşek şakası olur ancak

Konunun gerçek olması bile korkutuyor insanı.
İnş bi densizin sakasidir diyoruz, öyle olmasını umuyoruz. Halimize bakın
Inşallah oyledir

En cok bozuldigum seydr biz evde kaldik bizi sevecek adam nerde omrumuzu beklemekle gecirirken insanlar ellerindekinin kiymetini bilmiyor:)

Arkadaşlar kardeşim ile husumet başladı şu an. vallahi de billahide ben değilim o. evimizdeler şu an çözemedim iptal işini. yahu olsa yemin ederim. İnanmayamlari anlarım ama durum bu. Nasil silinir allah aşkına ya. titroyorum sinirden kuran carpsin

Herkes de bu konuyu bekliyormuş.

Hemen Kazenle Muneyi etikeyleyeyim.

İki sure, hadis yazayım.

3 tane de hakaret çarptım mı

Bak şimdi ne cool bir üyeyim

burayj şakadan biyer görüyorlar ciddiye almıyorlar. Aklı sıra evleniyorlar. ben sofra toplarken kikir kikir bunu hazitliyiarmis. gerizekalı salaklar anladilar şimdi ciddi olduğumu ellerim titriyor yazamıyorum sinirden allah belalarini versin

Arkadaşlar kardeşim ile husumet başladı şu an. vallahi de billahide ben değilim o. evimizdeler şu an çözemedim iptal işini. yahu olsa yemin ederim. İnanmayamlari anlarım ama durum bu. Nasil silinir allah aşkına ya. titroyorum sinirden kuran carpsin
Maalesef silinmiyor

Ya Allah, Kur'an deme..
Erkek kardeş neden böyle bi şey yapsın hem?

Pis pis şakaları var hep. buraya yazdığımı görür hep güler
off hesabımi kapatayim olmazsa napmali ki . yoruldum resmen

Pis pis şakaları var hep. buraya yazdığımı görür hep güler
off hesabımi kapatayim olmazsa napmali ki . yoruldum resmen
Hayir kapama 2008 den beri uyesin yazık olur.@Kazen ile Mune Mune yi belki ikna ederiz.Bir keze mahsus yaparlar.Ayrica aynısı bana da oluyor.Arkadaslarim tarafindan surekli bu site alay konusu.Ellerine ne geciyor anlamiyorum.

dalga geçiyorlar da bu olmazki ya. mutlumusunuz iptal ediyorum dedim. Hâlâ gülüyorlar. ben buradan ayriliyorum artık mecburen kızlar. yeni hesap sa açsam bu aptallar yine yapar bunu. hep buraya bakiyormusum diye dalga konusu yaptı bunlar beni. fırsat kolluyorduk diyo gelin bide yaa

Kazen Kazen
Mune Mune

yardimci olamazsınız hesabımın kapatılması için yol gösterin lutfen
Konuyu ben açmadım diyorsunuz ama bunun ispatı zor mesele, yönetim sizin sözünüze itibar eder etmesine lakin sizin konunuzu silmek demek ben açmadım, şunu sildiniz benim konumu da silin isteklerinin önünü açacaktır ki bunu yapamayız.
Ben üyeliğinizi İptal edeyim sizin.

Back
X