• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımı başıma getiren cümle...

Benim bebeğim 9 aylık . Bazen her evlilikte olduğu gibi eşimin ve benim sinirimiz tutar. Tam sesimi yukseltecekken bebeğim gelir aklıma boncuk boncuk bize bakarken görürüm susarim eşim pek bagirmaz ben bagirmadigim müddetçe tabi. Artık başka odada konuşmayı ogrendik. Onların beyni o kadar temiz ki bilgisayar . Biz ne dersek atıyorlar hafızaya zamanı geldiğinde o hafıza ortaya çıkıyor ve anne baba kendilerini izliyorlar .

Gerçekten aile kurmak onu sürdürmek evladının temiz yetişmesini sağlamak çok güç. Iki taraf da çok hassas davranmalı ve sorumluluk bilincinde olmalı.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Bende çocuğum etkilenmesin diye o bağırırken susuyorum. Daha fazla uzatmasin yeterki diye pisip kalıyorum. Ama bu sefer ezilen oluyorum. Daha çok tepeme çıkıyor. Bundan sonra asla buna müsaade etmeyeceğim.

aldiginiz karardan dolayi helal olsun size diyorum , insallah cok mutlu olursunuz kizinizla
Amin çok teşekkür ederim. Henüz bu kararımı aciklamadim ona. Sağlık problemleri nedeniyle biraz sıkıntıli günler yaşıyoruz. Kayınvalidem bı müddet bizde kalacak. İşler rayına oturduktan sonra anca konuşacağım. Ama aynı evin içinde biz hiç konuşmuyoruz zaten

Amin çok teşekkür ederim. Henüz bu kararımı aciklamadim ona. Sağlık problemleri nedeniyle biraz sıkıntıli günler yaşıyoruz. Kayınvalidem bı müddet bizde kalacak. İşler rayına oturduktan sonra anca konuşacağım. Ama aynı evin içinde biz hiç konuşmuyoruz zaten
umarim hersey istediginiz gibi olur ve kizinizin da mutlu ve huzurlu bir hauati olur

Back
X