- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
bence bukadar strese gireceğinize bir test yapın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de bu kadar stres yaparsanız gecikir zaten
Bir de otobüs bile bu kadar dakik değil 2 gün geciktiniz diye bu kadar karalar bağlamayın.
Sakin olun zaten gerilmişsiniz, regl olacaksanız da olamazsınız kii
Madem bu kadar korkuyorsunuz yumurtlama günlerinde birbirinizden uzak durun; diğer günler de korunmaya devam ederek ilişkiye devam.
canım stres yapmış olabilirsin havadeğişimi etkilemiş olabilir doğum etkilemiş olabilir..
Benim aklımdan başka soru geldi.. 4.5 aylık bebeğimiz var ve siz regl görmeye ne zaman başladınız? Benim 13 aylık biir kızım var ve ben hala regli olmuyorum.. emzirmiyor musunuz?Gunaydin kizlar,
Bu konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin buraya actim. Lutfen bana yardim edin.
Benim 4,5 aylik bi oglum var ve esim korunuyor ben hap fln kullanmiyorum doktorum izin vermedi bi raharsizligim oldugu icin. Gecen ay 07.mayis da adet oldum ama bu ay bugun 9.oldu hala bsy yok. Cok korkuyorum hamilemiyim acaba diye. Esime sordugumda ben kendimden eminim mumkun dgl diyor. Esim herzaman kontrol etti yirtik delik varmi diye. Acaba stresstenmi bilemiyorum. Kafayi yicem adet kac gun gecikebilir. Lutfen bana bi yardim etseniz icimi rahatlatsaniz. Tesekkurler![]()
Benim aklımdan başka soru geldi.. 4.5 aylık bebeğimiz var ve siz regl görmeye ne zaman başladınız? Benim 13 aylık biir kızım var ve ben hala regli olmuyorum.. emzirmiyor musunuz?
canım merak ediyorum sonucunu..
ama emziriyorsan düzensiz olması normal.. birde eşin eminse strese girme bir kaç gün sonra kapını çalar.