Aklımı kaybedeceğim..

Yazık size. Gücünüz sadece küçücük bebeğe mi yetiyor yoksa sizi sinirlendiren herkesin boğazına sarılır mısınız, hani hastasınız ya.
Daha tek çocuğa tahammülünüz yok, 2.sinden bahsediyorsunuz şaka gibisiniz

:KK43:Ay yapmayın Allah aşkına benimde 2 çocuğum var evet zor ama ne olur destek alın lütfen

Yine bana kızacaklar ama, ben şimdi bunu alıp yetkililere bildirsem nolur? Anlayışsız, kadın düşmanı, şov yapan biri ilan edilirim. Değil mi?

3 yaşında el kadar bebeyi boğmak nedir ya. Sinirden elim ayağım buz gibi oldu.
Valla nereye şikayet ediliyorsa edelim. Ben bilmediğimden kaldım öyle yoksa bu çocuk da elinden alınsın yawrucak hala yaşama şansı varken..

Yine bana kızacaklar ama, ben şimdi bunu alıp yetkililere bildirsem nolur? Anlayışsız, kadın düşmanı, şov yapan biri ilan edilirim. Değil mi?

Bildirelim nereye bildirmemiz gerekir?
Ise yararmi bilmiyorum ama yeterince cinnet gecirip bebegine kiyan insanlar var elimizden bisey gelirse yapalim.

Keşke çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere psikoşojik testler falan yapılsa, eğitim verilse ve sadece ehliyet sahibi olanlar yapabilse. Çocuk sahibi olanlara da sık sık denetimler falan olsa. Henüz çocuğum yok ve çocuk sahibi olabilmek için mücadele ederken bu yazıyı okudum ya elim ayağım titredi!!

Valla nereye şikayet ediliyorsa edelim. Ben bilmediğimden kaldım öyle yoksa bu çocuk da elinden alınsın yawrucak hala yaşama şansı varken..
Bildirelim nereye bildirmemiz gerekir?
Ise yararmi bilmiyorum ama yeterince cinnet gecirip bebegine kiyan insanlar var elimizden bisey gelirse yapalim.
Bir bakayım internetten en uygun mecra neresiymiş hanımlar. Ellerim titriyor gerçekten yazamıyorum

Güncelleme: aile ve sosyal politikalar bakanlığının sitesinde şu var.

Eklentiler

• 2F9E2556-5859-49B3-914B-EE8F39B50791.webp
    2F9E2556-5859-49B3-914B-EE8F39B50791.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 106
Hiç mi etrafınızda akilli biri yok ya?
Sinirlerim zıpladı siz kendinizi ne sanıyorsunuz emanet o size emanet
Akli fikri olmayan köpeğime bile merhamet ile yaklaşıyorum
Kaldiki bile isteye dünyaya getirdiğim çocuğu bogucam öylemi?
Yazık etrafınızda o çocuğu savunmayanlara. Komşum bile yapsa çoktan sikayet etmiştim.
Yurt dışının herseyine özeniriz ben en çok çocukları savunmalarına ozenirim.
Yabancı bir ülkede olsa yüzünü bile göremezsiniz.

Valla bende bunu düşündüm lütfen yönetim birseyler yapsın kanım çekildi. Komşum olsa 2 kere Şahit olsam duysam 3.de aramıştım. Ses yalıtımı yok deriz 1 tane merhametli insan yok mu ya kimse duymadı mi?

Hiç mi etrafınızda akilli biri yok ya?
Sinirlerim zıpladı siz kendinizi ne sanıyorsunuz emanet o size emanet
Akli fikri olmayan köpeğime bile merhamet ile yaklaşıyorum
Kaldiki bile isteye dünyaya getirdiğim çocuğu bogucam öylemi?
Yazık etrafınızda o çocuğu savunmayanlara. Komşum bile yapsa çoktan sikayet etmiştim.
Yurt dışının herseyine özeniriz ben en çok çocukları savunmalarına ozenirim.
Yabancı bir ülkede olsa yüzünü bile göremezsiniz.
Ben kollarıma bacaklarıma saldıran kanatan kedime kiyamiyorum savunmasız çocuk dövüyorlar .

Tüylerim diken diken oldu. Şuraya sayfalar döşesem ne olacak 😐😐😐😮😮😮 düpedüz ufacık bir çocuk ölüm ile burun buruna. Hem de onu doğuran tarafından. Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol😡😡

Back
X