Aklımı kaybedeceğim..

Allah sizi ıslah etsin gerçekten Allahım yalvarıyorum sana kurban olurum bunları anne yapma kökleri kurusun isterse bamlanayım. Biz çocuk sahibi olabilmek için neler yapıyoruz. Haberlerde görüyorum aklım çıkıyor üzüntüden. Nasıl kıyarsınız onlar size emanet. Bakamayacağınız çocuğu ne halt yemeye doğurursunuz. Birde ikinciyi istiyormuş. Birinci de ana oldunda ikinciyi mi istiyorsun. Bence gerçek bir konu değil ama gene de çıldırtmaya yettiniz. Allah sorsun yaaaa

Çocuk bakamiyorsaniz doğurmaktaki ısrar niye magrifetmi hamile kalmak doğurmak, bakamiyorsan yapma çocuğunda günahına girme ve biran önce yardım al ..

Boyle konularda süreç hakkında bilgi sahibi olmayi çok istiyorum. Köpekleri öldürmek isteyen bir pislik vardi, o da şikayet edilmişti. Ona ne oldu, bu konudaki câniye ne olacak cok merak ediyorum. Yavrucak çoktan kurtulmuştur umarım.

Vala bende anlamadım
Ne yazmışım ben ya😅
2 gündür bebeğim hasta uykusuzum zombi gibiyim
Dün gecede çok üzüldüm bu yavrucağa
Saçmala birşeyler yazmışım özür dilerim
ay kıyamam :)eksık kalmıs cumle ne kı bu dedım . yok canım ne kusuru yahu. ben de cok uzuldum. ınsallah ılgılenırler :S kım bılır duymadıgımız ne canilikler donuyo etrafımızda..

Bence fake gibi geldi ya da psikopatsiniz..neyine senin ikinci cocuk umarım fakesin
Maalesef fake değil. Eski üye. Doğum zamanında da mesajları var. İnşAllah kimliği tespit edilir. Benimde sinirlerim allak bullak oldu bu hasta kadın yüzünden. İnşAllah o yavrunun başına bir şey gelmeden önlem alınır.

Maalesef fake değil. Eski üye. Doğum zamanında da mesajları var. İnşAllah kimliği tespit edilir. Benimde sinirlerim allak bullak oldu bu hasta kadın yüzünden. İnşAllah o yavrunun başına bir şey gelmeden önlem alınır.

Tespit edilebiliyor değil mi ? Yani o çocuk o annenin elinde kalmayacak. Öyle düşünmek istiyorum cidden sinirlerim bozuldu...

bogmak sizce anlayisla yaklasilmasi gereken bir konu mu? Daha bu hafta bir anne isitme engelli kizini bicaklayarak öldürdü. Konu sahibi ise öldürme teşebbüsünde bulunuyor. Sonraki asamada biraz daha uzun sure bogup öldürmek var. Insanlar cinnet gecirip cocuklarini öldürebiliyor farkinda misiniz? Bu insanlar cocuklarina hic siddet uygulamadan çok mutluyken bir anda öldürmüyor, onceside oluyor. Öfke kontrolü olmayan bir insan durumun vehametini nasil anlasin?
Normalde anlamadan dinlemeden linclemeye ben de karşı biriyim ama bu kadın elimdekini boguyorum deyip ikinciyi dogursam deme haksızlığıni hadsizligini nasil gösterebiliyor? Anne olmal bu mu? Ben de anneyim inanılmaz zor 2 sene geçirdim ve şu an her ay gidip o igneyi oluyorum ki kizima zarar vermeyim psikolojim yetmeyecek iki çocuğa çünkü biliyorum..o yüzden yazıklar olsun böyle anneliğe de böyle kadınlığa da

Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Boğmakmı?
Adminlerden rica ediyorum bu arkadaş ip adresinden bulunsun ve şikayet edilsin Aile ve Sosyal Bakanlığımı kim bakıyorsa oraya haber verilsin. 3,5 yaşındaki çocuğu kurtarsınlar bunuda tımarhaneyemi nereye tıkıyorlarsa oraya tıksınlar

Allahım gerçekten böylelerine çocuk verme. Bıktım artık, sinirlenip 6 aylık kızına tokat atan kuzenimin elinden çekip almıştım bebeği, üşenmeden 3 çocuk yapmış, bakamadığı, sabırsız olduğu halde. Senin neyine 3 çocuk ya neyine.
Ben kimsenin anneliğine laf etmek istemem ama, cidden ufacık bebeğe vuran kişinin, anne olmayı hak ettiğine inanmıyorum ben.

Normalde anlamadan dinlemeden linclemeye ben de karşı biriyim ama bu kadın elimdekini boguyorum deyip ikinciyi dogursam deme haksızlığıni hadsizligini nasil gösterebiliyor? Anne olmal bu mu? Ben de anneyim inanılmaz zor 2 sene geçirdim ve şu an her ay gidip o igneyi oluyorum ki kizima zarar vermeyim psikolojim yetmeyecek iki çocuğa çünkü biliyorum..o yüzden yazıklar olsun böyle anneliğe de böyle kadınlığa da
Bebegim o kadar cok agliyor ki artik bende onunla beraber aglamaya basladim, ustelik dogum sonrasinda hala tedavi gordugum bir rahatsizligim oldu. Ilaclar agir geliyor, kizim zorluyor, psikolojim mahvoldu. annemi yanima cagirdim 1 hafta boyunca sadece zorunlu ihtiyaclarini giderip dinlenecegim dedim. Ama ne kizima bagirdim ne sarstim, sadece agladigim icin o gerginligi almasını istemedim. Bakin sizde kendinizin farkina varip bir cozum bulmussunuz ne guzel. Insan cocugunu bogma seviyesine gelip bunu cozmeden nasil 2.cocugu isteyebilir aklım almiyor. Madem sinirlerine hakim olamiyorsun psikiyatriste gidersin, cocuga bakamiyorum deyip baska birinden yardim istersen vs. O kadar cok cozum varken neden bogmak için 2.cocuk isteniyor anlamiyorum

Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsiniz😥 böyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda🙏🏻
Pardon siz hangi konuya duyar kastığınızın farkında mısınız?
Bi de biz bu psikopata anlayış göstermediğimiz için onunla aynı mı oluyormuşuz, vay anasını..

Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsiniz😥 böyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda🙏🏻

Siz hayatınızda hiç biri tarafından gırtlaklanıp, boğulma girişimine uğradınız mı? Kendi kendinize yapmayın ama aynı hissi alamazsınız, karşınızda sizden çok kuvvetli biri olsun ve onun sizi ne zaman bırakacağını, her defasında bırakıp bırakmayacağını, nerede duracağını bilmeden onun tarafından boğazlanmaya maruz kalın, nefesiniz kesilsin bi, gelin ondan sonra buradaki anneye kucak açın.

Şu hale bak, bir de "Şu anneden farkı kalmıyor kimsenin" demişsiniz sinirli yazanlara.
Kendi babasının tecavüzüne uğrayan 4-5 yaşlarındaki çocukların haberlerini okuduğunuzda da sakin misinizdir siz mesela? Dövülerek öldürülen bebeklerin haberlerini okurken "Vah canım annecik, psikolojisi şey olmuş yaa off" mu dersiniz? Çocuğun yerine koyun kendinizi bi çocuğun yerine önce, ondan sonra irdelersiniz psikolojisini; nefesinizin, sizin bilmeyeceğiniz bir süre kesilmesini, kontrolün sizde olmadığını, tamamen karşınızdaki kişinin insafına kaldığınızı ve üstelik her kötü muameleden sonra mecburen onunla olmak zorunda olacağınız, gidecek başka hiçbir yerinizin, kimsenizin olmadığı bir dünyayı hayal edin de sonra "HATA" diyebilin şu anne sıfatını taşıyan yaratığın yaptıklarına.

Her şeye, her yere kullanalım "Psikolojim bozuktu, ondan" diye, böyle hiç sorumluluk almayalım, gidip tedavi de olmayalım, ikinci çocuğu da dillendirelim, kardeş olsa mı filan diyelim, dönelim 3 buçuk yaşındaki çocuğumuzu gırtlaklayalım, psikolojim bozuk diyelim, kocamızı gırtlaklayamayalım çünkü o bizden güçlü, kolumuzu kırıverir belli mi olur, gidip kayın valideye sinirlendiğimizde onu gırtlaklamayı aklımıza getirmeyelim, neden? Çünkü gider her yerde anlatır filan, polise giderse vahim.. 3,5 yaşındaki çocuğu gırtlaklayalım ama; kendini nasılsa ifade edemez pek, polise de şikayet edemez, napacak kolumu mu kıracak? Psikolojim de çok bozuk... Tüm sinirimi, stresimi çocuğumdan çıkarayım, psikolojim bozuk... Bozuk..."E tedavi ol"... Bozuk ama doktora gidemiyorum, tam gidecekken düzelir gibi, sonra bozuk da bozuk. Yersen. Hadi gitsin bi kocasını gırtlaklamaya kalksın o kadar gözü dönüyorsa. Psikolojisine s...

Küfür ettirecekler ya.

Son düzenleme:
Lütfen acilen destek alın bıde ıkıncı cpcuk dıyorsunuz hangı kafayla

Back
X