- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.582
- 548
- Konu Sahibi Gulden_1987
Buraya kadının teki geliyor , çocuğumu sinir anında boğuyorum deyip 2.cocuğu yapsam mı diye soruyor, tepki verince biz linç tayfa oluyoruz. Ne güzel ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bir çocuk daha düşünmek yerine hali hazırda doğmuş olan çocuğunuzu nasıl daha sağlıklı yetiştirebilirsiniz bunu düşünün. Psikolojik destek alın ve çocuğunuzu en doğru şekilde büyütmeye çalışın kusura bakmayın ama daha birine tahammül edemezken ikincisini düşünmek nasıl bi mantık. Şu anki çocuğunuzun kardeşten çok iyi bi anneye ihtiyacı var..Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Üstüne yazacak bir şey bulamadım.Siz hayatınızda hiç biri tarafından gırtlaklanıp, boğulma girişimine uğradınız mı? Kendi kendinize yapmayın ama aynı hissi alamazsınız, karşınızda sizden çok kuvvetli biri olsun ve onun sizi ne zaman bırakacağını, her defasında bırakıp bırakmayacağını, nerede duracağını bilmeden onun tarafından boğazlanmaya maruz kalın, nefesiniz kesilsin bi, gelin ondan sonra buradaki anneye kucak açın.
Şu hale bak, bir de "Şu anneden farkı kalmıyor kimsenin" demişsiniz sinirli yazanlara.
Kendi babasının tecavüzüne uğrayan 4-5 yaşlarındaki çocukların haberlerini okuduğunuzda da sakin misinizdir siz mesela? Dövülerek öldürülen bebeklerin haberlerini okurken "Vah canım annecik, psikolojisi şey olmuş yaa off" mu dersiniz? Çocuğun yerine koyun kendinizi bi çocuğun yerine önce, ondan sonra irdelersiniz psikolojisini; nefesinizin, sizin bilmeyeceğiniz bir süre kesilmesini, kontrolün sizde olmadığını, tamamen karşınızdaki kişinin insafına kaldığınızı ve üstelik her kötü muameleden sonra mecburen onunla olmak zorunda olacağınız, gidecek başka hiçbir yerinizin, kimsenizin olmadığı bir dünyayı hayal edin de sonra "HATA" diyebilin şu anne sıfatını taşıyan yaratığın yaptıklarına.
Her şeye, her yere kullanalım "Psikolojim bozuktu, ondan" diye, böyle hiç sorumluluk almayalım, gidip tedavi de olmayalım, ikinci çocuğu da dillendirelim, kardeş olsa mı filan diyelim, dönelim 3 buçuk yaşındaki çocuğumuzu gırtlaklayalım, psikolojim bozuk diyelim, kocamızı gırtlaklayamayalım çünkü o bizden güçlü, kolumuzu kırıverir belli mi olur, gidip kayın valideye sinirlendiğimizde onu gırtlaklamayı aklımıza getirmeyelim, neden? Çünkü gider her yerde anlatır filan, polise giderse vahim.. 3,5 yaşındaki çocuğu gırtlaklayalım ama; kendini nasılsa ifade edemez pek, polise de şikayet edemez, napacak kolumu mu kıracak? Psikolojim de çok bozuk... Tüm sinirimi, stresimi çocuğumdan çıkarayım, psikolojim bozuk... Bozuk..."E tedavi ol"... Bozuk ama doktora gidemiyorum, tam gidecekken düzelir gibi, sonra bozuk da bozuk. Yersen. Hadi gitsin bi kocasını gırtlaklamaya kalksın o kadar gözü dönüyorsa. Psikolojisine s...
Küfür ettirecekler ya.
Ay ne diyon ya?Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsinizböyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda
![]()
e heralde, çocuğunu döveni çocuktan ayırır çocuğu korumaya alır ve o dövene psikolojik destek sağlarsın. Medeni olan budur. O kişiyi dövüp linçleyince ne farkımız kalıyor? Kadını linçleyince çocuğu kazanacak olsanız haklı belki ama olan yine çocuğa oluyor. Hapishaneler dahil, akıl hastaları dahil herkesi kazanmaya bakmalıyız. Çocuğu döven kişiyi alkışlamak değil bu, ayırmak izole etmek ve tedavi etmek. Ama bu bakış açısına belli ki daha çok uzağız, medeniyete de… Halbuki YouTube da yabancı bir ülkede dava esnasında oğlunun katilini affedip sarılan müslüman baba videosunda herkes adamı alkışlamıştı. Katil de ağlamıştı ve İslam’a yaklaşmıştı. Böyle hikayeleri hepimiz destekliyor ve dinimiz ne hoşgörülü diyoruz. İş kendimiz yapmaya gelince, gereksiz duyar oluyor. Adam katili hapse atmayın hakim bey demedi, burada ben de kadını şikayet etmeyin demedim gerekli yerlere. Farkı ayırt eden bir kişi çıkar mı acabaKarşında biri çocuğunu doverse öldürmeye kalkarsa ona usulca yaklaşıp kardeşim bu yaptığın çok kötü birsey de ve uzaklaş.. senin mantığa göre böyle olmalı.. arkada bı traala lalaaa lala müzik caliyo tabi...
Buraya kadının teki geliyor , çocuğumu sinir anında boğuyorum deyip 2.cocuğu yapsam mı diye soruyor, tepki verince biz linç tayfa oluyoruz. Ne güzel ya.
Çocuğunu BOĞAN annenin sırtını sıvazlamamızı mı bekliyordunuz? Tabii ki de tepki verecektik, sinirden elimiz ayağımız titredi. Psikolojik şiddetmiş, hadi ordan. Rica ediyorum saçma sapan duyarınızı gidip başka yerde kasın.Bu arada şiddetin her türlüsü iğrenç. Bu kadına yapılan linçte bir psikolojik şiddet. Kadını dövmek gerektiğini savunanlar? Kendiniz haklıyken şiddeti mümkün görüyorsunuz. Bu kadın da aynen öyle kızının karşısında kendini haklı görüyor ve boğuyor. Haklıysam psikolojik veya fiziksel şiddet uygulayabilirim fikri, şiddet yaratıyo işte. Zaten her döven söven kendini haklı sandığındaki için bunu yapıyor, şiddet şiddeti doğurur. Malesef herkes şiddet içinde…
Bu arada şiddetin her türlüsü iğrenç. Bu kadına yapılan linçte bir psikolojik şiddet. Kadını dövmek gerektiğini savunanlar? Kendiniz haklıyken şiddeti mümkün görüyorsunuz. Bu kadın da aynen öyle kızının karşısında kendini haklı görüyor ve boğuyor. Haklıysam psikolojik veya fiziksel şiddet uygulayabilirim fikri, şiddet yaratıyo işte. Zaten her döven söven kendini haklı sandığındaki için bunu yapıyor, şiddet şiddeti doğurur. Malesef herkes şiddet içinde…
Çocuğunu BOĞAN annenin sırtını sıvazlamamızı mı bekliyordunuz? Tabii ki de tepki verecektik, sinirden elimiz ayağımız titredi. Psikolojik şiddetmiş, hadi ordan. Rica ediyorum saçma sapan duyarınızı gidip başka yerde kasın.
Bunu yapsa bu kadar cinlenmeyeceğiz bile, ama kadın bi daha doğuracak ilkine çok iyi bakmış gibi.kafasıda ikinci çocuk konusunda karışık ha yanlış anlama konunun açılış amacı o yani.
ben sinirlenince çocuğumu boğmaya çalışıyorum nasıl bunu yapmam ne yapmam lazım diye yardım falan istemiyor.